Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Προς ενημέρωση όσων έχουν ALPHA BANK και αγοράζουν απο το internet.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Την έχω αδερφέ την επιστολή αυτή και την κράτησα επίτηδες τότε να την διαβάσω γιατί περνάνε κάτι τέτοιες μαλακίες μέσα απο αυτά τα δελτία.

Δεν υπήρχε τίποτα μέσα για "ασφάλιστρα" συναλλαγών σε ηλεκτρονικές συναλλαγές παρά μόνο σε διάφορες ενέργειες που αφορούσαν μετοχές, ομόλογα και γενικώς επενδύσεις (ΟΧΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΑΘΩΝ) σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα.

Για αυτό λέω χωρίς καμία ενημέρωση.

Μόλις έχω κάτι νεότερο απο αυτό θα το περάσω και εδώ. Πάντως όσοι έχετε καλό είναι να στείλετε και εσείς κάποιο μήνυμα καταγγελίας, αφού πολλές φορές τέτοιες ενέργειες αποτελούν "πιλότο" για επέκταση και σε άλλες τράπεζες!

Υ.Γ. Να προσθέσω οτι είναι λογαριασμός μισθοδοσίας και δεν μπορεί να κλείσει. Μπορώ όμως αν δεν ικανοποιηθώ να κάνω άμεση μεταφορά ποσού στην τράπεζα που θα με ικανοποιήσει σε αυτό που καταγγέλω τώρα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    . Πάντως όσοι έχετε καλό είναι να στείλετε και εσείς κάποιο μήνυμα καταγγελίας, αφού πολλές φορές τέτοιες ενέργειες αποτελούν "πιλότο" για επέκταση και σε άλλες τράπεζες!

Υ.Γ. Να προσθέσω οτι είναι λογαριασμός μισθοδοσίας και δεν μπορεί να κλείσει. Μπορώ όμως αν δεν ικανοποιηθώ να κάνω άμεση μεταφορά ποσού στην τράπεζα που θα με ικανοποιήσει σε αυτό που καταγγέλω τώρα.
    Δεν πιστεύω να γίνεται κάτι τέτοιο και στην Κύπρου έτσι;
    Πάντως την συγκεκριμένη της Κύπρου την έχω μόνο για αγορές και βάζω μόνο το ποσό που κοστίζει αυτό που θέλω να αγοράσω.Όλο το υπόλοιπο διάστημα ,έχει το πολύ 1 με 2 ευρώ για κάθε ενδεχόμενο.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ασε,μεχρι να καταλαβω τι παιζετε ,ειδα κι επαθα.
    Προσπαθουσα να παρω κατι απο ebay , και μολις εφτανα στο Paypal για πληρωμη μου εβγαζε μηνυμα οτι ή δεν εχω τα απαιτουμενα χρηματα στον λογαριασμο ή εχει λήξει η καρτα μου.
    Μια ολοκληρη μέρα ειχα πρήξει το Paypal , οτι ολα ειναι ΟΚ , και ισχυουσα καρτα και επαρκες ποσο μεσα. 40 mail εστειλα.

Μεχρι που επικοινωνησα με την ALPHA και μου ειπαν αυτα που λεει ο Gandalf

To καλο ειναι οτι όντως μετα την αγορά , επιστραφηκαν τα παραπανω λεφτα που μου ειχαν κρατησει.
    Το ίδιο έπαθα με το Skype... Έχω μία Electron Visa στην οποία βάζω μόνο το ποσό το οποίο απαιτείται για την αγορά μέσω e-banking και έτρωγα άκυρο. Αφού δοκίμασα 2-3 φορές τελικά χρησιμοποίησα μία της ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μετά από μερικές μέρες με πήραν από το τμήμα ασφάλειας συναλλαγών να μου πουν ότι είχαν γίνει 3 αποτυχημένες συναλλαγές με την κάρτα μου στο Skype... Όταν ρώτησα την κοπελιά γιατί ήταν αποτυχημένες δεν ήξερε κάτι παραπάνω...
    "Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"

Κ.

Μέλος
    Για να καταλαβω. Εγω αγοραζω κατι απο e-bay που κανει 100 ευρω και πληρωνω μεσω pay-pal.
    Η τραπεζα με χρεωνει 12 εώς και 25% παραπανω?
    Δηλαδη αντι να εχουν αφαιρεθει 100 ευρω αφαιρουντε 112 εώς και 125 ευρω απο το λογαριασμο μου?

Αυτο συμβαινει ή η τραπεζα απο τα 100 ευρω κραταει το 12 εώς και 25% των 100 ευρω και το δινει στον πωλητη μετα απο μερικες ημερες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kaloston
    Για να καταλαβω. Εγω αγοραζω κατι απο e-bay που κανει 100 ευρω και πληρωνω μεσω pay-pal.
    Η τραπεζα με χρεωνει 12 εώς και 25% παραπανω?
    Δηλαδη αντι να εχουν αφαιρεθει 100 ευρω αφαιρουντε 112 εώς και 125 ευρω απο το λογαριασμο μου?

Αυτο συμβαινει ή η τραπεζα απο τα 100 ευρω κραταει το 12 εώς και 25% των 100 ευρω και το δινει στον πωλητη μετα απο μερικες ημερες?
    Θες να αγορασεις κατι που κοστιζει 100 ευρω.
    Αν δεν εχεις μεσα τουλαχιστον 125 ευρω , η αγορα δεν πραγματοποιείται.
    Μολις γινει , καποιες μερες αργοτερα δηλαδη τα 25 ευρω επιστρεφονται στον λογαριασμο σου.

Καμία απάντηση μέχρι στιγμής... ενώ μιλώντας με δικηγόρο (φίλος) και το τσεκάραμε μαζί στο παρακάτω...

http://www.alpha.gr/files/aboutalpha...apez_synal.pdf

σελίδα 11-15 σχετικά με συναλλαγές καρτών αλλά και μεταφορές ποσών χρηματικών , πουθενά δεν αναφέρεται η πολιτική "ασφαλίστρων" στις συναλλαγές, ειδικότερα μάλιστα υπάρχουν πολλαπλές δικλείδες που έτσι και αλλιώς προστατεύουν την τράπεζα απο όποια "παράδοξη" χρέωση/πίστωση γίνει μέσω κάρτας ή/και λογαριασμού του πελάτη.

Απο όσο έχω δεί πάντως σε διάφορα forums έχει αρχίσει και γίνεται πανηγύρι με το θέμα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Λοιπόν... μόλις είχα απάντηση τηλεφωνική.

Είναι λέει νέα πολιτική της Alpha (4/2011) που έχει επιβληθεί για προστασία ( ποιανού ;;;;; ) απο παραπάνω χρεώσεις στην κάρτα/λογαριασμό απο τις παρακάτω επιχειρήσεις όπως μου ειπώθηκε..

1) Ξενοδοχεία, εστιατόρια , ενοικιάσεις οχημάτων, τουριστικά κτλ... (για tips κτλ.. μου είπαν... ΕΛΕΟΣ!!! )

2) Για αγορές απο το internet (κράτηση 20% για 3 μέρες !!!! ) όπου μάλιστα σε ερώτηση μου γιατί δεν φαίνεται στο υπόλοιπο/κίνηση λογαριασμού δεν πήρα απάντηση.. οπότε παίρνουν οτι θέλουν , βάζουν οτι θέλουν.

3) Για αναλήψεις στο εξωτερικό απο ΑΤΜ εκεί σε συνάλλαγμα (το μόνο ίσως που βγάζει μια λογική λόγω ισοτιμιών).

Οπότε απόφαση ειλημμένη.. αύριο κιόλας σε τράπεζα άλλη , ενεργοποίηση για αγορά μέσω web με άλλη κάρτα και ο λογαριασμός μισθοδοσίας θα αδειάζει κάθε 2-3 μέρα απο το σύνολο του ποσού να πηγαίνει σε άλλο λογαριασμό. Καθώς διαπιστωμένα είναι προς το παρόν τουλάχιστον τακτική μόνο της ALPHA....

Εννοείται οτι όπου σταθώ και βρεθώ θα τρώνε μαύρο εφεξής.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Επειδη δεν εχω καταλαβει καλα:
    Oταν λες οτι σου παρακρατανε καποιο ποσοστο επι της αγορας ,απο την καρτα,τι ακριβως εννοεις?
    Κατ'αρχην - Τι καρτα ειναι?/ Πιστωτικη?/ ΠροΠληρωμένη?/ ή CashCard Λογαριασμού?

Ρωταω γιατι ,κι εγω με καρτα της ΑΛΦΑ(πιστωτικη) εχω συνδεσει το λογ/μου στο PayPal.
    Δηλ. ,αν?/κανω μια αγορα απο το νετ (που το'χω σκοπο σημερα-αυριο) ,θα μου τραβηξουν απο την πιστωτικη +25% επι του ποσου της αγορας???

Πες μου ρε φιλαρακι αν?// εχω καταλαβει σωστα ή λαθος???
    Να αλλαξω καρτα στο PayPal και να την κοψω κομματακια με το ψαλιδι ,αν ειναι ετσι...
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Κλασσική DEBIT-Electron VISA που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν cash card αλλά και κάρτα αγορών (οχι πιστωτική).

Και ναι.. κάνεις αγορά απο το web, και σου προσαυξάνουν το δεσμευμένο ποσό κατά 20% για 3 μέρες (πάντα κατά τα όσα μου είπαν) για αγορές απο το internet. Απο όσο ρώτησα άλλα παιδιά με κάρτες αντίστοιχα απο άλλες τράπεζες αλλά και 1-2 τραπεζικούς φίλους (οχι τον Καπιτάνο )... άλλες τράπεζες δεν το κάνουν... μέχρι στιγμής!

Αυτο το "μεχρι στιγμης" ειναι που σκεφτομαι.

Δυστυχως , ο λογαριασμος μισθοδοσιας ειναι κιαυτος ALPHA οποτε επιτοπου μεταφερω παντα το απαιτουμενο ποσο απο τον εναν λογαριασμο (μισθοδοσιας) στον αλλον (ENTER Visa) και κανω την αγορα.
    Aν παω σε αλλη τραπεζα για την χρεωστικη , ισως δεν ειναι αμεση αυτη η μεταφορά και δεν θα βολευει

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Συγνωμη ρε παιδιά για να κάταλάβω.
    Σου παρακρατούν λεφτά και στα επιστρέφουν? Ή στα παίρνουν σαν τόκο και πάπαλα?
    Γιατί και εγώ με μισθοδοσία Alpha είμαι και κάρτα Debit/Electron Visa συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Συγνωμη ρε παιδιά για να κάταλάβω.
    Σου παρακρατούν λεφτά και στα επιστρέφουν? Ή στα παίρνουν σαν τόκο και πάπαλα?
    Γιατί και εγώ με μισθοδοσία Alpha είμαι και κάρτα Debit/Electron Visa συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Θες να αγορασεις κατι που κοστιζει 100 ευρω.
    Αν δεν εχεις μεσα τουλαχιστον 125 ευρω , η αγορα δεν πραγματοποιείται.
    Μολις γινει , καποιες μερες αργοτερα δηλαδη τα 25 ευρω επιστρεφονται στον λογαριασμο σου.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Για όλους εκείνους που δεν καταλαβαίνουν .. απλό παράδειγμα..

θέλω να πάρω ενα κράνος των 200 ευρώ απο το internet (απο το eBay ας πούμε). Το PAYPAL δεν σου βάζει έξτρα χρεώσεις και μέχρι πρότινος έδινες τα 200 ευρώ απο την κάρτα DEBIT/ELECTRON VISA που τα έπαιρνε απευθείας απο τον λογαριασμό σου. (ΟΧΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ... εκεί δεν ισχύει η δέσμευση).

Το ποσό δεσμευόταν , το έπαιρνε το Paypal και το απέδιδε στον πωλητή και σου έστελνε το αντικείμενο.

Μετά τον Απρίλη του 2011.. και μόνο για τις χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες της ALPHA μέχρι στιγμής....

Για να κάνω την αγορά απο internet πρέπει να έχω 240 ευρώ στον λογαριασμό διαθέσιμα για να γίνει η αγορά. 200 ευρώ για το κράνος όπως πριν + 20% που κρατάει η ALPHA για Χ μέρες (μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής + 3 μέρες) σαν "ασφάλιστρα" (εδώ γελάμε)...

Μόλις περάσει αυτό το διάστημα , τα λεφτά (τα 40 ευρώ) επιστρέφουν στον λογαριασμό. Ελπίζω να είναι κατανοητό πλέον.

"Λαμψη" και "Καλημερα Ζωη"
    καταντήσαμε

Τι μλκς....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2008, 14:38
  2. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  3. Φευγω και εγω απο το φορουμ.
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 10:12
  4. Alpha bank και Κράνη
    από sniper στο forum Off topic