Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Ρε μην του λέτε τέτοια του παιδιού, θα πάει σε κανένα λαστιχομάγαζο με το λαπτοπ ανά χείρας και θα τα ζητήσει και θα δείξει και τα ποστ, θα λέει αφού το λένε τα παιδιά του μοτό.gr έτσι είναι! βάλτοοοοο!![]()
![]()
:rotflmao:
ρε φιλε δεν ξερω και εγω.καινουργιος ειμαι και στο site και στο οδηγημα.Απλα ειδα οτι φαρδυτερες ροδες βοηθουν στο να παιρνεις καλυτερα της στροφες.Και ρωταω αν μπορω η δεν μπορω να βαλω φαρδυτερες στο scooter μου.Ξερεις εσυ?
Προφανως αυτοσ που λεει για το ξαδερφακι του δεν εχει κλησει ακομη τα 5 χρονια της ζωης του.
στις μεγαλες μηχανες οι μεγαλες ροδες ειναι αναγκαιο κακο.
λογο βαρους και κυριως ιπποδυναμης.
Στο Typhoon; Στο TW 125;Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
στις μεγαλες μηχανες οι μεγαλες ροδες ειναι αναγκαιο κακο.
λογο βαρους και κυριως ιπποδυναμης.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ρε skepa αφου σΕ απαντησανε...
Οτι φοραει μαμα.
Αν θες να στριβεις καλυτερα θα προτεινα το "δια του αρραβώνος".
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Στο Typhoon; Στο TW 125;
Δεν καταλαβα τι εννοεις ενα Fly 125cc εχω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ρε skepa αφου σΕ απαντησανε...
Οτι φοραει μαμα.
Αν θες να στριβεις καλυτερα θα προτεινα το "δια του αρραβώνος".
Ναι οκ το καταλαβα αυτο απλα ρωτησα αν αλλαξω τα ελαστικα και βαλω φαρδυτερα θα αλλαξει κατι στο μηχανακι?Η επιδοση?Η ταχυτητα? Αυτο ρωταω.Μηπως ξερεις εσυ?
Δε μιλώ σου εσένα βρε, φιλοσοφικό το ρώτημα για τον Ευλογημένο.Αρχικά δημιουργήθηκε από skepas
Δεν καταλαβα τι εννοεις ενα Fly 125cc εχω.
Βρε, μήπως έχεις και ένα Hornet του '08;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ειναι μεγαλη κουβεντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από skepas
Ναι οκ το καταλαβα αυτο απλα ρωτησα αν αλλαξω τα ελαστικα και βαλω φαρδυτερα θα αλλαξει κατι στο μηχανακι?Η επιδοση?Η ταχυτητα? Αυτο ρωταω.Μηπως ξερεις εσυ?
Ιδια διαμετρο ή αλλη?
Ειναι μεγαλη κουβεντα.
Ιδια διαμετρο ή αλλη?
Ιδια.Τιποτα διαφορετικο μονο το φαρδος τισ ροδας ή αν θες να το θεσω αλλιως να εχει μεγαλυτερη επιφανεια στο εδαφος.
μεγαλωνεις τις τριβες, το βαρος, την αδρανεια, την ροπη στρεψης...
μπορει να κερδιζεις ελαφρως σε προσφυση αλλά σε ολα τα αλλα χανεις...
'νταξ απο την αλλη αν θα πας σε ενα μεγεθος, φαρδυτερο δεν θα εχει τρελες διαφορες αλλα στην τελικα γιατι να κανεις κατι τετοιο???
μεγαλωνεις τις τριβες, το βαρος, την αδρανεια, την ροπη στρεψης...
μπορει να κερδιζεις ελαφρως σε προσφυση αλλά σε ολα τα αλλα χανεις...
'νταξ απο την αλλη αν θα πας σε ενα μεγεθος, φαρδυτερο δεν θα εχει τρελες διαφορες αλλα στην τελικα γιατι να κανεις κατι τετοιο???
Νομιζα πως ετσι θα μπορω να στριβω καλυτερα χωρις φοβο οτι θα πεσω.
Ουσιαστικα χανω και δεν συμφερει ε?
φιλαι για να μπορης να βαλοις αλλα λαστειχα πραιπη να αιχης και αλλαις ζανταις...Αρχικά δημιουργήθηκε από skepas
Ουσιαστικα χανω και δεν συμφερει ε?
κιτα τυν ηπογραφοι μου,αικη που λαιει ζανταις..αυταις κανουν για τα λαστειχα που θαις να βαλοις...
θα στεις δοσο πωλυ καλυ τειμοι...
![]()
![]()
![]()
τεροιαζουν στω Fly που αιχει ο φιλως???
Αρχικά δημιουργήθηκε από skepas
....
Δεν υπάρχουν τέτοια λάστιχα φιλαράκι....
Οι υπόλοιποι ηρεμήστε λίγο με την πλάκα....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.