Τάσε, έχω διαβασει οτι έτσι (δλδ οι επιγονατίδες απ' εξω), σε ενδεχόμενη πτώση μπορούν ευκολα να φυγουν αφηνοντας το γονατο απροστάτευτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Το πρώτο, με ένα ζευγαρι δετές επιγονατίδες/περικνημίδες μαζί, απ'έξω...![]()
Τάσε, έχω διαβασει οτι έτσι (δλδ οι επιγονατίδες απ' εξω), σε ενδεχόμενη πτώση μπορούν ευκολα να φυγουν αφηνοντας το γονατο απροστάτευτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Το πρώτο, με ένα ζευγαρι δετές επιγονατίδες/περικνημίδες μαζί, απ'έξω...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εχω επιγονατηδες τετοιες , καλες , και καλυπτουν και το καλαμι , αλλα ειναι βασικα για motocross.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τάσε, έχω διαβασει οτι έτσι (δλδ οι επιγονατίδες απ' εξω), σε ενδεχόμενη πτώση μπορούν ευκολα να φυγουν αφηνοντας το γονατο απροστάτευτο.![]()
1-2 φορες που τις εβαλα , εχουν τοσα εξογκώματα και σκληρα πλαστικα που μου γρατσουνισαν το πλαισιο![]()
υπαρχει και παντελονι cordura αλλα αεριζομενο....με δυχτακι που δεν εχεις κανενα προβλημα.... καθεται καλα κ εχει προστασίες......80 ευρο μοτομαρκετ το πηρα εγω πριν κανα 2 χρονια.!
ειναι καλοκαιρινό......και σε περίπτωση βροχης νερο θα παρη,,,,,αλλα για ελλαδα δεν παλεύεται ταξιδι με cordura......θα βρωμας ολόκληρος.....
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Εξαρτάται, Ηλία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τάσε, έχω διαβασει οτι έτσι (δλδ οι επιγονατίδες απ' εξω), σε ενδεχόμενη πτώση μπορούν ευκολα να φυγουν αφηνοντας το γονατο απροστάτευτο.![]()
Έχω τις παρακάτω, κ' αυτό που λές σε αυτού του τύπου, απλά δεν γίνεται...
+ότι μέχρι σχεδόν την πρώτη δέστρα, είναι μέσα στην μπότα...
![]()
κανονικά πάνε από μέσα οι επιγονατίδες... οπότε δεν θα έχεις θέμα, λογικά, υποθέτωΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αυτες εχω , και το συγκεκριμενο σημειο βρισκει ακριβως στο σκελετο.
Με λιγη ατυχια...βρισκει και στο τεποζιτο.
Και ειναι μεταλικος ο συνδεσμος![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
κανονικά πάνε από μέσα οι επιγονατίδες... οπότε δεν θα έχεις θέμα, λογικά, υποθέτω![]()
μεσα απο που ?
Δεν μιλαμε για στολη enduro.
Μέσα από το παντελόνι π.χ.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
μεσα απο που ?
Δεν μιλαμε για στολη enduro.
Ερώτηση αυτές είναι κ για όσους έχουν πρόβλημα με το γόνατο?
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Θα επρεπε να βρω και ενα παντελονι 3 νουμερα μεγαλυτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μέσα από το παντελόνι π.χ.
ή να παρω αυτα που φορανε οι gangsta rappers![]()
Ασε που μετα θα εισαι φυλακισμενος με αυτα ολη μερα , δεν θα μπορεις να τα βγαλεις.
Οχι , δε νομιζω να εχει καμια σχεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ερώτηση αυτές είναι κ για όσους έχουν πρόβλημα με το γόνατο?
Αν φορέσεις υφασμάτινο(αυτό με τις τσέπες στο πλάι) μια χαρά τις βγάζεις τις βάζεις εύκολα, όπως επίσης τζιν ίσια γραμμή :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Θα επρεπε να βρω και ενα παντελονι 3 νουμερα μεγαλυτερο
ή να παρω αυτα που φορανε οι gangsta rappers![]()
Ασε που μετα θα εισαι φυλακισμενος με αυτα ολη μερα , δεν θα μπορεις να τα βγαλεις.
Ψάξε το λίγο..Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Οχι , δε νομιζω να εχει καμια σχεση.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ξεφευγουμε....αλλα πόσο φαρδυ πρεπει να ειναι το παντελονι για να μπορεις να το σηκωσεις και να τα βγαλεις αυτα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν φορέσεις υφασμάτινο(αυτό με τις τσέπες στο πλάι) μια χαρά τις βγάζεις τις βάζεις εύκολα, όπως επίσης τζιν ίσια γραμμή :smilea:
Τα εχεις δει απο κοντα ? Ειναι γκουμουτσες ολοκληρες.
Εκτος κιαν με παντελονι εννοεις αυτο ---> Link...
Διατάξτε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ψάξε το λίγο..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ξεφευγουμε....αλλα πόσο φαρδυ πρεπει να ειναι το παντελονι για να μπορεις να το σηκωσεις και να τα βγαλεις αυτα ?
Τα εχεις δει απο κοντα ? Ειναι γκουμουτσες ολοκληρες.
Εκτος κιαν με παντελονι εννοεις αυτο ---> Link...
Διατάξτε !!!![]()
Δεν κάνει καλή εφαρμογή αυτό...
Κάτι τέτοιο ίσως είναι πολύ καλύτερο![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
...δεν πάνε απ'έξω αυτού του τύπου οι επιγονατίδες.
Α pair of jeans...