EEEEEE..... ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΙΤΕΑ ΕΙΠΑΤΕ ????? ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΩΡΑ ..... ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΡΕ ΓΑΜ@#ΤΟ .... ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟ......
EEEEEE..... ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΙΤΕΑ ΕΙΠΑΤΕ ????? ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΩΡΑ ..... ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΡΕ ΓΑΜ@#ΤΟ .... ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟ......
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, Ο GMAKRIS ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ+ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΤΙΓΚΑ SH 150.
ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ , ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΕΣ ΚΤΛ, ΠΑΠΠΟΥΣ.
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΖΗΤΑ ΦΙΔΕ ΜΟΥ ΤΙΓΚΑ...ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ
φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΟΥΖΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΤΣΑΓΑΚΙΑ
![]()
![]()
ελα ρε το πηρες τωρα τελικαΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, Ο GMAKRIS ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ+ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΤΙΓΚΑ SH 150.
ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ , ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΕΣ ΚΤΛ, ΠΑΠΠΟΥΣ.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
εγω εκανα πατατα που δεν πηρα το τηλεφωνο μαζι αλλα επαθα κατι και σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα θα ειμαι παλι εκει αρα μην σκας.την επομενη φορα θα μενω αγρινιο 2-3 μερες και θα κατεβω να κανω τη βολτα 2-3 φορες.η διαδρομή απεχτη,φτασαμε μεχρι γαλαξειδι καφεδακι και παλι πισω.βεβεα δε θα με χαλουσε να καναμε τη βολτα αλλη 1 φορα αν ειχαμε λιγο χρονο αλλα για 1η φορα ηταν καλα.SCBR1000RR για που ελεγες βολτα στο ξυλοκαστρο;katsai καλοριζικο, καλα και πολλα km οπου και αν ειναι
ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΠΡΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
εγω εκανα πατατα που δεν πηρα το τηλεφωνο μαζι αλλα επαθα κατι και σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα θα ειμαι παλι εκει αρα μην σκας.την επομενη φορα θα μενω αγρινιο 2-3 μερες και θα κατεβω να κανω τη βολτα 2-3 φορες.η διαδρομή απεχτη,φτασαμε μεχρι γαλαξειδι καφεδακι και παλι πισω.βεβεα δε θα με χαλουσε να καναμε τη βολτα αλλη 1 φορα αν ειχαμε λιγο χρονο αλλα για 1η φορα ηταν καλα.SCBR1000RR για που ελεγες βολτα στο ξυλοκαστρο;katsai καλοριζικο, καλα και πολλα km οπου και αν ειναι
ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ , Η ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από katsai
ελα ρε το πηρες τωρα τελικα
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ![]()
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΑΡΚΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ
μπα, δεν το βλέπω γιατι ελεγα πως θα τελειωνα σημερα με την ασφαλεια αλλα τπτ οποτε και αυριο θα ειμαι παλι μια απο τα ιδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΠΡΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.
για πες...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΠΡΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.
για πες...
ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΟΒΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΥΤΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΕΦΤΑΣΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από katsai
για πες...
για πες...![]()
![]()