Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 83

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    AXAXX
    AXAX
    AXAXAXAXAX

esena re bon viver tis a8hnas 8a se doume ka8olou???
    ante anebeite volo!
    Εσυ οσο πας και κατεβαινεις μου φαινεται.
    Λεω να περιμενω λιγο ακομα μεχρι να φτασεις προς Λιβαδεια να μην πληρωνω κερατα σε βενζινες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ποτε ξανα σε πανελληνια...τα καφριλικια ολα...

Νέο μέλος
    Τα τελευταια χρονια υπαρχει ενα φαινομενο παρεες ανεξαρτητες ή και συλλογοι να κανουν την "δικια" τους πανελληνια συγκεντρωση κατα την διαρκεια του αγιου πνευματος.
    Ενας απο αυτους ειμαι και εγω, μαζευω 3 εως 10 ατομα και οργωνουμε μερη, περναμε καλα και γυρναμε πισω με ασφαλεια(Θεου θελοντος παντα).
    Τωρα το να πας στην πανελληνια συγκεντρωση για ενα αυτοκολλητο στον ανεμοθωρακα οχι δεν το κανω ειλικρινα βλεπουν την μοτοσικλετα μου και με ρωταν ολοι πηγες ποτε πανελληνια? πηγες ταξιδι? για μενα και το να πηγαινω στη δουλεια μου ειναι ενα μινι ταξιδι.
    Μερικοι βλεπουν την πανελληνια σαν ενα μινι ξεσπασμα απο αυτα που δεν μπορουν να κανουν στη πολη τους. Εγω 2 φορες πηγα για μια μερα να δω τι γινεται εκει στη θασο και στον Αρδα, στο δρομο για καστανιες και τελωνειο καναν κοντρες και σουζες ενω διπλα περπατουσαν αμεριμνοι και ομοιως στον πρινο σε μια μικρη ευθεια εκει. Αν καποιοι αυτο το βλεπουν διασκεδαση τοτε πασα αρχη παυσατω.
    Ειμαι υπερ των ομαδικων εκδρομων αλλα οχι να ανεχομαι την καγκουρια του καθε πικραμενου.
    Εχετε δει ποτε διασημα Κλαμπ μοτο οπως Harley davidson? ή Fazer club ή BMW Hellas club ή Varadero club να πηγαινουν σε πανελλήνια? ξερει κανεις γιατι?
    Αυτοι δεν ειναι μοτοσικλετιστες? συμβαινει κατι με την μοτοε?

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    τα club που αναφερες φιλε μου και αλλα τοσα ακομα κανουν τη δικια τους πανελληνια για σπασιμο στη
    ΛΕΜΟΤ - ΜΟΤΟΕ και για δικο τους συμφερον η Πανελληνια ειναι μια
    Τωρα εαν καποιοι αμαβρωνουν την εκδηλωση προβλημα τους εγω προσωπικα εχω παει σε 9 απο αυτες και πιστευω οσο ζω να πηγαινω με το παρεακι μου 5 ατομων κα ινα περναω καλα, ακολουθω το προγραμα που υπαρχει και δεν τρεχω εξω να δω κοντρες και αλλου ειδους καγκουριες φιλικα
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Αυτο ειναι ανω ποταμων!

Δηλαδη θες να πεις οτι στην πανελληνια δεν διοργανωνονται event οπως "Εργαστηριο μοτοσυκλετας" , Διαγωνισμος καλλλιτεχνικης φωτογραφιας με θεμα "Μοτοσυκλετα και Φως" καλλιστεια στολης αναβατη, γλυπτικη σε παγο, βιντεοαρτ, και εκθεση μοντερνας τεχνης με μοντελα φτιαγμενα απο πεταμενα τακακια και φιλτρα λαδιου;

Και νομιζα οτι η Πανελληνια ηταν κατι σαν την Bienalle της μοτοσυκλετας.
    Τι αγροικοι Θεε μου...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

SUZUKI GSR 600 ABS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gsakias
    Τα τελευταια χρονια υπαρχει ενα φαινομενο παρεες ανεξαρτητες ή και συλλογοι να κανουν την "δικια" τους πανελληνια συγκεντρωση κατα την διαρκεια του αγιου πνευματος.
    Ενας απο αυτους ειμαι και εγω, μαζευω 3 εως 10 ατομα και οργωνουμε μερη, περναμε καλα και γυρναμε πισω με ασφαλεια(Θεου θελοντος παντα).
    Τωρα το να πας στην πανελληνια συγκεντρωση για ενα αυτοκολλητο στον ανεμοθωρακα οχι δεν το κανω ειλικρινα βλεπουν την μοτοσικλετα μου και με ρωταν ολοι πηγες ποτε πανελληνια? πηγες ταξιδι? για μενα και το να πηγαινω στη δουλεια μου ειναι ενα μινι ταξιδι.
    Μερικοι βλεπουν την πανελληνια σαν ενα μινι ξεσπασμα απο αυτα που δεν μπορουν να κανουν στη πολη τους. Εγω 2 φορες πηγα για μια μερα να δω τι γινεται εκει στη θασο και στον Αρδα, στο δρομο για καστανιες και τελωνειο καναν κοντρες και σουζες ενω διπλα περπατουσαν αμεριμνοι και ομοιως στον πρινο σε μια μικρη ευθεια εκει. Αν καποιοι αυτο το βλεπουν διασκεδαση τοτε πασα αρχη παυσατω.
    Ειμαι υπερ των ομαδικων εκδρομων αλλα οχι να ανεχομαι την καγκουρια του καθε πικραμενου.
    Εχετε δει ποτε διασημα Κλαμπ μοτο οπως Harley davidson? ή Fazer club ή BMW Hellas club ή Varadero club να πηγαινουν σε πανελλήνια? ξερει κανεις γιατι?
    Αυτοι δεν ειναι μοτοσικλετιστες? συμβαινει κατι με την μοτοε?

+600
    KΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
    https://www.facebook.com/groups/716311678397178/

θα πω στο Δημαρχο (που 'χουμε και ακρες) να βαλει στις κουκουναριες κανα μεγαλο δίχτυ (σαν αυτο που εχει στο τσιρκο) για να μαζευουμε τα πτωματα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    σε ολο το βιντεο μονο ενας φοραγε κρανος πανω σε μια africa και αυτος σπαστο...

εγω γιατι το βλεπω οτι ειναι σαν να μαζευονται ολα τα βλαχακια απο καθε κατσικοχωρο της Ελλαδας και να κανουν επιδειξη του τουμπανου που μολις πηραν χωρις να εχουν ιδεα απο πιστα και ασφαλη οδηγηση??:wacko:

Sorry

ρε φιλε μπορεις να εισαι πιο ευγενικος και οχι τοσο ρατσιστικος!!!
    Χριστοφορος HONDA CBR600F4I
    Motor cycles are safe .... Riders are Dangerous

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    εχω παει σε δεκα παννεληνιες,αλλα την τελευταια τριετια απεχω επειδηκτικα και εξηγουμαι
    1.τιποτα απο τους κανονες της μοτοε δεν γινονται
    2.μεσα στο χωρο γυριζουνε κατι παπακια ξεταπωτα που ολως τυχαιως εχουν συναυλια μετα τις 3
    τη νυκτα
    3.το κρανος ειναι ειδος προς εξαφανιση και η σαγιοναρα κανει τρελες πωλησεις.
    4.μαζευονται κατι τυποι που δεν πρεπει να ξαναβγαινουν απο το σπιτι τους ολων τον υπολοιπο χρονο και εχουν στερητικα συνδρομα
    4.η μοτοε το κανει για να κονομαει
    5.εχει γινει για γραφικους τυπους που θεωρουν τη μοτοσυκλετα οτι εχει μεινει στη δεκαετια του 80 απο αποψη κουλτουρας οχι μοντελων για να μην παρεγηγηθω.
    θα μπορουσα να πω και αλλα,πιστευω ομως οτι εδωσα μια εικονα
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

I'll be back.... Το avatar του/της NNN
    Σε ποιο μερος της σκιαθου θα γινει ξερει κανεις?ουτε αφισα δεν βγαλανε ακομα?
    Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί...

prin 2-3 xronia eixe ginei sthn 8aso kai eixa paei, hmoun melos ston MOTH kai tous eipa oti eimai melos. ekeinh thn ora emfanisthke o poedros tou moth kai mou eipe oti mporei na exw plhrwsei syndromh alla de me exei dei ston sylogo opote eprepe na plhrwsw thn kanonikh eisodo!
    to lew auto skeutomenos oti isos kai oi organotes na ftaine gia auto to epipedo ths diorganwshs. ama oi organotes exoun tetoio epipedo opws o proedros tou moth (mou to apedikse me thn parapanw symperifora tou) tote dld giati na apaitoume oi symetexontes na einai pio sostoi apo tous diorganotes????

filika panta....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NNN
    Σε ποιο μερος της σκιαθου θα γινει ξερει κανεις?ουτε αφισα δεν βγαλανε ακομα?
    Στο Ασεληνος θα γινει η συγκεντρωση !!!!

Παλαιό μέλος
    Δεν προκειται να παω, δεν ειμαι φιλος των εκδηλωσεων, μιαν απορια ομως εχω...

Ποσο να ειναι αραγε τα ναυλα πηγαινε -ελα για τη Σκιαθο?
    J.T.R

Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
    Δεν προκειται να παω, δεν ειμαι φιλος των εκδηλωσεων, μιαν απορια ομως εχω...

Ποσο να ειναι αραγε τα ναυλα πηγαινε -ελα για τη Σκιαθο?
    Bolo - Σκιαθο 21 το ατομο και 13 η μηχανη και αλλα τοσα το γυρνα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Και σκέφτομαι τώρα εγώ έτσι στα μπακαλίστικα.

Κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια, οι μεν ανακοινώνουν τις Πανελλήνιες συγκεντρώσεις μοτοσυκλετιστών και οι δε κράζουν την όλη διοργάνωση (και με το δίκιο τους κατ'εμέ). Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να σταματήσει αυτό μάγκες, έτσι μπροστά δεν πάμε ποτέ. Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να συγχωνευτούν αυτοί οι δύο κόσμοι να γίνει μια κουβέντα της ανθρωπιάς; Του μέλλοντος του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα βρε αδερφέ.

Ας πάνε αυτοί που διοργανώνουν "τσόντα" διοργανώσεις τις ίδιες ημερομηνίες εκεί, πηγαίντε ρε παιδιά και μιλήστε τους, 2 στους 10 να σας ακούσουν κερδισμένοι θά'μαστε. Σίγουρα θα πρόκειται για τριήμερο ξενέρας για εσάς, θα είναι όμως για ένα καλό που επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει να υπάρχει μεταξύ -όλων- μας.

Σταματήστε για μια χρονιά τις "τσόντες" και αφιερώστε ένα τριήμερο εκεί, τόσα χρόνια δεν σας βλέπουν αυτοί που πρέπει να σας δουν..

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 16:11
  2. Απαντήσεις: 178
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 18:25
  3. 28η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2009, 00:59