Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: οχι αλλη γκρινια

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Θέλω και γω από αυτό που πίνεις τώρα γιατί πραγματικά μου χρειάζεται...

LADOSE ρε!

@Orizontas: ωραίος, φίλε
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: οχι αλλη γκρινια

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    τωρα αλλες χαρες πρεπει να δεις . ισως την πραγματικη ουσια των πραγματων

ετσι... ας επιστρεψουμε εκει που ανηκουμε ..στην απλοτητα (γιατι τα κασμιρια φερνουν φαγουρα)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σαν το ανεκδοτο:
    "Καθε φορα που θα παιρνει εκσταση ο Γιωργος θα ανοιγει θρεντ".:rotflmao: :rotflmao:

Γιωργο εχεις δικηο αλλα μας πνιγει η καθημερινοτητα και ξεχναμε οτι ειμαστε ανθρωποι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    καλο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Να γκρινιάζω δεν μου αρέσει, αλλά να ζω και στην κοσμάρα μου επίσης το απεχθάνομαι...
    Δεν ήμουν αυτός που περιγράφεις (ελληνάρας εν ολίγις...) και για αυτό τώρα δεν θα χάσω το σπίτι μου, αλλά πριν το πάθω και αυτό, θα την κάνω από την μίζερη αυτή χώρα...

Έχω τη εντύπωση ότι γύρω μου υπάρχει πολύ κόσμος που έχει κάνει τέτοιες καβάτζες που τον κάνουν να νοιώθει ασφαλής για καιρό ακόμα...

Τεσπά η αισιοδοξία είναι καλή όσο και ο ρεαλισμός...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

βασικα οταν πεθανεις δεν θα εχεις στο μυαλο σου τιποτα
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

απλα τα πραγματα
    επειδη η ζωη ειναι μικρη ,να μην δινουμε βαση μονο στα προβληματα
    αλλα στα θετικα και στις χαρες της ζωης
    γιατι σε μια δυσκολη στιγμη αυτα θα μας δινουν κουραγιο και ενεργεια γαι να παμε μπροστα

^%$&*)*&^(&^&^%)*^)*%&^%&^

(γκρίνια)

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Πέρα από την νοσταλγία του παρελθόντος ( που συχνά ωραιοποιεί το παρελθόν...) δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προτείνεις...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Και για να συμπληρώσω και εγώ, όντως ο κόσμος αλλάζει. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι, ξεκολάνε απο το καβούκι,tv,αφέ κλπ. Ενεργοποιούνται, συμμετέχουν.Πέρα απο τους αγανακτισμένους κλπ.

Εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τον εθελοντισμό και γενικά με δράσεις πολιτών, όπως και αρκετοί φίλοι μου. Τελευταία έχουμε διαπιστώσει ότι ο κόσμος (και πάλι κυρίως οι νέοι 25-35) αρχίσουν και συμμετέχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, με ρυθμούς που αυξάνουν. Ειδικά την τελευταία διετία. Εκεί που έτρεχαν έναν σύλλογο, μια ΜΚΟ, μια ομάδα πολιτών, ομάδες δασοπροστασίας κλπ 3-4 άτομα τώρα βρίσκονται 10+ και με όρεξη και με θέληση.

Συγκεκριμένα παραδείγματα? Έτρεξε ο δήμος το πρόγραμμα "προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους"(πολιτική προστασία) πριν 5 χρόνια και ήμασταν 25 άτομα, φέτος το ίδιο πρόγραμμα είχε 170... Ομάδες δασοπροστασίας, πυρασφάλειας είχαμε συνολικά 3 με 100-150 άτομα, φέτος τα παιδιά μετράνε πάνω απο 300 συνολικά. Βρεθήκαμε σε 2 χρόνια με 8-10 διαφορετικές ομάδες εκεί που έτρεχε 1.5, απο ποδηλάτες, ακτιβιστές μέχρι καλλιτέχνες , φωτογράφους. Οι οποίες ΚΑΙ συνεργάζονται σε κοινές δράσεις.

Εξηγήσεις πολλές, ακόμα είναι νωρίς για ολοκληρωμένα συμπεράσματα. Η ουσία είναι ότι οι νέοι θέλουν να συμμετέχουν, να είναι δημιουργικοί, να προσφέρουν και όσο βαθαίνει η κρίση τόσο η ανάγκη αυτή αυξάνει.

Όλο αυτό μπορεί να είναι απλά μια παρένθεση αλλά δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα που εξελίσσετε και αυξάνει.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    βασικα οταν πεθανεις δεν θα εχεις στο μυαλο σου τιποτα
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

απλα τα πραγματα
    επειδη η ζωη ειναι μικρη ,να μην δινουμε βαση μονο στα προβληματα
    αλλα στα θετικα και στις χαρες της ζωης
    γιατι σε μια δυσκολη στιγμη αυτα θα μας δινουν κουραγιο και ενεργεια γαι να παμε μπροστα
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Και για να συμπληρώσω και εγώ, όντως ο κόσμος αλλάζει. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι, ξεκολάνε απο το καβούκι,tv,αφέ κλπ. Ενεργοποιούνται, συμμετέχουν.Πέρα απο τους αγανακτισμένους κλπ.

Εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τον εθελοντισμό και γενικά με δράσεις πολιτών, όπως και αρκετοί φίλοι μου. Τελευταία έχουμε διαπιστώσει ότι ο κόσμος (και πάλι κυρίως οι νέοι 25-35) αρχίσουν και συμμετέχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, με ρυθμούς που αυξάνουν. Ειδικά την τελευταία διετία. Εκεί που έτρεχαν έναν σύλλογο, μια ΜΚΟ, μια ομάδα πολιτών, ομάδες δασοπροστασίας κλπ 3-4 άτομα τώρα βρίσκονται 10+ και με όρεξη και με θέληση.

Συγκεκριμένα παραδείγματα? Έτρεξε ο δήμος το πρόγραμμα "προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους"(πολιτική προστασία) πριν 5 χρόνια και ήμασταν 25 άτομα, φέτος το ίδιο πρόγραμμα είχε 170... Ομάδες δασοπροστασίας, πυρασφάλειας είχαμε συνολικά 3 με 100-150 άτομα, φέτος τα παιδιά μετράνε πάνω απο 300 συνολικά. Βρεθήκαμε σε 2 χρόνια με 8-10 διαφορετικές ομάδες εκεί που έτρεχε 1.5, απο ποδηλάτες, ακτιβιστές μέχρι καλλιτέχνες , φωτογράφους. Οι οποίες ΚΑΙ συνεργάζονται σε κοινές δράσεις.

Εξηγήσεις πολλές, ακόμα είναι νωρίς για ολοκληρωμένα συμπεράσματα. Η ουσία είναι ότι οι νέοι θέλουν να συμμετέχουν, να είναι δημιουργικοί, να προσφέρουν και όσο βαθαίνει η κρίση τόσο η ανάγκη αυτή αυξάνει.

Όλο αυτό μπορεί να είναι απλά μια παρένθεση αλλά δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα που εξελίσσετε και αυξάνει.
    φίλε μήπως έχεις κάποια πληροφορια για τους εθελοντές πυροσβέστες? δεν ηξερα οτι υπάρχει τέτοιος θεσμός,τώρα το είδα στο νετ,με ενδιαφέρει
    ευχαριστω
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Μύνημα θυμού: Όχι άλλη βία στα πάρκινγκ
    από Innersense στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 08:59
  3. Οχι αλλη σαυρα!!!
    από costas81 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 14:32
  4. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF