Ουτε για πλακα δεν υποννοησα κατι τετοιο,ουτε μου περασαν απο το μυαλο καποια απο τα πραγματα για τα οποια κακως νιωθεις την αναγκη να απολογηθεις.Προφανως εχει γινει καποια παρεξηγηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Adventure-R
Ο στόχος του νέου site είναι να έχει έσοδα για να συντηρείται.
Παιδιά, ξεκολήστε. Δεν έχω γραφείο ταξιδίων, ούτε κατάστημα ανταλλακτικών.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ - ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ - ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΓΩ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ.
Ο στόχος του νέου site είναι τα έσοδά του από καμία διαφήμιση να μπορούν να το συντηρούν. Όσοι ασχολούνται με το θέμα "διαφήμιση & internet" γνωρίζουν ότι μιλάμε για αστεία ποσά. Ποσά που σκοπεύω να συντηρούν τα έξοδα των αθρογράφων, και των ενεργειών που θα κάνουμε (εκδρομές, πάρτι με βρεγμένα μπλουζάκια κ.α.)
Προσωπικά εχω δουλειά και βγάζω μια χαρά χρήματα. Δεν περιμένω να γίνω πλούσιος από την "επιχείρηση" motorcycle.gr.
Ο σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα βιώσιμο site, κάτι που ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσαν να γίνουν πράγματα στο moto.gr ελλείψει χρημάτων.
Μη βιάζεστε να κρίνετε, και κυρίως τις προθέσεις μου. Περιμένετε να το δείτε.
Αν ήθελα να βγάλω λεφτά εις βάρος κάποιου θα το είχα κάνει και από το moto.gr (και αν αναρωτιέστε "πως" βάλτε απλά λίγο το μυαλό σας να δουλέψει) Και πιστέψτε με, αν θέλω μπορώ ακόμα. Οπότε σταματήστε να είστε καχύποπτοι - δεν είναι καλό. Το τηλέφωνό μου το έχετε - αν θέλετε μπορούμε να δώσουμε ραντεβού σε ένα χρόνο από τώρα και να τα ξανασυζητήσουμε όλα αυτά που λέτε
Και το ξαναλέω, μη μας κρίνετε τώρα, αλλά μόλις δείτε αυτό που έχω στο μυαλό μου.
Ισα-ισα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον το ολο πραγμα και περιμενω πληροφοριες για να δω τι ακριβως ειναι αυτο το νεο σαιτ,αν και ακομα δεν εχω καταλαβει για τι ακριβως μιλαμε.