Περαστικά και καλή ανάρωση
Τώρα για το τι και πώς δύσκολα να πούμε κάτι γιατί είναι μπερδεμένο και πιστεύω δύσκολα θα βγάλεις άκρη τώρα
Περαστικά και καλή ανάρωση
Τώρα για το τι και πώς δύσκολα να πούμε κάτι γιατί είναι μπερδεμένο και πιστεύω δύσκολα θα βγάλεις άκρη τώρα
Περαστικά και γρήγορα
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Περαστικά και καλή επάνοδο στο αγαπημένο σου δίτροχο!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Περαστικά και αγύριστα..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Έχω την εντύπωση ότι στο νέο Κ.Ο.Κ. επιτρέπεται η από δεξιά προσπέραση, κάτι που παλιότερα απαγορευόταν δια ροπάλου. Αρκεί ο από αριστερά να είναι σταματημένος. Τώρα θα μου πεις πως άλλαξε λωρίδα σταματημένος? …. Είναι λίγο μπέρδεμα… στη θέση σου θα το έψαχνα πάντως
Η προσπέραση από δεξιά επιτρεπόταν ΠΑΝΤΟΤΕ όταν ο άλλος έχει σταματήσει με σκοπο να στρίψει αριστεράΑρχικά δημιουργήθηκε από timman
Έχω την εντύπωση ότι στο νέο Κ.Ο.Κ. επιτρέπεται η από δεξιά προσπέραση, κάτι που παλιότερα απαγορευόταν δια ροπάλου. Αρκεί ο από αριστερά να είναι σταματημένος. Τώρα θα μου πεις πως άλλαξε λωρίδα σταματημένος? …. Είναι λίγο μπέρδεμα… στη θέση σου θα το έψαχνα πάντως