Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Προβλημα με τζην Clover

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Αν είναι όλα όπως μας τα λες και με μεγάλη ευθύνη δικιά σου (έως και βλακεία) που δεν έχεις στα χέρια σου ακόμα την απόδειξη, αυτά περί ταμπελάκια είναι μεγάλο παραμύθι που σου λένε...

Την Παρασκευή που πέρασε, στο κατάστημα της Μπεμβέ στην Σόφια Βουλγαρίας, παρέλαβα τις καινούριες μπότες της κοπελιάς μου και το καινούριο μου παντελόνι, σε αντικατάσταση των παλιών όπου βγήκαν ελαττωματικά...

Οι μπότες είχαν αγοραστεί από την Βιέννη και το παντελόνι από την Πάτρα...
    Το μόνο που χρειάστηκε ήταν οι αποδείξεις αγοράς (χωρίς καμία μετάφραση) και μιάμιση βδομάδα για να έρθουν στην Βουλγαρία... Με χαμόγελο και ευχάριστο κλίμα...

Ούτε κουτιά, ούτε ταμπελάκια, ούτε καν τα έπλυνα μετά από δεκαπενθήμερο ταξίδι, για να τα επιστρέψω...

Αν λοιπόν μας τα λες όλα όπως έχουν γίνει, δώστους άλλη μία ευκαιρία τυπώνοντας όλο αυτό το θρεντ και αν δεν αντιδράσουν θετικά κάντους ρόμπα σε όλα τα μοτοσικλετιστικά και μη στέκια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Αν είναι όλα όπως μας τα λες και με μεγάλη ευθύνη δικιά σου (έως και βλακεία) που δεν έχεις στα χέρια σου ακόμα την απόδειξη, αυτά περί ταμπελάκια είναι μεγάλο παραμύθι που σου λένε...

Την Παρασκευή που πέρασε, στο κατάστημα της Μπεμβέ στην Σόφια Βουλγαρίας, παρέλαβα τις καινούριες μπότες της κοπελιάς μου και το καινούριο μου παντελόνι, σε αντικατάσταση των παλιών όπου βγήκαν ελαττωματικά...

Οι μπότες είχαν αγοραστεί από την Βιέννη και το παντελόνι από την Πάτρα...
    Το μόνο που χρειάστηκε ήταν οι αποδείξεις αγοράς (χωρίς καμία μετάφραση) και μιάμιση βδομάδα για να έρθουν στην Βουλγαρία... Με χαμόγελο και ευχάριστο κλίμα...

Ούτε κουτιά, ούτε ταμπελάκια, ούτε καν τα έπλυνα μετά από δεκαπενθήμερο ταξίδι, για να τα επιστρέψω...

Αν λοιπόν μας τα λες όλα όπως έχουν γίνει, δώστους άλλη μία ευκαιρία τυπώνοντας όλο αυτό το θρεντ και αν δεν αντιδράσουν θετικά κάντους ρόμπα σε όλα τα μοτοσικλετιστικά και μη στέκια...
    Τα πράγματα είναι ακριβως οπως σας τα περιγράφω.Τίποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.Δ εχω λόγο αλλωστε, το μόνο που θέλω είναι αυτό που έχω πληρώσει να ''λειτουργεί''......Έστείλα σήμερα mail στα κεντρικα της clover και περιμενω απάντηση.Αύριο που θα κατέβω κέντρο θα του ζητησω να μου δώσει την απόδειξη.
    Το ξέρω,έκανα μεγάλη μαλακία που δεν έχω την απόδειξη, μέγα λάθος , αλλά και πάλι με τα όσα μου έιπαν οι καταστηματάρχες το πρόβλημα μου είναι τα ταμπελάκια.....Μπορέι η bmw να μην θέλει τα ταμπελάκια ίσως η clover να τα θέλει..Τι να πω,απλά αναμονη

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αν κάτσουμε να παρατηρήσουμε, πολλά προϊόντα έχουν κάποια χαρτιά στις συσκευασίες τους που γράφουν "Εγγύηση προϊόντος" Υποτίθεται ότι αυτό το χαρτί θα πρέπει να υπογράφεται από το κατάστημα αγοράς και να σφραγίζεται, κάτι που στην Ελλάδα δεν το κάνει κανένα κατάστημα. Για τις ξένες χώρες δεν ξέρω. Προφανώς αυτό το ταμπελάκι ζητάνε.

Βέβαια, από τη στιγμή που το κατάστημα δεν υπεγραψε και δεν σφράγησε κανένα ταμπελάκι.....
    την ευθύνη την φέρει το κατάστημα το οποίο, θα πρέπει να κόψει ένα κομμάτι από αυτό και να το στείλει στην αντιπροσωπεία!

Όλα αυτά όμως δε γίνονται εδώ! Εδώ είναι Ελλάδα! Οπότε αν σου ξαναπούν από την εταιρεία για ταμπελάκια, πες τους....... "το κατάστημα δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες! Δε γνωρίζω!"

Η καταγγελεία βέβαια είναι η λύση που θα φέρει αποτελέσματα!

Ελπίζω να βρεις άκρη και να γίνει η αντικατάσταση!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μικρό πρόβλημα! με varadero 2003
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 13:50
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18
  3. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks