Όπως είδα σε κάποια παλιά thread, oi φωτό άρχιζαν να εμφανίζονται. Αρα είναι θέμα χρόνου να φτιάχτουν όλα.![]()
εμενα με καιει που δεν προλαβα να σωσω το gifάκι με τον Trooper...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Θα ξαναπαίξουν?
Βασικά εμένα με καίει το (τα) Παιχνίδι Γνώσεων, μια κι ηταν σαν ενα μεγάλο αρχείο στο οποίο μπορούσες να ανατρέξεις, αλλά και τα ταξιδιωτικά και άλλα πόστ θα είναι λειψά.
Απλά να ξέρουμε.![]()
![]()
![]()
Ένα έχω να πω, τονε ζηλεύετε ούλοι που είναι ομορφάντρας, τραβηχτικός και τριχωτός. ΑΑΑΑ είναι και γλήγορος.
Γιώργη μη μασάς αγόραρε όσα δε φτάνει η αλεπού τα φτάνει η κρεμαστάρια λένε στα μέρη μου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πλακα πλακα, καλο θα ηταν να ειχαμε μια ενημερωση για το αν υπαρχει περιπτωση να εμφανιστουν οι φωτο καποια στιγμη , ή τις εφαγε "η μαρμαγκα"
Θα ηταν κριμα να χαθουν ,οι φωτο απο τα ταξειδιωτικα (που θελουν αρκετο χρονο και κοπο να γραφτουν ),απο τις ανακατασκευες κλπ, τα οποια χανουν τον λογο υπαρξης τους (δεν ειναι τυχαιο το "μια εικονα χιλιες λεξεις" )...
Εγω πχ εχω αρκετες φωτο απο την προοδο της ανακατασκευης του Κ2 αλλα και απο διαφορες εργασιες στο ηδη ετοιμο ,αλλα το σκεφτομαι να τις ανεβασω γιατι δεν ξερω αν τελικα ο κοπος μου θα παει χαμενος...
Κατα τα αλλα χαιρομαι που το μοτο ειναι παλι μαζι μας και ελπιζω (και ευχομαι ) να μενει περισσοτερο πανω απο οτι κατω![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
δεν εχει χαθει κατι και οι παλιες φωτο αρχισουν και επανερχονται σταδιακα, λιγο υπομονη![]()
αν ξερουμε οτι δεν εχει χαθει κατι εχουμε υπομονη για οσο χρειαστειΑρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
δεν εχει χαθει κατι και οι παλιες φωτο αρχισουν και επανερχονται σταδιακα, λιγο υπομονη![]()
![]()
και γω εχω ανακατασκευη η οποια μαλιστα εχει τελειωσει,αλλα θα περιμενω την επανοδο των παλαιων φωτο για να την συνεχισω.![]()
Δεν έχει χαθεί κάτι, απλά κατεβαίνουν με ημερολογιακή σειρά. Κοίτα -> http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=20290 που οι φωτό του 2006 είναι στη θέση τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αν ξερουμε οτι δεν εχει χαθει κατι εχουμε υπομονη για οσο χρειαστει![]()
και γω εχω ανακατασκευη η οποια μαλιστα εχει τελειωσει,αλλα θα περιμενω την επανοδο των παλαιων φωτο για να την συνεχισω.![]()
![]()
Απ οτι βλέπω έχουν ανέβει μέχρι και 8/2009, οπότε αν πάει έτσι σε λίγο θα εχουν ανέβει όλες.![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω γιατί μασάτε να βάλετε φωτό, δεν πρόκειται να χαθουν.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν εχω προβλημα να ανεβασω φωτο φτανει να γνωριζω οτι οι παλιες δεν θα χαθουν (δεν με νοιαζει αν καθυστερησουν αλλα να ξερω οτι καποια στιγμη θα ανεβουν )Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Απ οτι βλέπω έχουν ανέβει μέχρι και 8/2009, οπότε αν πάει έτσι σε λίγο θα εχουν ανέβει όλες.![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω γιατί μασάτε να βάλετε φωτό, δεν πρόκειται να χαθουν.![]()
Ο λογος που μασαω να τις ανεβασω ειναι οτι αν χαθουν οι παλιες φωτο το θρεντ με την ανακατασκευη μου (και οχι μονο δικια μου αλλα και αλλων θρεντ με ταξιδιωτικα κλπ))ειναι τελειως ανουσιο χωρις αυτες ....οποτε αν δεν υπηρχε περιπτωση να ανεβουν δεν θα το συνεχιζα μιας και να τις ξαναβαλω δεν μπορει να γινει ευκολα....
Αυτα ...
Γενικα δεν ειμαι γρινιαρης και καταλαβαινω οτι υπαρχουν ατομα που δουλευουν για αυτο το φορουμ χωρις να ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν ,και χωρις να υπαρχει καποιο ουσιαστικο οφελος απο αυτο ,χρησιμοποιωντας τον ελευθερο (και λιγοστο) χρονο τους για να λειτουργει σωστα και νε το χαιρομαστε εμεις οι υπολοιποι..![]()
Αλλα και απο μερους μου επρεπε να ρωτησω τι γινεται με τις φωτο ,για να ξερω τι να κανω ...
Οποτε τελος καλο ολα καλα......![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Ολες οι φωτογραφιες θα εχουν ανεβει μεχρι σημερα 17/4 τα μεσανυχτα
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ευχαριστούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Simos
Ολες οι φωτογραφιες θα εχουν ανεβει μεχρι σημερα 17/4 τα μεσανυχτα![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957