Προσωπικά θα ήμουν διατεθιμένος να πληρώσω για να κρατώ κάποιος ψυχαγωγημένους, αλλά αν με παρακαλάνε??...
Προσωπικά θα ήμουν διατεθιμένος να πληρώσω για να κρατώ κάποιος ψυχαγωγημένους, αλλά αν με παρακαλάνε??...
όταν διανέμεις ταινίες και μουσική υποτίθεται ότι το κάνεις από άποψη.... όταν όμως βγάζεις ένα σκασμό λεφτά από αυτό, τότε δεν είναι άποψη αλλά κλοπή!!
και δεν διαφέρεις σε τίποτα από τον Βοσκόπουλο και λοιπούς....
Ναι κλέφτες είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Δηλαδή αυτοί που μοιράζουν δωρεάν λογισμικό , ταινίες , μουσική ....κτλ είναι κλέφτες ενώ ο Τόλης που χρωστάει 5.500.000 και θα πληρώσει μόνο 5.500 χιλιάδες βάση της απόφασης του δικαστηρίου είναι θύμα των κλεφτών που κατεβάζουν τα τραγούδια του .
Η η αμοιβή τη αντζελίνα ψωλή των 10.000.000 για κάθε ταινία ανταποκρίνεται στη πραγματική αξία του υποκριτικού της ταλέντου , και είναι και αυτή θύμα άμα κατεβάσω ταινία παράνομα για δω τα βυζι@ της σε κάνα πλάνο .
![]()
Κι ο Βοσκόπουλος κλέφτης είναι του δικού μας χρήματος (εφόσον δεν πληρωνε τους φόρους που όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουμε).
Τώρα αν η Τζολί και δεν ξέρω γω ποιος άλλος έχει συμβόλαιο να πάρει Χ εκατομμύρια, εσένα τι σε ενδιαφέρει δλδ; Επειδή εσύ δεν τα παίρνεις; Μην πας να τους δεις, μην αγοράσεις τη μουσική τους κλπ αλλά μην κάνεις και τον τζαμπα μάγκα παίρνοντας "δωρεάν" το έργο τους.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πες το μ' ένα τραγούδι :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Πόσο δίκιο έχεις.
Φωτιά λοιπόν στους εκδότες και στις δισκογραφικές παρακαλώωωω![]()
Μεγάλη κουβέντα που φυσικά βαριέμαι να κάνω![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gk-g14xzntw
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αν μιλας για την περίπτωση Καζαντζίδη ΟΚΑρχικά δημιουργήθηκε από noble
Πόσο δίκιο έχεις.
Φωτιά λοιπόν στους εκδότες και στις δισκογραφικές παρακαλώωωω![]()
Μεγάλη κουβέντα που φυσικά βαριέμαι να κάνω![]()
![]()
![]()
Αλλά δεν είναι παιδάκια όσοι πανε κι υπογράφουν συμβόλαια με τους παραπάνω![]()
To ποιο ??Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
παίρνοντας "δωρεάν" το έργο τους.![]()
Μόνο υπογράφοντας συμβόλαια με ολα εκείνα τα καλόπαιδα,μπορούν κάποιοι να κάνουν γνωστό το οτιδήποτε δικό τους και να υπάρχουν στο χώρο που διάλεξαν να πορευτούν.Δεν ξέρω τώρα τι γίνεται με το myspace... Και το greek idolΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν μιλας για την περίπτωση Καζαντζίδη ΟΚ![]()
Αλλά δεν είναι παιδάκια όσοι πανε κι υπογράφουν συμβόλαια με τους παραπάνω![]()
![]()
Τώρα αν είμαστε όλοι κλέφτες και αυτοί οι τρομεροί τύποι ενδιαφέρονται για το έργο του καλλιτέχνη,που του ανήκει φυσικά και θέλουν να του αποδώσουν τα χαμένα,πάω πάσο.
![]()
Είναι άλλη μια μεγάλη κουβέντα για τα πνευματικά δικαιώματα που μόνο προσχηματικά τα χρησιμοποιούν και φυσικά οχι οι καλλιτέχνες που κανένας λόγος δεν τους πέφτει.Ή τελως πάντων κανένα λόγο δεν τους δίνουν.
υ.γ.Εγώ αναρωτιέμαι γιατί ο Φοίβος και λοιποί δεν πληρώνουν για να τους ακούμε και γίνεται το αντίθετο![]()
Να σου απαντήσω και σε αυτή τη φράση , μιας και το θεωρώ προσβολή προς το πρόσωπο μου , πως τζάμπα μάγκες είναι κάτι τύποι πίσω από το πληκτρολόγιο με θεικό σύνδρομοΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μην κάνεις και τον τζαμπα μάγκα......και όχι εγώ .
breath in-breath out
και χαλαρωνουμε....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Οκ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
breath in-breath out
και χαλαρωνουμε....![]()
![]()
Λέει απλούστατα ότι δεν είναι καλύτερο το να κλέβεις τη δουλειά του κάθε -νομίμως- ακριβοπληρωμένου με οποιοδήποτε τρόπο και να το παίζεις και κάποιος επειδή έχεις την εξυπνάδα και τα κότσια να το κάνεις.. (γενικά μιλάει, όχι για σένα προσωπικά)Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Να σου απαντήσω και σε αυτή τη φράση , μιας και το θεωρώ προσβολή προς το πρόσωπο μου
Κι ο γιόγκα-μαν από πάνω είπε κάτι με ουσία..![]()
Αφενός δεν χαρακτήρισα εσένα προσωπικά τζάμπα μάγκα αλλά αναφερόμουν γενικά σε όσους κατεβάζουν με τέτοιο τρόπο ταινίες, τραγουδια, βιβλία κλπ. Απλά έκανα quote εσένα αφού πρώτος μίλησες απ' αυτών που έγραψες.Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Να σου απαντήσω και σε αυτή τη φράση , μιας και το θεωρώ προσβολή προς το πρόσωπο μου , πως τζάμπα μάγκες είναι κάτι τύποι πίσω από το πληκτρολόγιο με θεικό σύνδρομο......και όχι εγώ .
Τζαμπα μάγκες δεν ειναι οι τύποι πισω απο το πληκτρολόγιο με το θεϊκό σύνδρομο γιατί αυτοί εμφανίζονται πυκνά συχνά στις συναντήσεις του μοτο. Αν ήταν τζαμπα μάγκες το στέλνανε όλο το θρεντ στον αγύριστο και δεν τρέχει κάστανο, κάτι που δεν έγινε.
να προβουμε σε μια εκτονωση σιγα-σιγα λεω εγω...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
κακώς έκλεισαν.....
ολα αυτα που προσφερουν ταινίες, μουσικα cds κλπ κλπ πρεπει να είναι ανοικτά και να προσφέρουν στον λαό![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
να προβουμε σε μια εκτονωση σιγα-σιγα λεω εγω...
που την είδες την ένταση;![]()