Σελίδα 2 από 130 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    Νομιζω οτι τον προειδοποιουν και του θυμιζουν ποιος ητανε το 78-80 "ο αγωνιστης του ασυλου"με περιεργο τροπο και υπερβολικο ισως..αλλα θα δειξει στην πορεια το συγκεκριμενο.
    Αλλο να προειδοποιείς και άλλο να λες με στόμφο "το άσυλο καταπατείται βιαίως απο τα τάγματα εφόδου"
    Το δευτερο ειναι απλά για εντυπωσιασμο. Σκεψου να σου πω εγω "πως τολμάς και μου καις τη μηχανη" και μετα να πω "το ειπα για να σε προειδοποιήσω"

Υπόψιν οτι η γνωμη μου για τον Παπουτση εμπιπτει σ' αυτο που ειχα αναφέρει σε άλλο θρεντ περι καταραμενης γενιας του πολυτεχνείου, ανθρώπων χωρις να αξιζουν εξαργυρωσαν αγώνες ή "αγώνες" και τώρα το απολαμβάνουν

Και ειναι πολλοι γαμώτο...

Τεσπα

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    http://www.moto.gr/forums/showthread...t=%E5%F1%E9%EA
    Ωραιο κειμενο και σωστό αλλα ειναι άλλο.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αλλο να προειδοποιείς και άλλο να λες με στόμφο "το άσυλο καταπατείται βιαίως απο τα τάγματα εφόδου"
    Το δευτερο ειναι απλά για εντυπωσιασμο. Σκεψου να σου πω εγω "πως τολμάς και μου καις τη μηχανη" και μετα να πω "το ειπα για να σε προειδοποιήσω"

Υπόψιν οτι η γνωμη μου για τον Παπουτση εμπιπτει σ' αυτο που ειχα αναφέρει σε άλλο θρεντ περι καταραμενης γενιας του πολυτεχνείου, ανθρώπων χωρις να αξιζουν εξαργυρωσαν αγώνες ή "αγώνες" και τώρα το απολαμβάνουν

Και ειναι πολλοι γαμώτο...

Τεσπα

Ωραιο κειμενο και σωστό αλλα ειναι άλλο.

Πέραν των βίαιων εκκενώσεων , υπάρχουν και άλλες καταπατήσεις. Που γίνονται στη ζούλα, στα κρυφά.

Οι απλές είναι τα πάρτυ και ο,τι τα συνοδεύει, από τις επίσημες καθεστωτικές φοιτητικές παρατάξεις. Από τα φράγκα που βγάζουν (από το άσυλο), τα high tech drugs που σπρώχνουν τα στελέχη που έχουν κονέ με τη νύχτα, τους μπράβους που σκάνε και πουλάνε μούρη (και ενίοτε ρίχνουν και ψιλές σε "περίεργους". Όλο αυτό, τα παρακλάδια και οι συνέπειές του δεν εμπίπτει στην κατηγορία προσβολή του ασύλου. Μάλιστα.

Ένα άλλο θεματάκι που καίει τους παρηκούντες την φοιτητική Ιερουσαλήμ είναι τα προγραμματάκια, οι έρευνες, τα συνέδρια, οι χορηγίες, οι εκδόσεις και οι πληρωμές ερευνών από αγνώστου προελεύσεως κεφάλαια.

Κάτι είχα πει και παλιότερα. Από τα πιο τζιζ όμως είναι ότι τα λεφτά που πληρώνω εγώ ο μαλάκας, πάνε σε ερευνούλες για το πως θα αποφευχθούν κατασταλτικά καταστάσεις Αιγύπτου (σχηματικά το λέμε) και τα συναφή ζητήματα και όχι σε τίποτα ρομαντικές έρευνες για το κοινό καλό..Εδώ δε γαμιέται το άσυλο πατόκορφα; Εδώ δεν είναι προσβολή της δημοκρατίας; Εδώ δεν υπάρχει χοντρότατο ηθικό και πολιτικό ζήτημα; Εδώ δεν υπάρχει το "που πάνε τα λεφτά μας ρε";;;;

Αν σε όλα αυτά βάλεις λοιπόν το νεαρό των 17-25 που εκτοξεύει πέτρες νομίζοντας ότι είναι προστατευμένος από 4 τοίχους, το σλόγκαν είναι : ρε ζώο οι μπάτσοι είναι πίσω σου και όχι μπροστά σου.

Το άσυλο υπάρχει μόνο για τις άνωθι κατηγορίες ευσεβώς προσώπων και όχι για τίποτα άλλες φιγούρες, πιο λούμπεν ας πούμε.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    είπαμε.. δεν την παλεύετε καθόλου. Η Υποκρισία στο φουλ είναι το χαρακτηριστικό σας.

ΕΓΩ είμαι τίμιος (παρόλα αυτά δεν παίρνω αποδείξεις.. γιατί να πληρώσω τα λαμόγια; )
    ΕΓΩ είμαι φτωχός και έχω το δικαίωμα να κλέψω γιατί κλέβουν και οι άλλοι ( δικαιολογία του παραλόγου)
    ΕΓΩ δεν είμαι μέτοχος των όσων γινόντουσαν γιατί δεν πήρα τόσα όσα και οι άλλοι (... δλδ αν είχατε πάρει θα ήσσσταν ανάμεσα σε αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε; )
    ΕΓΩ είμαι διαμαρτυρόμενος και θέλω να φύγουν όλοι που κατέστρεψαν τον τόπο

Και δικαιώς το ζητάμε όλοι... όμως με την παραπάνω νοοτροπία του "αποφεύγω να πληρώνω φόρους διότι οι άλλοι κλέβουν και είναι πιο πλούσιοι απο μένα) συντηρείται ενας φαύλος κύκλος και μια νοοτροπία που μας έφερε σε αυτό το σημείο. Διότι είναι ενδεικτικό οτι γκρινάζεται οχι γιατί δεν είναι νόμιμοι οι άλλοι , αλλά γιατί πέφτει κυνήγι σε εσάς που παίρνετε λιγότερα απο οτι οι άλλοι.

Μάλιστα.. είπαμε .. ωραία λογική και να την χαίρεστε. Έτσι όμως δεν αλλάζει τίποτα και φυσικά και οι 300 να φύγουν σήμερα... άλλοι 300.000 με την ίδια παραπάνω λογική ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα πάρουν την θέση τους.

Περαστικά.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ενταξει το επιβεβαιωσε και ο αρχηγος ΔΝΤ ειμαστε αλλη μια χαμενη γενια,μεσα στην ανεργια και την εξαθλισωση.Τι εγινε αριστερος ειναι ετουτος...

Στρος-Καν: Προειδοποίηση για τις επιπτώσεις της ανεργίας και των αυξανόμενων τιμών
    Αστάθεια, προστατευτισμός και κοινωνικές συγκρούσεις

Η ανεργία κυμαίνεται στο 9,4% στις ΗΠΑ και η Ευρώπη αγωνίζεται να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, με τον επικεφαλής του ΔΝΤ να μιλά για το ενδεχόμενο μιας «χαμένης γενεάς» νέων, που είναι καταδικασμένη από την ανεργία και τις κοινωνικές συνθήκες που συνεχώς επιδεινώνονται.
    Διαβαστε τα υπολοιπα εδω
    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1929359
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Συμβαινουν και αλλου

Βρετανία
    Εκστρατεία για να μην ιδιωτικοποιηθεί το δάσος του Σέργουντ του θρυλικού Ρομπέν
    Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 [ 07:30 ]

Το μπρούτζινο άγαλμα του Ρομπέν "σημαδεύει" με τόξο τους σημερινούς επισκέπτες στο δάσος του Σέργουντ, τμήμα του οποίου η κυβέρνηση Κάμερον επιθυμεί να πωλήσει σε ιδιώτες

Εκατό διάσημοι Βρετανοί από όλο το φάσμα της πολιτικής, ακαδημαϊκής, καλλιτεχνικής και θρησκευτικής ζωής ενώνουν τις φωνές τους με σκοπό τη σωτηρία ορισμένων αγγλικών δασών, τα οποία ετοιμάζεται να εκποιήσει η κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον προκειμένου να μειώσει το εθνικό χρέος. Ανάμεσα στα υποψήφια για ιδιωτικοποίηση δάση είναι και το δάσος του Σέργουντ, όπου υποτίθεται ότι έζησε ο θρυλικός Ρομπέν των Δασών στα τέλη του 12ου Αιώνα μ.Χ, «κλέβοντας από τους πλούσιους, βοηθώντας τους φτωχούς και περιμένοντας την επιστροφή του βασιλιά Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου».

Στην εκστρατεία «Σώστε τα δάση της Αγγλίας» ( «Save England’s Forests» ) συμμετέχουν η τραγουδίστρια Ανι Λένοξ, η ηθοποιός Τζούντι Ντεντς, η σχεδιάστρια μόδας Βίβιαν Ουέστγουντ, η ποιήτρια Κάρολ Αν Ντάφι, ο αστρονόμος Μάρτιν Ρις και ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι Ρόουαν Γουίλιαμς.

Το δάσος του Σέργουντ βρίσκεται στο Νοτινχαμσίρ*, και ανήκει στο περίπου 50% των δασών της Βρετανίας τα οποία διαχειρίζεται το Δημόσιο. Από τα δύο εκατομμύρια στρέμματα δημόσιων δασικών εκτάσεων, σύμφωνα με τα σχέδια του κ. Κάμερον, τα μισά μπορούν να πουληθούν σε επενδυτές, που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν οικισμούς για διακοπές με πάρκα, μονάδες ελαφρής υλοτομίας, αλλά και γήπεδα γκολφ. Πριν προχωρήσει στην πώλησή τους αναμένεται να αλλάξει και ο νόμος που προστατεύει μέχρι σήμερα «αρχαία δάση» όπως το δασός Σέργουντ του Ρομπέν των Δασών, προκειμένου οι νέοι ιδιοκτήτες τους να μπορούν να κόβουν τα δέντρα, υπό προϋποθέσεις. Το πέρασμα των δασών στο ιδιωτικό κεφάλαιο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το 2020 αλλά, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Ντέιλι Τέλεγκραφ», το ένα τρίτο της γης που εκποιείται θα αλλάξει ιδιοκτησία από το 2011 έως το 2015.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid...#ixzz1CmjeDI6A
    *
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να ρε πολιτισμός!!!Είναι πολύ μπροστά οι τύπο!!!

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα,στον καπιταλιστικό κόσμο,το κράτος θα έχει μόνο τις εφορίες,το στρατό και την αστυνομία...Ούτε ο αέρας δεν θα είναι δημόσιος...Ανάσα και χρέωση..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    είπαμε..
    αντιπαρερχομενος τον χαρακτηρισμο σου το μονο που εχω να πω ειναι ''στου κουφου τη πορτα παρ τη πορτα και φυγε''.

αυτα και καλημερα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

«Η Γερμανία είναι ένας μυώδης άνδρας που δουλεύει και η Ελλάδα μια χοντρή κυρία που καπνίζει και πίνει ούζο». Με αυτήν την παραβολή Γερμανός καθηγητής έκανε οικονομική ανάλυση, γνωρίζοντας προφανώς ότι στο ολιγομελές μεταπτυχιακό φοιτούσε κι ένας Ελληνας. Για καχυποψία, ειρωνεία, ακόμα και φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού κάνουν λόγο όλο και περισσότεροι ομογενείς, καθώς οι διαστάσεις που πήρε η ελληνική κρίση έχουν επηρεάσει την καθημερινότητά τους.

Αποκορύφωμα των διακρίσεων υπήρξε η καταγγελία φοιτητών της Γερμανίας σχετικά με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, η οποία από τις αρχές του 2011 απορρίπτει τις αιτήσεις για σύνδεση συμβολαίου σε όποιον έχει... ελληνικό επίθετο. «“Από πού είστε;” με ρώτησε ο υπάλληλος», περιγράφει ο 27χρονος Eλληνας φοιτητής στο Βερολίνο. «” Μην κάνετε αίτηση, τους τελευταίους δέκα Eλληνες αιτούντες τους απορρίψαμε”, μου απάντησε κουνώντας με νόημα το κεφάλι». Oντως η αίτησή του απορρίφθηκε. Τελικώς, για να αποκτήσει την πολυπόθητη σύνδεση έκανε αίτηση για χάρη του συμφοιτητής του από άλλη χώρα, η οποία έγινε αμέσως δεκτή. «Δεν φαίνεται, πάντως, να τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο λογαριασμός τηλεφώνου στο όνομα του φίλου μου εξοφλείται από τον δικό μου λογαριασμό τραπέζης», επισημαίνει ο ίδιος. Το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε και σε μικρότερη φοιτητούπολη. «Απορρίφθηκε και η δική μου αίτηση και όταν ρώτησα τον υπάλληλο “γιατί;” με ειρωνεύθηκε», καταγγέλλει 25χρονος φοιτητής. Σύμφωνα με πληροφορίες, «μπλόκο» παλαιότερα είχε μπει σε αιτήσεις Πολωνών, Ρουμάνων και Βουλγάρων κατόπιν διαπίστωσης ότι εκμεταλλεύονταν τις νέες συνδέσεις τηλεφώνων για να προμηθεύονται ακριβές συσκευές και μετά μετακόμιζαν εκτός Γερμανίας. Ωστόσο, ο αποκλεισμός των Ελλήνων δεν στηρίζεται σε κάποιο γεγονός, αλλά στην εικασία-βεβαιότητα (!) ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει. Η επίσημη, πάντως, απάντηση της εταιρείας είναι ότι η έγκριση ή μη μιας αίτησης προκύπτει αυτόματα από ένα λογισμικό που συνυπολογίζει κάποιες συντεταγμένες, όπως ηλικία, λογαριασμό τραπέζης κ. ά. Απίστευτο, όμως την επιστολή υπογράφει αρμόδια υπάλληλος με ελληνικό επίθετο!

Οι γλυκόπικρες, ωστόσο, ιστορίες που αναδεικνύουν το δημιουργηθέν κοινωνικό «στίγμα» δεν έχουν τέλος. «Οι συνάδελφοι μού έλεγαν χαριτολογώντας “κάνε περισσότερες εφημερίες, ώστε να ξεπληρώσεις το χρέος της χώρας σου”», αναφέρει ειδικευόμενος γιατρός στη Βόρεια Γερμανία. «Οι παλιοί μου φίλοι στο Μόναχο μου μιλούσαν για συνταξιούχους ταχυδρόμους με σύνταξη 3.000 ευρώ», περιγράφει η Β. Κ. Το χειρότερο δε, είναι «ότι δεν ήθελαν καν να ακούσουν τη δική μου άποψη». «Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε με τα λεφτά που δανείζουμε στην Ελλάδα» ήταν το θέμα ενός talk show, ενώ τον περασμένο Μάιο το σατιρικό περιοδικό «Titanic» διεξήγαγε δρώμενο στον πεζόδρομο της Φρανκφούρτης, όπου οι συντάκτες του περιοδικού έκαναν «έρανο» για τους φαληρισμένους Ελληνες καταγράφοντας την κατακραυγή των διερχομένων...

Aπο'δω http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...02/2011_431013
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    http://www.youtube.com/watch?v=mLEbs...ayer_embedded#
    Πολυ ωραιος ο κ.Μαζαρακης
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Για να μην ξεχναμε την ουσια.

http://www.youtube.com/watch?v=KTDAq...eature=related

''Όλοι οι πουλημένοι, Είστε καταραμένοι, Απ την δική μας τη γενιά..''
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Κλεψτε μαγκες ελευθερα.Οι μαλακες ειναι εδω για να πληρωνουν.Το μαυρο χρημα του Τσουκατου που πηγε (κατα τον ιδιο παντα) στο ταμειο του μπατσοκ ξεπλυθηκε?Να ανοιξω κι εγω ενα κομμα αυριο.Πρεπει να κανω εναρξη?

http://www.youtube.com/watch?v=bYz23...eature=related Για να μην ξεχνιομαστε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιο τόμαρο
    ετσι επειδή βαρέθηκα στη δουλειά και με έχουν πειράξει οι nonalcool μπύρες από χθες
    είπα να πω κι εγώ τι μαλακία μου να γουστάρει κι ο καπετάνιος...
    Κατα την ταπεινή μου γνώμη (κουβέντα να γίνεται) το "οι κλέφτες που μας φέραν μέχρι εδω" είναι τρελό κολπάκι. Το χω ξαναγράψει αλλα μου αρέσει οπότε επαναλαμβάνω·
    Το ότι οι λαμογιές διαφόρων καθαρμάτων "μας έφεραν μεχρι εδώ" υπονοεί ότι ο καπιταλισμός σαν σχέση (μας έχει χέσει) δεν βασίζεται στην ΚΛΟΠΗ (των εργοδοτών απέναντι στους εργάτες με την ευγγενική συμπαράσταση του κάθε κράτους). Μαλακίες. Απλά η περίοδο "ευημερίας" των δυιτικών πάταγε πάνω στη λεηλασία εργατών της ασίας, αφρικής, λατινικής αμερικής, πρώην ανατολικού blog (χοχο) κλπ. Το παραμύθι (για τέταρτη φορά τα τελευταία 150 χρόνια τέλειωσε. Τώρα εκείνοι που πέθαιναν στη δουλειά "περισσέυουν" δηλαδή θα τους φάνε λάχανο και οι υπολοιποι θα πάρουμε την υπέροχη θεσούλα τους. Ποιος φταίει? Εμείς οι μαλάκες (όσοι πουλάμε την εργασία μας για ενα μισθό λίγο πάνω από το κόστος αναπαραγωγή μας) δημόσιοι ή ιδιωτικοί αλλα πάντως ΕΡΓΑΤΕΣ, κοιμόμασταν με τα τσαρούχια. Και τώρα ψάχνουμε τους φταίχτες. Τα ίδια καθάρματα του ελληνικού κράτους ήταν κυβερνήτες και στο πάρτυ του χρηματιστηρίου και στους ολυμπιακούς (οχι πειραιώς) και όταν ψωνίζαμε με δανεικά χλευάζοντας τους "πτωχούς και ρυπαρούς λαούς που πεινάνε και δεν έχουν ένα κάμπριο βρε αδερφέ. Κοιτάγαμε ο καθένας το κωλή του και πως θα γίνουμε μούρες.
    Και τώρα καθόμαστε σα μαλάκες να υπερασπιζόμαστε τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ όταν η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά εις βάρος μας. Δηλαδή κάθε αγώνας (ακόμα και φλώρικος ακόμα και ψιθυρηστός) είναι πλέον παράνομος και καταχρηστικός. Οι δημόσιοι φταίνε για το χρέος και οι του ιδιωτικού για την ανταγωνιστικότητα. Έχουμε βγε;και χρεωμένοι δηλαδής. Και από την άλλη γεμίζει ο τόπος ελεγκτες κάθε είδους. tre bien.
    Και το "εμας" δεν υπονοεί το "έλληνες" αλλά το εργάτες. Το εμάς δεν υπονοεί το μπάτσοι και απεργοί αγκαλιασμένοι αλλά το όποτε κάνω απεργία και διεκδικώ τα στοιχειώδει ο μπάτσος δεν θα είναι μαζί μου αλλά απέναντι. Τα λέω για να μξην έχουμε παρεξηγήσεις.
    Οταν είναι νομιμο το να μην με πληρώνει το αφεντικό για δυο μήνες, το να με αποζημειώνει για ψίχουμα μετά από ενα δέκα είκοσι χρόνια δουλειάς, να αυξάνωνται τα είδη πρώτης ανάγκης και μόλις πάω να διαμαρτυρυθώ, χωρίς όπλα, χωρίς πέτρες καν, τί είμαι? Αργόσχολος, εχθρός της νομιμότητας κλπ, κλπ. Επειδή λοιπόν νομιμότητα είναι το σκάστε και δουλεύετε ή σκάστε και ψοφήστε (αν όχι ακομα σύντομα κοντά σας) όποιος υπερασπίζεται τη νομιμότητα ας το έχει υπόψιν. Αλλά και όσοι δεν, τύποι σαν κι εμένα το φλώρο δηλαδής, θα πρέπει να φτιάξουν από την αρχή κώδικες ηθικής και αξιών που έχουν χρόνια τώρα εκφυλιστεί. Κι αυτό θέλει δουλειά και τσαμπουκά και θά χει και κόστος. Κι έχουμε ήδη αργήσει.
    Οπότε είναι άτοπο να μιλάμε από διαφορετικές θέσεις δήθεν για να συμφωνήσουμε. Ας υποθεί ρητά·
    Έχουμε εμφύιο που δεν ξεκίνησε "από τα κάτω" αλλά απο τα πάνω (κοινωνικά και ταξικά). Τώρα αν ντρέπεστε ή θεωρείτε ξύλινο το "ταξικά" ζόρι σας. Εγκο εργκάτη και τα συμφέροντα των εργκατών είναι και δικά μου. Οπότε νόμος είναι το δίκιο του εργκάτη και γαμώ το ΚΚΕ και την ελληνική αριστεροδεξιά...
    Φιλάκια και καλούς απογόνους.
    γης μαδιαμ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    ετσι επειδή βαρέθηκα στη δουλειά και με έχουν πειράξει οι nonalcool μπύρες από χθες
    Κατα την ταπεινή μου γνώμη (κουβέντα να γίνεται) το "οι κλέφτες που μας φέραν μέχρι εδω" είναι τρελό κολπάκι. Το χω ξαναγράψει αλλα μου αρέσει οπότε επαναλαμβάνω·
    Το ότι οι λαμογιές διαφόρων καθαρμάτων "μας έφεραν μεχρι εδώ" υπονοεί ότι ο καπιταλισμός σαν σχέση (μας έχει χέσει) δεν βασίζεται στην ΚΛΟΠΗ (των εργοδοτών απέναντι στους εργάτες με την ευγγενική συμπαράσταση του κάθε κράτους). Μαλακίες. Απλά η περίοδο "ευημερίας" των δυιτικών πάταγε πάνω στη λεηλασία εργατών της ασίας, αφρικής, λατινικής αμερικής, πρώην ανατολικού blog (χοχο) κλπ. Το παραμύθι (για τέταρτη φορά τα τελευταία 150 χρόνια τέλειωσε. Τώρα εκείνοι που πέθαιναν στη δουλειά "περισσέυουν" δηλαδή θα τους φάνε λάχανο και οι υπολοιποι θα πάρουμε την υπέροχη θεσούλα τους. Ποιος φταίει? Εμείς οι μαλάκες (όσοι πουλάμε την εργασία μας για ενα μισθό λίγο πάνω από το κόστος αναπαραγωγή μας) δημόσιοι ή ιδιωτικοί αλλα πάντως ΕΡΓΑΤΕΣ, κοιμόμασταν με τα τσαρούχια. Και τώρα ψάχνουμε τους φταίχτες. Τα ίδια καθάρματα του ελληνικού κράτους ήταν κυβερνήτες και στο πάρτυ του χρηματιστηρίου και στους ολυμπιακούς (οχι πειραιώς) και όταν ψωνίζαμε με δανεικά χλευάζοντας τους "πτωχούς και ρυπαρούς λαούς που πεινάνε και δεν έχουν ένα κάμπριο βρε αδερφέ. Κοιτάγαμε ο καθένας το κωλή του και πως θα γίνουμε μούρες.
    Και τώρα καθόμαστε σα μαλάκες να υπερασπιζόμαστε τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ όταν η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά εις βάρος μας. Δηλαδή κάθε αγώνας (ακόμα και φλώρικος ακόμα και ψιθυρηστός) είναι πλέον παράνομος και καταχρηστικός. Οι δημόσιοι φταίνε για το χρέος και οι του ιδιωτικού για την ανταγωνιστικότητα. Έχουμε βγε;και χρεωμένοι δηλαδής. Και από την άλλη γεμίζει ο τόπος ελεγκτες κάθε είδους. tre bien.
    Και το "εμας" δεν υπονοεί το "έλληνες" αλλά το εργάτες. Το εμάς δεν υπονοεί το μπάτσοι και απεργοί αγκαλιασμένοι αλλά το όποτε κάνω απεργία και διεκδικώ τα στοιχειώδει ο μπάτσος δεν θα είναι μαζί μου αλλά απέναντι. Τα λέω για να μξην έχουμε παρεξηγήσεις.
    Οταν είναι νομιμο το να μην με πληρώνει το αφεντικό για δυο μήνες, το να με αποζημειώνει για ψίχουμα μετά από ενα δέκα είκοσι χρόνια δουλειάς, να αυξάνωνται τα είδη πρώτης ανάγκης και μόλις πάω να διαμαρτυρυθώ, χωρίς όπλα, χωρίς πέτρες καν, τί είμαι? Αργόσχολος, εχθρός της νομιμότητας κλπ, κλπ. Επειδή λοιπόν νομιμότητα είναι το σκάστε και δουλεύετε ή σκάστε και ψοφήστε (αν όχι ακομα σύντομα κοντά σας) όποιος υπερασπίζεται τη νομιμότητα ας το έχει υπόψιν. Αλλά και όσοι δεν, τύποι σαν κι εμένα το φλώρο δηλαδής, θα πρέπει να φτιάξουν από την αρχή κώδικες ηθικής και αξιών που έχουν χρόνια τώρα εκφυλιστεί. Κι αυτό θέλει δουλειά και τσαμπουκά και θά χει και κόστος. Κι έχουμε ήδη αργήσει.
    Οπότε είναι άτοπο να μιλάμε από διαφορετικές θέσεις δήθεν για να συμφωνήσουμε. Ας υποθεί ρητά·
    Έχουμε εμφύιο που δεν ξεκίνησε "από τα κάτω" αλλά απο τα πάνω (κοινωνικά και ταξικά). Τώρα αν ντρέπεστε ή θεωρείτε ξύλινο το "ταξικά" ζόρι σας. Εγκο εργκάτη και τα συμφέροντα των εργκατών είναι και δικά μου. Οπότε νόμος είναι το δίκιο του εργκάτη και γαμώ το ΚΚΕ και την ελληνική αριστεροδεξιά...
    Αν η μισή συνείδηση αυτού του κειμένου, ήταν λαϊκώς κατακτημένη,
    η ζωή θα ήταν αλλιώς

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou

Σε πάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Χωρίς να είμαι το πνεύμα του Χριστόδουλου)
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Σελίδα 2 από 130 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF