Αρχιδοθήκη ειναι, απονήρευτο αγόρι ..Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
σπασουαρ δεν λεγεται αυτο στην εικονα του Νικου;![]()
![]()
Τα σκληρά σπασουάρ έχουν κορδόνια ή λάστιχα και έιναι stand allone..
Αρχιδοθήκη ειναι, απονήρευτο αγόρι ..Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
σπασουαρ δεν λεγεται αυτο στην εικονα του Νικου;![]()
![]()
Τα σκληρά σπασουάρ έχουν κορδόνια ή λάστιχα και έιναι stand allone..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ναι με κάποιο μαγικό τρόπο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Νικο, αυτό στέκεται από μόνο του..??
(εννοώ μέσα σε σπασουάρ ή κατι τετοιο - για να μην πεταχτούν τίποτε πρόστυχα αγόρια..).
Όχι, το φοράς μέσα απο jockstrap (Το σπασουάρ που λεει ο σύντροφος Ιωάννης)
Ε όσο να 'ναι.... δεν ειναι κι ότι καλύτερο να τρέχεις μ' αυτό, αλλά πάνω σε μοτό δεν έβαλα ποτέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Νικο το σπασουαρ ενοχλεί; Συγκρατείται μονο απο το εσώρουχο; Στο enduro το βρίσκω ιδιάιτερα χρήσιμο, ουκ ολιγες φορές εχω δει εντουραδες να ξεβρακωνονται πανικοβλητοι για να δουν αν εμεινε το εργαλειο in one piece.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σταύρο μην σου μπαίνουν ιδέες . Άστο καλύτερα :a011: :a011:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
.............Στο enduro το βρίσκω ιδιάιτερα χρήσιμο, ...........................
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τελικά όλοι για το εντούρο πανε στα βουνα....![]()
Ναι ρε . Γιατίίίί;;;;; Ζηλεύεις;;;;;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τελικά όλοι για το εντούρο πανε στα βουνα....![]()
Ναι ρε . Γιατίίίί;;;;; Ζηλεύεις;;;;;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
πο.. αδερφέ μου , μιας και είπες την φράση διανοιξης ουρηθρας θυμιθηκα πολυ πιτσιρίκι είχα κάνει μια επεμβαση στο τσουτσουνι και μου έβαλαν 12 βέργες με ενα μπιλάκι μπροστα μέσα στην ουρήθρα μαλλων για διάνοιξη , δεν πρόκειτε να το ξεχάσω ποτέ και ας περασαν 23 χρόνια ...
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Η θέση οδήγησης λογικά θα παίζει και αυτή τον ρόλο της. Δεν ξερω την θέση οδήγησης του CBF αλλα εγώ πριν είχα Kawasaki Z750S και οι όρχεις μου πιεζόταν πολύ ειδικά σε φρεναρίσματα.Και παρόλο που είχα φτιάξει την σέλα πάλι σκληρή ηταν. Τωρα που άλλαξα μηχανή και πήρα Aprilia Caponord και έχει όρθια θέση οδήγησης και μάλιστα πολυθρονάτη ούτε που καταλαβαίνω οτι κάθομαι. Εξαφανίστηκαν οι πόνοι που είχα σε καρπούς,πλάτη,πόδια και κυριώς όρχεις και οπίσθια και ευχαριστιέμαι πιο πολύ την οδήγηση.
Για ψαξτε το λίγο και σε αυτόν τον τομέα όσοι έχετε τέτοιας φύσεως προβλήματα.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!