+ +1Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
+1![]()
![]()
![]()
+ +1Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
+1![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
me too plz!!![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μπελά που βρήκε το παιδί....
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
κ γω θέλω![]()
και σε μενα παλικαρια!
θα γινω μοτοσυκλετιστης..
Ρε παρτακηδες ο εχων λινκ να το μοιραζεται...δωστε και σε μενα ενας απο ολους που πηρε![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αν δεν ειναι κοπος, ας μου στειλει κι εμενα καποιος το λινκ.
Εκανα μια αναζητηση στο google, αλλα δεν βρισκω κατι![]()
θενξ![]()
Λοιπόν.
Για να τελειώνουμε.
Το λινκ που διακινείται είναι από σάιτ υπό πληρωμή. Σε τζάμπα / πειρατεία δεν υπάρχει ακόμα.
Όποιος είναι εγγεγραμμένος σε τέτοιο σάιτ, προφανώς και θα την έχει βρει ήδη. Όποιος ψήνεται για εγγραφή ας ψάξει σε κάτι με όνομα μούβιςκράουντελείακομ
Αν υπάρξει τόρεντ ή απευθείας απλοντ σε σέρβερ ανεβασμένο θα πέσει σύρμα...
Με τον φόβο των αφεντικών, πήρα το θάρρος να τα πω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Απαγορεύεται και το όνομα του σάιτ να δώσει? Απ' ότι είδα μόνο το λίνκ δεν επιτρέπεται...
Δείτε και τι έγινε στην πρεμιέρα στην Αγγλία:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρόλα τα εκατοντάδες terabytes που έχουμε ανεβοκατεβάσει όλοι μας, πιστεύω ότι μια τέτοια προσπάθεια αξίζει να τη στηρίξουμε...
Δεν ξέρω βέβαια αν θα έρθει στη Ελλάδα σε σινεμά αλλά μόλις βγει το DVD από play.com εγώ θα το πάρω...![]()
Give me fuel, Give me fire
Καλυτερα να κανεις συχνα resfesh στο amazon και στο play,γιατι μην το περιμενεις απο την εγχωρια διανομη στο σινεμα για να μην σου πω ουτε σε dvd.Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Παρόλα τα εκατοντάδες terabytes που έχουμε ανεβοκατεβάσει όλοι μας, πιστεύω ότι μια τέτοια προσπάθεια αξίζει να τη στηρίξουμε...
Δεν ξέρω βέβαια αν θα έρθει στη Ελλάδα σε σινεμά αλλά μόλις βγει το DVD από play.com εγώ θα το πάρω...![]()
![]()
Και αυτο και το Senna και οτιδηποτε εχει να κανει με ντοκυμαντερ και δεν φερει την σφραγιδα του Μαικλ Μουρ,η του Σπερλοκ (και αν για τον τελευταιο) .
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
[..edited by moderator...]
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
επειδη κατεβασα κατι παρομιο χτες, και αποδειχθηκε οτι ηταν rar με κωδικο και δεν μπορουσα να το ανοιξω. Μηπως ειναι το ιδιο?
Εσυ το κατεβασες?