ΑΥΤΟ είναι κάτι που πολύ θα ήθελα να ήξερα που στον κόρακα μπορεί να το βρεί κάποιος για το Ζ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
... σε συνδιασμό με το κατάλληλο ελατήριο...
Απο εκει και πέρα αδερφέ δεν είναι όλα ασπρο-μαυρο...καταλαβαίνω για τι πραγμα μιλάς απλά δεν καταλαβαίνω προς τι η "απεχθεια" σου προς τις ταπες προφόρτισης...δεν είναι κάτι μαγικό, δεν είναι κάτι μοχθηρό...
Σου δινουν την δυνατότητα απλά να προφορτίσεις...οπως κάνουμε με τα γατζόκλειδα στο χέρι στο πίσω αμορτισερ...
Ήδη έχω προτείνει στα παιδιά που τουλάχιστον είναι στα κιλά μου (και κάτω) αντί να σκάσουν 90ευρώ να παίξουν σταδιακά με παρα πολύ κοντους αποστάτες/ροδέλες (οτι θα κάνω εγώ τώρα)...το οποίο θα κάνει την ιδια δουλεια και δεν θα κοστίσει τίποτα...
Και το ξαναλέω...το μόνο "ελατωμα" των συγκεκριμένων είναι οτι προφορτίζουν απο την αρχή κατά 7mm...αν ΔΕΝ προφόρτιζαν απο την αρχή είμαι 99% σίγουρος οτι θα είχα βρεί την μέση λύση (και μην μου πεί κάποιος οτι υπάρχει ανάρτηση που να την ρυθμίσεις με έναν αλφα τρόπο και να δουλευει ΠΑΝΤΟΥ και σε ΟΛΕΣ τις συνθήκες το ιδιο καλα...είναι θέμα συμβιβασμου απο ένα σημείο και μετά αν δεν θέλεις να είσαι με ένα μπλοκάκι στο ένα χέρι και με ένα γατζοκλειδο/κατσαβίδι στο άλλο)...