captain, σου την ξαναλεει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Όχι δέν του τη λέω.
Εξαίρω όμως την εμπειρία του -που συνάδει με την ηλικία- κι εμπιστεύομαι καί τον Ηλία, καί τις μοτογνώσεις του, καθώς και τις οργανωτικές ικανότητές του.![]()
![]()
captain, σου την ξαναλεει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Όχι δέν του τη λέω.
Εξαίρω όμως την εμπειρία του -που συνάδει με την ηλικία- κι εμπιστεύομαι καί τον Ηλία, καί τις μοτογνώσεις του, καθώς και τις οργανωτικές ικανότητές του.![]()
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Να σε βοηθήσω γιατί μάλλον έκανες ένα λάθος:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Όχι δέν του τη λέω.
Εξαιρώ όμως την εμπειρία του -που συνάδει με την ηλικία- κι εμπιστεύομαι καί τον Ηλία, καί τις μοτογνώσεις του, καθώς και τις οργανωτικές ικανότητές του.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
captain, εξηγησε στον κυριο Γρηγορη () οτι ειμαστε μικρα παιδια!
διαβαζουμε και κομιξ!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μλκς αυτο που ειστε στο γκρουπ μου και ζειτε μια περιπετεια και παρ ολα αυτα θελετε παλι να ειστε μαζι μου, μηπως να το κοιταξετε???
![]()
το κανουμε για να μας βρισκουν την επόμενη άνοιξη....
![]()
![]()
![]()
All aboard για τη μεγάλη κρουαζιέρα που χάραξε ο αγαπητός Μ.Ο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Όχι δέν του τη λέω.
Ε εδώ που τα λέμε ο captain είναι στην καλύτερη ηλικία. Αυτή που είναι γεμάτος εμπειρίες και συνάμα την ποιο παραγωγική![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
καλα, πιο ενημερωμένο και αναλυτικό αρχικό post ανακοίνωσης ετήσιας βόλτας δεν έχει ξανα παίξει.
![]()
Ξεπερνάει θα έλεγα και τις ανακοινώσεις βόλτας του npat
η αληθεια να λεγεται! Ηλια, εκανες παρα πολυ καλη δουλεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
καλα, πιο ενημερωμένο και αναλυτικό αρχικό post ανακοίνωσης ετήσιας βόλτας δεν έχει ξανα παίξει.
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ συναδελφοι![]()
Σπυρο, ξεχασες να γραψεις "Λιντερ"Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
spyro
Adv 990
μονός![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μιά χαρά τό' γραψα Νίκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να σε βοηθήσω γιατί μάλλον έκανες ένα λάθος:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Όχι δέν του τη λέω.
Εξαιρώ όμως την εμπειρία του -που συνάδει με την ηλικία- κι εμπιστεύομαι καί τον Ηλία, καί τις μοτογνώσεις του, καθώς και τις οργανωτικές ικανότητές του.
Εξαίρω, κι όχι εξαιρώ. Μιά θέση οξείας διαφορά αλλά, δυό διαφορετικές λέξεις μ' εντελώς διαφορετικό νόημα (Έξαρση vs Εξαίρεση).
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Πολύ ωραία φαίνεται η διαδρομή, μπράβο στα παιδιά που την σκέφτηκαν-έβγαλαν-προγραμμάτισαν.
Μπράβο και σε εσένα Λιάκο για την εκτενέστερη παρουσίαση ever![]()
H όλη η διαδρομή, θυμίζει κάτι από την αξέχαστη (για εμένα) διήμερη εκδρομή του 2009 (για αυτό έχω φαγωθεί για διήμερη, και ας μην έχουμε μαντήλι να κλάψουμε)![]()
Ειδικά η Χαιρώνια , που κάναμε και στάση,
και έχει και σύνδεσμο του ‘’Θρύλου’’, το ‘’Πόρτο Λεόνε’'![]()
![]()
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Η Χαιρώνεια έπαιξε σαν μικροστάση αλλα, αφ' ενός ειναι μπολικα τα χλμ και πρέπει να έχουμε μια καλή μουαγιεν, αφ' ετ'ερου ειναι στο αντίθετο ρεύμα και δεν ειναι οτι καλυτερο σε εναν επαρχιακό δρομο να στριβουν απέναντι 100+ μηχανες (εστω και ανα γκρουπ).
Οχι ρε Μικε...Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
αν ειναι δυνατον στους νεους/απειρους γιατι το μηχανακι δεν το μαθαμε καλα καλα ακομα!
Που θα βρουμε τώρα λιντερ στα 1000αρια;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγω παντως ειμαι της γνωμης να δωσουμε ραντεβου στο γαλαξιδι κατα τις 11 για καφε,
να παμε και μια γυρα καμια 50αρια χλμ στα περιξ, και μετα βουρ στη ταβερνα!!! :rotflmao: :rotflmao:
α! και κατι αλλο! οταν πας αναγνωριστικη, στην επιστροφη βρες μου ενα σημειο με μαλακο
οδοστρωμα για να πεσω!
Ευκολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
α! και κατι αλλο! οταν πας αναγνωριστικη, στην επιστροφη βρες μου ενα σημειο με μαλακο
οδοστρωμα για να πεσω!
Προκυμαία Γαλαξειδίου, ευθεια μεσα :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αδυνατον! την ΕΛΠΑ εχω οδικη, οχι το λιμενικο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ευκολο.
Προκυμαία Γαλαξειδίου, ευθεια μεσα :wacko:
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Εξαίρω όμως την εμπειρία του -που συνάδει με την ηλικία- κι εμπιστεύομαι καί τον Ηλία, καί τις μοτογνώσεις του, καθώς και τις οργανωτικές ικανότητές του.:rotflmao:
![]()