λες αυτο να ειναι το παιχνιδι του 36ωρου???
free spa????![]()
![]()
λες αυτο να ειναι το παιχνιδι του 36ωρου???
free spa????![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
και ειναι απολαυση το ατιμο![]()
![]()
εεεεεεγκουχουγκουχου
λοιπον να γυρισουμε πισω στις αντρικες κουβεντες παρακαλω:o
![]()
![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Καλά μετά απο 2000klm (μην ξεχνάμε και το ταξίδι της Παρασκευής) θα ακούς μασάζ και spa και θα λιώνει η μέση...
προτεινω να παρεις καινουργιο κρανος αλλα να μην ερθεις στο 36αωρο. πιστευω ετσι δεν θαχεις προβλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Φίλε σκοπεύεις να βάλεις καινούριο κράνος στο 36ωρο ???
Φέρε πολλά Ντεπον μαζί σου![]()
![]()
![]()
αντε ακομα δω εισαι; χτες επρεπε να τοχες παρει το κρανος![]()
με το xr1100 θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος πιστευω.
Αμα παρεις και φιμε ζελατινα εξτρα θα εισαι κομπλε (το κρανος ερχεται με pinlock απο το εργοστασιο).
Και οσο ηταν καινουριο εμενα δεν μου δημιουργησε καποιο προβλημα στην εφαρμογη (πονοκεφαλο και τετοια). Βεβαια δεν ξερω και ποσες ωρες θα το φορας συνεχομενα..
Εγω μετα απο 2 με 2,5 ωρες χρειαζομαι τουλ 10 λεπτα διαλλειμα γιατι μου ερχεται ενας ελαφρυς πονοκεφαλος.
Τελος να πω οτι το κουμπωμα της ζελατινας στο κρανος (αεροστεγές!) και τα επιπεδα θορυβου ειναι best of the best.
Αντε αχρειαστο να'ναι![]()
βαλε κατι παραπανω γιατι ειναι η επιστροφη της κυριακης...Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Καλά μετά απο 2000klm (μην ξεχνάμε και το ταξίδι της Παρασκευής) θα ακούς μασάζ και spa και θα λιώνει η μέση...
@virus λιστα αναμονης???![]()
@dmf thanks![]()
nio1981
δεν ξερω.εγω ενα ειχα ως τωρα αρα....παντως και το scorpion den einai kako...τα αξιζει τα λεφτα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Για turing κράνος τι θεωρείτε καλύτερο?
nio1981
Εγώ δεν είπα τίποτα για agv ξεμυαλισμένε!![]()
Στρώσου στο διάβασμα.
http://www.webbikeworld.com/r2/shoei/qwest/
ελαφρύ θες?
http://www.webbikeworld.com/r2/motor...met/hjc/fs-15/
Πέρνα μια βόλτα απ' την colori στην πάτρα λοιπόν, τι περιμένεις?
Και το xr1000 που δοκίμασα μου άρεσε.
Ρε δεν έχεις χρόνο να στρώσεις καινούριο κράνος. Σε τέτοια εγχειρήματα πάνε με δοκιμασμένες συνταγές. Τουλάχιστον έτσι ξέρεις τι είναι το χειρότερο που μπορεί να σου κάτσει όσον αφορά τον εξοπλισμό σου. Με καινούριο κράνος μετά από 12 ώρες δεν ξέρεις πως θα είσαι. Το νου σου ρε!
Και κάτι άλλο. Μην επιλέξεις κράνος με κριτήριο την εσωτερική φιμέ ζελατίνα. Εμένα μου έκατσε και το πήρα και μάλιστα είχα σκοπό να το αντικαταστήσω. Μη βλέπεις που κόλλησα και είμαι ακόμα με αυτό. Όσα έχουν τέτοια συστήματα είναι συνήθως λίγο πιο βαριά απ' τα υπόλοιπα όχι μόνο λόγο ζελατίνας αλλά και μηχανισμού. Επιπλέον το σύστημα που ανεβοκατεβάζει την εσωτερική ζελατίνα συνήθως χαλάει και την αεροδυναμική με αποτέλεσμα να δημιουργεί στροβιλισμούς. Κατά την γνώμη μου τέτοια συστήματα μόνο στην πόλη αξίζουν και μόνο αν είσαι όλο βάλε, βγάλε. Στο ταξίδι φοράς ένα ζευγάρι γυαλιά. Όλα τα καλά κράνη έχουν την σωστή σχεδίαση στο χώρο του αφτιού ώστε να φοράς άνετα γυαλιά ή ωτοασπίδες κτλ.
Αν το κράνος που θα βρεις δεν έχει Pinlock ρώτα αν υπάρχει σαν έχτρα ζελατίνα με Pinlock και πόσο κάνει. Μην απογοητευτείς αν δεν την έχει από "την κούτα". Σε αυτή την περίπτωση το παίρνεις με φιμέ και παραγγέλνεις και μια λευκή με pinlock.
Corvo τα schuberth είναι τα πιο αθόρυβα αλλά είναι βαριά.
dmf κατ' αρχήν πόσταρε τουλάχιστον άλλη μια φορά κάτι, γιατί με τέτοιο αριθμό μηνυμάτων το avatar σου θα αρχίσει να στάζει λάδι. Δευτερον.. όταν το κράνος ήταν καινούριο σου δημιουργούσε πρόβλημα μετά από 2 ώρες ή και τώρα το ίδιο κάνει? Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, να το ξέρεις. Μπορεί το κράνος να είναι στο νούμερο σου αλλά δεν κάνουν όλα τα κράνη σε όλα τα κεφάλια. Για δες εδώ την ενότητα Know Your Head Shape. Εγώ σήμερα το φορούσα απ' τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ με δύο διαλείμματα των 20 λεπτών και δεν με ενόχλησε τίποτα.
Sent from me using a computer.
μην με μαλωνεις ρεεεε......![]()
![]()
![]()
το ξερω το ξερω το ξερω...και τι εννοω....δεν καιγομαι για εσωτερικη φιμε και το εγραψα.προσθετει βαρος και θολωνει.στην τελικη παιρνεις γυαλια (εχω δει κατι uvex αντιθαμπωτικα) και καθαριζεις.απλα την εχω στο scorpion και βολευει.
2.δεν με ενδιαφερει ο θορυβος..αλλωστε φοραω τα mp3 και δεν με ενοχλει
3.αν κατι με ενοχλει ειναι το βαρος.νομιζω οτι ενα <καλο> κρανος απο <καλη> εταιρια μπορει να ειναι και ελαφρυ και ασφαλες και ανετο
4.η κεφαλα μου πχ δεν τα παει κaλα με τα arai.οτι και αν εχω βαλει δεν μου καθεται.δοκιμαζοντας βλεπεις τι σου καθεται καλυτερα.ως τωρα εχω καταληξει σε 2 οπως ειπα.
5.τελος μην φοβου για το 36ωρο...ξαναλεω οτι θα το εκανα βολτα το καινουργιο πριν το παρω μαζι μου.αν δεν τα καταφερω θα παρω το παλιο και τελειωσε...
σε ευχαριστω πολυαγαπημενε στρατοκ@υλε φιλε μου....με συγκινει το ενδιαφερον σου αλλα τα εχω με τον vaska....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nio1981
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
μην με μαλωνεις ρεεεε......![]()
![]()
![]()
σε ευχαριστω πολυαγαπημενε στρατοκ@υλε φιλε μου....με συγκινει το ενδιαφερον σου αλλα τα εχω με τον vaska....![]()
![]()
Βλέπω στα πόδια μου να σφάζονται παλικάρια
![]()
![]()
Έλα από το μαγαζί να σου δώσω της ΒMW ανοιγόμενο με πινλοκ και φιμέ εσωτερική ζελατίνα να το δοκιμάσεις.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ναι ναι πανάλαφρο. Ότι πρέπει για να πάθει αυχενικό στο 36ωρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Έλα από το μαγαζί να σου δώσω της ΒMW ανοιγόμενο με πινλοκ και φιμέ εσωτερική ζελατίνα να το δοκιμάσεις.
![]()
Γι' αυτό μου έκανες ναζάκια ρε στον δρόμο για τα άγραφα? Για να ζηλέψει ο άλλος?Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
σε ευχαριστω πολυαγαπημενε στρατοκ@υλε φιλε μου....με συγκινει το ενδιαφερον σου αλλα τα εχω με τον vaska....
![]()
Και πρόσεξε μη το αρνηθείς γιατί έχω ντοκουμέντα στα χέρια μου. Όταν βάλω τις φωτό απ' τα άγραφα να δω τι θα πεις!![]()
Sent from me using a computer.
Εδω και σκουφο να φορεσω για αρκετες ωρες, νιωθω μια ενοχληση. Ποσο θα επρεπε να το φοραω δηλαδη χωρις να με ενοχλει?
1120 gr με την ενδοσυνεννόηση αν θυμάμαι καλά, δεν παίρνω όρκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ναι ναι πανάλαφρο. Ότι πρέπει για να πάθει αυχενικό στο 36ωρο.![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δεν se φοβούμαι σατραπη....Κάνε ότι νομίζεις:a37:
vaska τζουτζουκο μου το χαρίζεις?για παντα?:a07: :a07:
nio1981