Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Θεμα διπλωματικης

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Βασικά είναι ένα mall με δύο πίστες , ή με μία πίστα με 2 παραλλαγές εσωτερικά , η δουλειά ,τα φράγκα δεν είναι υπερβολικά αν σκεφτείς ότι ήδη έχουμε 3-4 mall . Ο ρόλος ο δικός σου είναι να το κάνεις να δείχνει ελκυστικό σε πιθανούς επενδυτές , να σου πω 2 αμέσως αμέσως , F1 και motoGP , μετά μιας και η περιοχή είναι πανέμορφη μπορείς να το σχεδιάσεις έτσι ώστε να συνδιάζεται με λοιπές τουριστικές δραστηριότητες , τουλάχιστον από ομορφιά η χώρα μας διεκδικεί δάφνες . Οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων από τις εταιρίες μπορεί να γίνει εδώ μιας και έχει πρόσβαση από παντού , , βρίσκεται σε σχετικά στρατηγική θέση μιας και ενώνει 3 ηπείρους , ο πάμπλουτος Σεΐχης του Σέιχ Σου μπορεί κάλλιστα να έθει με το πολυτελεστατο γιοτ του να αράξει εδώ στα ανοικτά να κάνει τα ψώνια του και να φύγει κύριος και πόσα ακόμα που μπορείς να πατήσεις πάνω τους για να το κάνεις να πετύχει ...
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Δε βαριέσαι άστο θα το κάνει ο Βωβός
    :a53:
    οχι παλι !
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    :a53:
    οχι παλι !
    Βαζέλας ;

...touch the wind...
    Βασικά είναι ένα mall με δύο πίστες , ή με μία πίστα με 2 παραλλαγές εσωτερικά , η δουλειά ,τα φράγκα δεν είναι υπερβολικά αν σκεφτείς ότι ήδη έχουμε 3-4 mall . Ο ρόλος ο δικός σου είναι να το κάνεις να δείχνει ελκυστικό σε πιθανούς επενδυτές , να σου πω 2 αμέσως αμέσως , F1 και motoGP , μετά μιας και η περιοχή είναι πανέμορφη μπορείς να το σχεδιάσεις έτσι ώστε να συνδιάζεται με λοιπές τουριστικές δραστηριότητες , τουλάχιστον από ομορφιά η χώρα μας διεκδικεί δάφνες . Οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων από τις εταιρίες μπορεί να γίνει εδώ μιας και έχει πρόσβαση από παντού , , βρίσκεται σε σχετικά στρατηγική θέση μιας και ενώνει 3 ηπείρους , ο πάμπλουτος Σεΐχης του Σέιχ Σου μπορεί κάλλιστα να έθει με το πολυτελεστατο γιοτ του να αράξει εδώ στα ανοικτά να κάνει τα ψώνια του και να φύγει κύριος και πόσα ακόμα που μπορείς να πατήσεις πάνω τους για να το κάνεις να πετύχει ...
    το πιο σημαντικο ειναι αυτοπου λες να το κανεις να δειχνει δελεαστικο..βεβαια ευκολο αρκει να υπαρχει και λιγη τυχη, και βεβαια αυτη την περιοδο επενδυτες στην ελλαδα δυσκολα θα βρεις..και ενα αλλο θεμα ειναι καποια συμφεροντα που παιζουν με τηνπεριοχη εκεινη που εχουνακουστει οτι προκαλουν κολληματα στην αξιοποιηση του χωρου..αλλα αισιοδοξια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Βαζέλας ;
    θεωρητικως ναι
    αλλα ασχετο..
    πιθανοτατα αλλον Βωβο ελεγα εγω..
    ακυρο
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Θεμα διπλωματικης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mpielas
    Καλησπερα σε ολους τους φιλους που μοιραζομαστε το ιδιο παθος.
    Αρχικα να ευχηθω σε ολους χρονια πολλα Χριστος ανεστη και παντα με υγεια.

Στο θεμα μας τωρα, κανω μεταπτυχιακο στο πανεπιστημιο πειραια και ψαχνω θεμα για την διπλωματικη μου εργασια, εχω καταληξει οτι θελω κατι σχετικο με την διαφημιση αλλα δεν εχω καταληξει καπου συγκεκριμενα. Θα ηταν αρκετα ενδιαφερον να ακουσω προτασεις και γνωμες απο εδω μεσα.

Σας ευχαριστω για το χρονο σας και αναμενω απαντησεις..

Τί θα έλεγες να αναλύσεις τις προσπάθειες των κατασκευαστών / αντιπροσώπων αυτοκινήτων και μηχανών για να επιβιώσουν εν μέσω κρίσης.

...touch the wind...

Re: Re: Θεμα διπλωματικης

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Τί θα έλεγες να αναλύσεις τις προσπάθειες των κατασκευαστών / αντιπροσώπων αυτοκινήτων και μηχανών για να επιβιώσουν εν μέσω κρίσης.

το οτι ειναι κατι σχετικο με μηχανες το κανει πιο δελεαστικο για επιλογη...αλλα ποιες προσπαθειες??νομιζω οτι το υλικο ειναι πολυλιγο μιας και ιδιαιτερες προσπαθειες δεν υπαρχουν.
    η ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.

Μερικές προτάσεις που μου ήρθαν πρόχειρα:
    1. Προοπτικές ελληνικής αγοράς μοτοσυκλέτας (λόγω κρίσης) με ποσοστώσεις ανά κατηγορία (σκούτερ, δρόμου, σπορ κλπ). Δυνατότητες προσεγγίσεως κοινού και πολιτικές μάρκετινγκ.
    2. Η ελληνική αγορά μοτοσυκλετών: Τμήμα της ευρωπαικής ή βαλκανικής αγοράς?
    3. Κύριες (μοτοσυκλέτα) και παράλληλες (εξοπλισμός, καύσιμα, συντήρηση) αγορές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ποσοστά κόστους, εταιρική FoS (follow on support) και και περιθώρια βελτιώσεως υποστηριξης.
    4. Εναλλακτικοί τρόποι κίνησης μοτοσυκλετών
    5. Δυνατότητα προωθήσεως προιόντων με αυτοκινούμενα μέσα (επαγγελματικές ομάδες αγώνων και ιδιώτες - πχ αυτοκόλλητα).

ΥΓ Σκέψου και τα:
    1. Γιατί οι προπέλες μετά τις ψαρόβαρκες βγήκαν και στη στεριά? Η εξελικτική θεωρία και πόσα € πρέπει να ξοδευτούν για να τα θεωρήσει η αγορά ως μοτοσυκλέτες.
    2. Στρώματα νερού, με ανεξάρτητα ελατήρια ή με τροχούς? Τα κριτήρια επιλογής του κοινού.
    3. Ποιος γέρνει περισσότερο: ο Πύργος της (μ)Π(ρ)ίζας ή το κουλάδι στην Κ1 Μεγάρων? Τι πιστεύει το κοινό? (όπου κουλάδι βάζεις τον αγαπημένο σου συμφορουμίτη).
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Κατι σε σχεση με διαφημιση και ψυχολογια. Μελετησε τεχνικες πλυσης εγκεφαλου που βαζουν το θυμα/καταναλωτη στο idiot zone και χαφτει οτι του λενε/βλεπει.
    Εχει περαση και ειναι το παρον και μελλον στην διαφημιση.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

...touch the wind...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Μερικές προτάσεις που μου ήρθαν πρόχειρα:
    1. Προοπτικές ελληνικής αγοράς μοτοσυκλέτας (λόγω κρίσης) με ποσοστώσεις ανά κατηγορία (σκούτερ, δρόμου, σπορ κλπ). Δυνατότητες προσεγγίσεως κοινού και πολιτικές μάρκετινγκ.
    2. Η ελληνική αγορά μοτοσυκλετών: Τμήμα της ευρωπαικής ή βαλκανικής αγοράς?
    3. Κύριες (μοτοσυκλέτα) και παράλληλες (εξοπλισμός, καύσιμα, συντήρηση) αγορές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ποσοστά κόστους, εταιρική FoS (follow on support) και και περιθώρια βελτιώσεως υποστηριξης.
    4. Εναλλακτικοί τρόποι κίνησης μοτοσυκλετών
    5. Δυνατότητα προωθήσεως προιόντων με αυτοκινούμενα μέσα (επαγγελματικές ομάδες αγώνων και ιδιώτες - πχ αυτοκόλλητα).

ΥΓ Σκέψου και τα:
    1. Γιατί οι προπέλες μετά τις ψαρόβαρκες βγήκαν και στη στεριά? Η εξελικτική θεωρία και πόσα € πρέπει να ξοδευτούν για να τα θεωρήσει η αγορά ως μοτοσυκλέτες.
    2. Στρώματα νερού, με ανεξάρτητα ελατήρια ή με τροχούς? Τα κριτήρια επιλογής του κοινού.
    3. Ποιος γέρνει περισσότερο: ο Πύργος της (μ)Π(ρ)ίζας ή το κουλάδι στην Κ1 Μεγάρων? Τι πιστεύει το κοινό? (όπου κουλάδι βάζεις τον αγαπημένο σου συμφορουμίτη).
    πολλες και ενδιαφερον ιδεες βεβαια σε μερικες φλερταρω με την απποριψη γιατι θαμου πουν οτι θελουν κατι πιο στοχαστικο καιοχι τοσο γενικο αλλα ειναι πολυ καλες ιδεες..σε ευχαριστω πολυ.

...touch the wind...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Κατι σε σχεση με διαφημιση και ψυχολογια. Μελετησε τεχνικες πλυσης εγκεφαλου που βαζουν το θυμα/καταναλωτη στο idiot zone και χαφτει οτι του λενε/βλεπει.
    Εχει περαση και ειναι το παρον και μελλον στην διαφημιση.

Αυτο ειναι μια απο τις top επιλογες στην λιστα που φτιαχνω απλα ειναι ενα θεμα που εχει αναλυθει πολλες φορες αλλα οπως καινα εχει θα το προσπαθησω σιγουρα!!

σε ευχαριστω πολυ..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ομοιοτητες και διαφορες μεταξυ καμπανιας προωθησης αλκοολουχων ποτων και πολιτικου κοματος.

hint
    Και τα δυο απευθυνονται στο θημικο
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Μιας που είσαι και νέο κοπέλι,κι έχεις καιρό ακόμα,να πα να μάθεις καμμιά τέχνη,υδραυλικός ας πούμε,να χεστείς στο τάλληρο.
    Εκτός πια κι αν το φυσάει ο μπαμπάς σου,οπότε ασχολήσου με ό,τι παπαριά θέλεις,σαν όλες αυτές που σου λένε οι από πάνω.

Χειροπρακτικός ; Μαζί σου είμαι!!!

...touch the wind...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ομοιοτητες και διαφορες μεταξυ καμπανιας προωθησης αλκοολουχων ποτων και πολιτικου κοματος.

hint
    Και τα δυο απευθυνονται στο θημικο

το εχω σκεφτει και αυτο οπως και παρομοια αλλα η βαση της παραπλανισης ειναι ιδια σε πολλες διαφορετικες μορφες τελικου "προϊόντος"..

σε ευχαριστω..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. Προβληματισμος διχως θεμα....
    από ireneepi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 13:01
  3. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)