4μερο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αρχίζεις να μπαίνεις στο σωστό δρόμο..![]()
p.s Καλοκαίρι, 4ημερη διάσχιση χωματοδιαδρομών ανά την Ελλάδα.
τον Αύγουστο?
(γιατί πριν δε παίζει)
4μερο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αρχίζεις να μπαίνεις στο σωστό δρόμο..![]()
p.s Καλοκαίρι, 4ημερη διάσχιση χωματοδιαδρομών ανά την Ελλάδα.
τον Αύγουστο?
(γιατί πριν δε παίζει)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τον Αύγουστο?
Why not?![]()
Έλα ρε φίλε! Κάπου εκεί είχαμε ψιλοχαθεί και εμείς! Μετά την Α. χώρα το ψιλοχάσαμε και πριν τον Κάτω Πλάτανο. Ένας παππούς που χαιρέτησα με σταμάτησε και μου είπε να μην πάμε στον Πλάτανο δεν είναι καλά εκεί!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
βατός χώμαΣ, μόνο σε λίγα σημεία είχε ΠΟΛΥ πέτρα αλλά τίποτα τραγικό ...
μετά τη Περδικόβρυση, Αγ. Δημήτριος, Πλάτανος, κάπου εκεί ξαναχάθηκαανέβαινα βουνό κατέβαινα ... λέω δε μπορεί λάθος είμαι ... βρίσκω εναν άλλο μπάρμπα ρωτάω....
μου απαντάει σε μια γλώσσα/ προφορά που δεν καταλάβα τπτ, αλλά έπιασα ότι πάω λάθος αφού με κοίταζε γουρλωμένος και μου έδειχνε απο εκεί που ήρθα
πάω και όπου βγει![]()
Απίθανα μέρη έτσι?
![]()
Sent from me using a computer.
![]()
μπράβο john
μ' αρέσει πάντως που το bandit 1250 πρόσφατα τον βρήκε τον δρόμο του πιο ευκολα με μόνο 4χλμ χώμα http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4
![]()
Αυτά είναι γούστα...!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Την έκανα και εγώ αυτή τη διαδρομή, ειδικά πάνω απο τη λίμνη νόμιζες οτι είσαι σε Γύρο Κορσικής...
Λαμία -Δομοκό - Κέδρο - Φουρνάς - Κρίκελο -Αράχοβα - Κλέπα(για βενζίνη) - Πλάτανος - Ποκίστα - Περιβόλια - Κάτω Δάφνη - Ναύπακτος..
Μπράβο!!![]()
![]()
ζέστηΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Why not?![]()
![]()
καταπληκτικά μέρη ΑποστόληΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έλα ρε φίλε! Κάπου εκεί είχαμε ψιλοχαθεί και εμείς! Μετά την Α. χώρα το ψιλοχάσαμε και πριν τον Κάτω Πλάτανο. Ένας παππούς που χαιρέτησα με σταμάτησε και μου είπε να μην πάμε στον Πλάτανο δεν είναι καλά εκεί!![]()
Απίθανα μέρη έτσι?
![]()
![]()
αμπελακιώτισα-περδικόβρυση 9,2 χλμ χώμαΣΣ έγραψε ο χιλιομετρητής ... έχει 2 δρόμους πάντως, από ότι είπε ο μπάρμπαςΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
μπράβο john
μ' αρέσει πάντως που το bandit 1250 πρόσφατα τον βρήκε τον δρόμο του πιο ευκολα με μόνο 4χλμ χώμα http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Αυτά είναι γούστα...!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το πάνω κομάτι θα το κάνω την επόμενη (soonΑρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Την έκανα και εγώ αυτή τη διαδρομή, ειδικά πάνω απο τη λίμνη νόμιζες οτι είσαι σε Γύρο Κορσικής...
Λαμία -Δομοκό - Κέδρο - Φουρνάς - Κρίκελο -Αράχοβα - Κλέπα(για βενζίνη) - Πλάτανος - Ποκίστα - Περιβόλια - Κάτω Δάφνη - Ναύπακτος..
Μπράβο!!![]()
![]()
)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
... ειδικά πάνω απο τη λίμνη νόμιζες οτι είσαι σε Γύρο Κορσικής...
Που είναι αυτό, που είναι αυτό;![]()
Give me fuel, Give me fire
Εκμεταλλευεσαι την αδυναμια μου στα μερη αυτα καρΓιολη...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μλκ
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα τετοια.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Γιαννακη...!![]()
![]()
![]()