Παρεξηγησα τον γραπτο λογο, η λεξη ''δουλειες'' αλλωστε παρεξηγειται απο μονη τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από urban
Οχι με παρεξηγησες. Γράφοντας "δουλειες" εννοουσα οτι αυτη η διαμαρτυρια ειναι δουλεια, (καθηκον, χρεος, ο λογος που υπαρχει ρε παιδι μου...) του συνδικαλιστικου οργανου που οφειλει να υπερασπιζεται τον κλαδο απο τετοιες δουλειες του καθε ΓΑΠ και του καθε καριολη.
Και τον κλαδο (τον όποιο κλαδο, δεν εχω ιδεα αν ισχυει για τον δικο σου) δεν τον υπερασπιζομαστε κανονιζοντας να παρει γελοια επιδοματα αντι για μισθο, ωστε να μας κανουν μετα βουλευτες, γενικους γραμματεις κλπ, αλλα τον υπερασπιζομαστε κυριως απο μικροκομματικες δουλειες των διαφορων ΓΑΠ που τον απαξιωνουν, τον καθιστουν ζημιογονο (και οταν τελειωσει το παρτυ, οπως τωρα, ο ζημιογονος ειναι ο πιο ευκολος στοχος) και τον μετατρεπουν σε αντιπαραγωγικη φωλια σκουληκιων-αφισοκολλητων.
Τελος παντων αυτο εννοουσα. Αν το συνδικαλιστικο σας οργανο ειναι αφισοκολλητες-λαμογια, τον ηπιες (που παλι χωρις να ξερω, θα πεσω απο τα συννεφα αν μου πεις οτι δεν ειναι τετοιοι...).![]()
Λοιπον, για να το ξεκαθαρισω, δεν στηριζομαστε σε συνδικαλιστικα οργανα, δηλαδη δεν θα ειναι αυτοι που θα μας εκπροσωπησουν, γιατι απλα οσο καλη διαθεση και να εχουν δεν προκειται να νιωσουν το ζορι μας.
Ειναι προθυμοι να μας ενημερωσουν με πληροφοριες ''εκ των εσω'' ωστε να ξερουμε που παταμε.Δεν στηριζομαστε σε ''εργατοπατερες'' γιατι απλα το ΕΚΑΒ ειναι πολυ μικρο για τετοια λαμογια (υπαρχει αλλωστε η ΔΕΗ πχ που υποστηριζει τετοιους ανθρωπους).