Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...

Re: Re: Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΔΡΟΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ''ΚΑΤΩ'' ΠΑΝΟΥΛΗ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ SBS ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ''ΑΛΕΡΓΙΑ'' ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    CU
    ΧΜ ..... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ... ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Re: Re: Re: Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Σταυρο... τα χιλιομετρα μεσα στις στροφες εκει... εξαιρουμενων καποιων, δεν ειναι πολλα, εαν κανεις επιλογες και δεν τρεχεις οπουδηποτε και οποσδηποτε δεν εχει καποιος λογο να σκοτωθει, (εκτος και δεν τον παει με τιποτα) επισης προσωπικα δεν μου αρεσουν και οι στροφες των πολλων, πχ παρατεταμενες με 170+km... γιαυτο εχω Μονστερ, μου αρεσουν τα πολυ δυσκολα σφιχτα στροφιλικα, καπως οπως τις Β.Εβοιας κλπ και πιστες σαν τα Μεγαρα και Σερρες το πολυ... αλλιως θα επερνα ενα μεγαλο Ducati SS... λεμε τωρα.... προσωπικα θεωρω πχ την επιδαυρο πιο επικινδυνη απο την Β.Εβοια... επισης εμενα δεν ειναι αυτοσκοπος στο δρομο η ταχυτητα απο το ενα σημειο στο αλλο (εξαιρειται η πιστα, γραφομεν χρονους καλους αλλωστε εκει), αλλα η στιγμη και η στροφη, γιαυτο δεν πλακωνομαι σε ολη την διαδρομη, ζεσταινω λαστιχα, και οτα η στροφη το επιτρεπει το ριχνω μεχρι να ακουμπησουν και οι μανετες δεν με πειραζει... (τροπος του λεγειν).......
    ενταξει λιγο θεωρητικα ολα αυτα οταν μας πιανει η τρελα, δεν εισαι ασχετος, ξερεις και ξερω, δεν καταλαβαινουμε τιποτα μερικες φορες.......
    παντως επειδη ειμαι πραγματικα ασχετος απο διαδρομες, ειμαι μεσα εφοσον προκειται για σφιχτο στροφιλικι με καλη ασφαλτο και ολα κατω... θα χαρω να αγορασω ενα ζευγαρι ξυστρες ακομα...
    και βεβαια BINTEOKAMERA ρε σεις........
    Thanks man..............
    :a34:

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ...ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ....ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ .... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ... ΚΛΕΙΣΤΟΥΛΕΣ ... ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΙΤΕΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Λιγα μαγκες με τα ξυσιματα.
    Σαν εμενα κανεις δεν εστριψε :a47: :a47: :a47:

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Re: Re: Re: Re: Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ...ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ....ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ .... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ... ΚΛΕΙΣΤΟΥΛΕΣ ... ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΙΤΕΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
    ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ,ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΓΟΥΡΕΣ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ

.
    Συμφωνω και συμπληρωνω οτι η διαδρομη Ιτεα - Αγ.Νικολαος ειναι η καλυτερη που μπορει να παει καποιος για να ευχαριστηθει αλλα και να μαθει να στριβει - ειναι γρηγορη σε χλμ (στροφες των 100 εως 160χλμ) αλλα δεν το καταλαβαινεις εφοσον οταν ειδα πρωτη φορα το ταχυμετρο μου στο Video σε στροφες που νομιζα οτι εβγαινα το πολυ με 100χλμ τελικα ειχα "γεματα" 140!!!

Ευβοια πηγαινα σχεδον 2 φορες τον μηνα περυσι αλλα η ποιοτητα της ασφαλτου δεν με αφηνε να ευχαριστηθω την διαδρομη (την μια φορα πηγαινα αερα, την επομενη γλυστρουσε σαν διαολος) και ετσι την διαδρομη αυτη την εχω εξαιρεσει απο τις βολτες μας οπως και οι αλλοι φιλοι και "μέλη" του "SBS".....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Συμφωνω και συμπληρωνω οτι η διαδρομη Ιτεα - Αγ.Νικολαος ειναι η καλυτερη που μπορει να παει καποιος για να ευχαριστηθει αλλα και να μαθει να στριβει - ειναι γρηγορη σε χλμ (στροφες των 100 εως 160χλμ) αλλα δεν το καταλαβαινεις εφοσον οταν ειδα πρωτη φορα το ταχυμετρο μου στο Video σε στροφες που νομιζα οτι εβγαινα το πολυ με 100χλμ τελικα ειχα "γεματα" 140!!!

Ευβοια πηγαινα σχεδον 2 φορες τον μηνα περυσι αλλα η ποιοτητα της ασφαλτου δεν με αφηνε να ευχαριστηθω την διαδρομη (την μια φορα πηγαινα αερα, την επομενη γλυστρουσε σαν διαολος) και ετσι την διαδρομη αυτη την εχω εξαιρεσει απο τις βολτες μας οπως και οι αλλοι φιλοι και "μέλη" του "SBS".....
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ 140 ΑΛΛΑ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ, ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΗ, ΚΟΚΟΚΟΚΟ

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ 140 ΑΛΛΑ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ, ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΗ, ΚΟΚΟΚΟΚΟ
    Εγω ειπαμε ειμαι λιγο κο-κο-κο σιγα μην παω με 180 σε τετοιες κλειστες στροφες.....160 και πολλα μου ειναι.... :rotflmao: :rotflmao:

Εγω ειπαμε ειμαι λιγο κο-κο-κο σιγα μην παω με 180 σε τετοιες κλειστες στροφες.....160 και πολλα μου ειναι.... :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ....ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ... ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ... ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ .....ΑΚΟΥ ΚΕΙ 180 ΚΑΙ 160 .......

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ....ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ... ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ... ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ .....ΑΚΟΥ ΚΕΙ 180 ΚΑΙ 160 .......

ΑΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ, Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΖΕΤΑΚΙΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ ?????????????????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pdvd_250 (medium) (small).jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	30,0 KB 
ID:	21632

.
    Kαλα...τωρα το προσεξα - αλλο λιγο και θα περναγες απο πανω μου.....

Και ερωτώ τι φταιει για αυτο? ο οδηγος (εγω) ή το μηχανακι ? (R1)
    (μαλλον το πρωτο...) :rotflmao: :rotflmao:

(βαριεμαι να φταιξω και το video.....)

Banned
    Μη μιλάς και φτιάξε το video να δούμε και μεις.

Kαλα...τωρα το προσεξα - αλλο λιγο και θα περναγες απο πανω μου.....

Και ερωτώ τι φταιει για αυτο? ο οδηγος (εγω) ή το μηχανακι ? (R1)
    (μαλλον το πρωτο...) :rotflmao: :rotflmao:

(βαριεμαι να φταιξω και το video.....)
    ΑΠΛΑ .... ΕΙΣΑΙ Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ..... ΜΗΔΕΝ ΑΓΧΟΣ ... ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΙΣΕΤΕ .... Ε ΨΙΤ ...ΡΕ ΦΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΠΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΟΤΑΙΝΙΑΚΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ....

Α ...... ΚΑΙ ΠΟΥ ΄ΣΑΙ .... ΜΗ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟ .....

.............

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pdvd_129 (medium) (small).jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	24,8 KB 
ID:	21641

.
    .............Α ...... ΚΑΙ ΠΟΥ ΄ΣΑΙ .... ΜΗ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟ .....
    Ρε Μιλτο ξεχασα να σου πω....
    ειχα βαλει zoom στην καμερα για να μην σε χανω !! :rotflmao: :rotflmao:

:a029:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 5/12 Βόλτα στην Ουτρέχτη με Tifoefs
    από Kostas NL στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 15:45
  2. βολτα στην κερκυρα
    από DAYTONA 955i στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2004, 22:17
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Βόλτα στην Αγ. Άννα μετά μαθήματος!!!!!
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 20:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF