δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα κατι τετοια ψυγεια νερου θελω να βαλω κ εγω στην δικια μου..![]()
δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα κατι τετοια ψυγεια νερου θελω να βαλω κ εγω στην δικια μου..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Το οποίο είναι και βαρύ.. δεν είναι παίξε γέλασε....
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ελα ρε!!!!!!! αυτο ειναι????
πωωωωω
:wacko:
ειπαμε οποιος δεν ξερει...
εσυ που ξερεις μην σπαμμαρεις...
![]()
![]()
Τι ωραιο τραγουδι 5 φορες το ειδα...
Η γαλλιδα παλι πολυ κοκκαλα ρε παιδι μου...
Ψηφιζω Ουκρανια !!!![]()
![]()
http://www.dailymotion.com/video/xac...y-baby-m_music
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Το οποίο είναι και βαρύ.. δεν είναι παίξε γέλασε....
![]()
ναι αλλα ο συγκεκριμενος χρησιμοποιουσε και 3ο ποδι για στηριξη![]()
![]()
![]()
1) Το τραγουδι ειναι ουκρανεζικο
2) Το αισχρό ειναι οτι ειναι δυο οι γκόμενες
3) Ο ήρωας ειναι αυτος που εβαλε τα μαυρα patches στο βιντεο χωρις να τρεμει το χερι του
4) Παρτε κι ενα σπουφ
http://www.youtube.com/watch?v=aOW9l...eature=related
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ειδες τους αλητες? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
2) Το αισχρό ειναι οτι ειναι δυο οι γκόμενες
πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια
re sis mpite se kana tsontadiko na telionoume....
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Ποιό ρε; Αυτό που ήταν στην Μπενάκη που αν δεν φιλούσες τον χοντρό στην πόρτα με τη βεντάλια δεν έμπαινες;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
factory
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
oxiΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ποιό ρε; Αυτό που ήταν στην Μπενάκη που αν δεν φιλούσες τον χοντρό στην πόρτα με τη βεντάλια δεν έμπαινες;
![]()
Πες ντε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
oxi
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
oxi![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
3) Ο ήρωας ειναι αυτος που εβαλε τα μαυρα patches στο βιντεο χωρις να τρεμει το χερι του
ε στης ουκρανέζας δεν έκανε και την καλύτερη δουλειά
(μπράβο του)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: