+1Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αντε παλι με τα ενοχικα συνδρομα....![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
+ όσα θες. Αφού πάντα εκεί καταλήγει η κουβέντα, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε ξανά για την αξία αυτής της φράσης και τη διχόνοια που σπέρνει ανάμεσα στους κοινών συμφερόντων και διεκδικήσεων ελλήνων.....
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
+ όσα θες. Αφού πάντα εκεί καταλήγει η κουβέντα, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε ξανά για την αξία αυτής της φράσης και τη διχόνοια που σπέρνει ανάμεσα στους κοινών συμφερόντων και διεκδικήσεων ελλήνων.....
Εδω και 200 περιπου χρονια δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι με αυτη την φραση.
Εχεις καποια καλυτερη εσυ (και οι αδιαφθοροι) για να σε ακολουθησουμε?
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
http://news247.gr/ellada/politiki/ok...rs.842697.html
εβίβα ναυτικέ!
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
και δεν μας λες ρε μαστορα....εμεις που δεν φταιμε τι στον πεο κανουμε??? (ειμαι 19)γιατι ουτε τους ψηφησα ουτε εκρυψα κατι απο το κρατος....αντ΄αυτου δουλευουμε σαν μαλ@κες για 400 ευρα..(παλι καλα να λεμε)..
''Aμαρτίες γονέων παιδεύουσιν τέκνα''Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
και δεν μας λες ρε μαστορα....εμεις που δεν φταιμε τι στον πεο κανουμε??? (ειμαι 19)γιατι ουτε τους ψηφησα ουτε εκρυψα κατι απο το κρατος....αντ΄αυτου δουλευουμε σαν μαλ@κες για 400 ευρα..(παλι καλα να λεμε)..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
+990Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
Ενοχικα; Ενα βημα πριν απο αυτο ειμαστε: http://e-psychology.gr/violence-abus...kholm-syndromeΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
ΟΧΙ!!!οχι..εχει δικιο ο Χοντρος!!! απλα δεν ολοκληρωσε την φραση...η οποια επρεπε να τελιωνει καπως ετσι...
''μαζι τα φαγαμε ΑΛΛΑ ας επιστρεψουμε τωρα οσα εφαγε ο καθενας μας''![]()
Σωστα τα ειπε αλλα οπως ειναι χοντρός στην οψη ειναι και στον λογο και μιλάει εντελως άκομψα.
το αρθρο είναι απόλυτα σωστό , όσο για την ατάκα επισεις σωστή στο οτι οποιος δεν τα έφαγε μαζί μας καλά κάνει και φωνάζει , τελικά σε μερικά πράγματα ο χοντρος έχει δίκαιο άλλα αυτο δεν αναιρεί οτι είναι βλάκας.
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
γιατρε μου....http://www.youtube.com/watch?v=jHA1gz5lagE
![]()
Και ρωτάω εγώ τί ( και ποιόν ) εξυπηρετεί η λογική του αρχικού άρθρου ;
Η λογική της γενικολογίας χώρις επιχειρήματα και του τσουβαλιάσματος όλων στο ίδιο τσουβάλι;
Όσοι το διάβασαν και αναγνώρισαν μέσα σ'αυτό τον εαυτό τους ας κάνουν ότι νομίζουν ,
ας μας επιτρέψουν όμως και εμάς τους υπόλοιπους να συνεχίσουμε να φωνάζουμε και να αντιδρούμε μπας και ποτέ λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι αυτής της κατάντιας.
εξυπηρετεί στην αυτοκριτική μας και στο οτι μερικες σημαιοκουνιστρες τουλαχιστων να μην φωναζουν και να μην παραπονιουνται , να μην τρελαθουμε κιολας δηλαδης , αυτο το πράγμα ήταν αναμενομενο και πιστεψε με ολοι βαλαμε το χερακι μας . το θεμα εχει γινει γραφικο πια φέρτε πίσω τα κλεμενα κτλ ας κοιτάξουμε μπροστα γιατί τα κλεμένα δεν παιζει να τα φέρουν πίσω και το ξερουμε όλοι μας , τώρα τι κάνουμε? πρέπει να συνεχίσουμε να κλαιγόμαστε για τα επόμενα 100 χρόνια .. κλασσικοί Ελληνάρες είμαστε ζώα πως να το κανουμε (οι περισσοτεροι υπαρχουν και εξαιρέσεις),αφου ακόμα υπάρχει κόσμος που του εχουν κόψει 800 ευρώ δωρα κτλ και τα ζώα πάνε και χειροκροτάνε τον γιωργάκη και το σαμαρά..
- μια παροιμία λέει οι πολιτικοι είναι ο καθρέφτης του λαού οπώτε καλα να πάθουμε .
Δεν ξέρω πού κατατάσσεις τον εαυτό σου-στα ζώα ή στίς εξαιρέσεις-μιας και χρησιμοποιείς πρώτο πρόσωπο,Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
κλασσικοί Ελληνάρες είμαστε ζώα πως να το κανουμε (οι περισσοτεροι υπαρχουν και εξαιρέσεις),
αλλά είναι φοβερό το πόσο καλά έχει περάσει το "διαίρει και βασίλευε" στούς περισσότερους,συμπεριλαμβανομένου και τού λόγου σου.
Έτσι λοιπόν μάγκες...γερά!!Είμαστε ζώα,σκατόφαρα,βολεψάκηδες,παρτάκηδες,επιδειξιομανείς ,τεμπέληδες..και όλα τα κακά τού κόσμου.
Όταν μάς βρίζουν οι πολιτισμένοι,θα λέμε πόσο δίκηο έχουν κι άμα ξεχνάν να μάς βρίσουν θα το κάνουμε μόνοι μας.Πόσο βολικό είναι να είναι όλοι σκάρτοι και να μην έχω -εγώ που το βλέπω αυτό-καμμία ευθύνη.Και πόσο μάγκας βγαίνω,όταν βλέπω τα στραβά γύρω μου!!Συνεχίστε.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
όχι ρε φίλε το βυζάντιο είναι Ελληνικο και είμαστε απογονοι των Αρχαιων Ελληνων , πάνε δες κανέναν άδωνη ρε φίλε ..Έτσι λοιπόν μάγκες...γερά!!Είμαστε ζώα,σκατόφαρα,βολεψάκηδες,παρτάκηδες,επιδειξιομανε ίς,τεμπέληδες..και όλα τα κακά τού κόσμου.
εγώ είμαι ρεαλιστής και λέω αυτό που βλέπω , εξάλλου έβαλα σε παρενθεση υπαρχουν και εξαιρέσεις)Όταν μάς βρίζουν οι πολιτισμένοι,θα λέμε πόσο δίκηο έχουν κι άμα ξεχνάν να μάς βρίσουν θα το κάνουμε μόνοι μας.