Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: τι προτεινετε.. honda hornet (08) h' yamaha xj6;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    εγω εχω το xj6 αν το θελεις για μεσα στην πολη ειναι πιο ανετο απο το honda, απο εκει και περα δεν εχουν καμια συγκριση αν θελεις κατι παρομοιο με το yamaha γιατι δεν κοιτας και το er-6n της καwasaki που ειναι και ποιο ευκολο να βρεις μεταχοιρησμενο

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μεταξύ των δύο δεν υπάρχει σύγκριση, το Hornet είναι πολύ καλύτερη μοτοσυκλέτα σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως.
    +675

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    εγω εχω το xj6 αν το θελεις για μεσα στην πολη ειναι πιο ανετο απο το honda, απο εκει και περα δεν εχουν καμια συγκριση αν θελεις κατι παρομοιο με το yamaha γιατι δεν κοιτας και το er-6n της καwasaki που ειναι και ποιο ευκολο να βρεις μεταχοιρησμενο
    δλδ πως δεν εχουν καμια σχεση;;πες μου κατι πιο συγκεκριμενο! εσυ εισαι ευχαριστημενος απο ολο το πακετο; οδηγικη συμπεριφορα της μηχανης, επιδοσεις, κοστος συντηρισης κ.τ.λ.;;
    το εχω σκεφτει και το er-6n αλλα δε μ αρεσει εμφανισιακα...μου φαινεται σα μια μηχανη χωρις προσωπικοτητα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    HONDA ΡΕ!!
    Και κατα προτιμηση με το abs.. Μεσα στην πολη ειναι σωτηριο.
    Αλλά με abs και σε καλη κατασταση δυσκολο να το βρεις 4500..
    Εχω δει κατι μηχανες με ~20000Κμ με γδαρμενα καπακια, σκουριασμενες αλυσιδες και φαγωμενα λαστιχα να τα δινουν κοντα στα 5000.. Πρεπει να ψαξεις πολυ.

Πριν το αγορασεις να το πας σε εξουσιοδοτημενα, οπου να κοιταξει απαραιτητα τα εξης:
    -Την κατασταση της αλυσιδας και αν εχει ακομα περιθώριο για τεντωμα (αν θελει αλλαγη υπολογιζε περιπου 200€)
    -Ρουλεμαν λαιμου και τροχων (αν θελουν αλλαγη κανουν 30 το καθενα συν κανα 60αρη η εργασια)
    - Το μπροστινο αν σταζει λαδι (αν θελει τσιμουχες υπολογιζε +160€)
    - Τακακια μπρος πισω (70 τα μπρος, 40 τα πισω)
    - Κατασταση ελαστικων (300€ +)
    - Αν παρεις με abs τσεκαρε οτι οντως δουλευει, κι ας μην αναβει το λαμπακι βλαβης
    - Το βιβλιο με τα service να δεις αν το φροντιζε
    - Ψαξε για σημαδια τρακαρισματος
    - Πες στον μαστορα εκει να την οδηγησει και να ακουσει τον κινητηρα..

Αυτο δεν σημαινει οτι αν συμβαινει καποιο απο τα παραπανω δεν πρεπει να το παρεις (εκτος αν εχει τρακαρει), αλλα υπολογιζε και το κοστος επισκευης/αντικαταστασης και αν μπορεις αφαιρεσε το απο την τιμη.

Αντε με γεια

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    HONDA ΡΕ!!
    Και κατα προτιμηση με το abs.. Μεσα στην πολη ειναι σωτηριο.
    Αλλά με abs και σε καλη κατασταση δυσκολο να το βρεις 4500..
    Εχω δει κατι μηχανες με ~20000Κμ με γδαρμενα καπακια, σκουριασμενες αλυσιδες και φαγωμενα λαστιχα να τα δινουν κοντα στα 5000.. Πρεπει να ψαξεις πολυ.

Πριν το αγορασεις να το πας σε εξουσιοδοτημενα, οπου να κοιταξει απαραιτητα τα εξης:
    -Την κατασταση της αλυσιδας και αν εχει ακομα περιθώριο για τεντωμα (αν θελει αλλαγη υπολογιζε περιπου 200€)
    -Ρουλεμαν λαιμου και τροχων (αν θελουν αλλαγη κανουν 30 το καθενα συν κανα 60αρη η εργασια)
    - Το μπροστινο αν σταζει λαδι (αν θελει τσιμουχες υπολογιζε +160€)
    - Τακακια μπρος πισω (70 τα μπρος, 40 τα πισω)
    - Κατασταση ελαστικων (300€ +)
    - Αν παρεις με abs τσεκαρε οτι οντως δουλευει, κι ας μην αναβει το λαμπακι βλαβης
    - Το βιβλιο με τα service να δεις αν το φροντιζε
    - Ψαξε για σημαδια τρακαρισματος
    - Πες στον μαστορα εκει να την οδηγησει και να ακουσει τον κινητηρα..

Αυτο δεν σημαινει οτι αν συμβαινει καποιο απο τα παραπανω δεν πρεπει να το παρεις (εκτος αν εχει τρακαρει), αλλα υπολογιζε και το κοστος επισκευης/αντικαταστασης και αν μπορεις αφαιρεσε το απο την τιμη.

Αντε με γεια

Σ' ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες σου!
    Ριξε μια ματια http://www.car.gr/classifieds/bikes/...variant=hornet ολα ειναι με abs..αν ψαχνεις βρισκεις!

Βεβαια δεν αντιλεγω (και χαιρομαι που το εθειξες το θεμα) οτι υπαρχουν και ορισμενοι 'εξυπνοι' που πουλανε μια μηχανη στην τιμη μιας καινουριας σε stock. Επειδη το εψαξα ελαχιστα το θεμα, πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια της Yamaha και της Honda, ρωτησα για τις επισημες τιμες του ανα ετη..π.χ. ποσο κοστιζε η xj6 to 2009,το 2010 και ποσο εχει τωρα. Η xj6n το 2009 κοστιζε 6.500 εν τωρα 7120 (οι απλες εκδοσεις)..πολλοι εκμεταλλευονται αυτην την αυξηση τιμης και τις πουλανε οσο να ναι! Δες εδω προσεχτικα τις τιμες μεχρι το τελος της σελιδας και θα καταλαβεις τι εννοω http://www.car.gr/classifieds/bikes/...&variant=er-6n απαραδεκτο αν δεν εχει γινει απο λαθος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    αυτοι που προσπαθουν να πουλησουν ακριβα απλα δεν πουλανε...

στα 4500 παντως ειναι λιγο ζορικο να βρεις καθαρο μηχανακι που να μη θελει κατι...

οποτε η μια η αλλη θα το φτασεις το 5χιλιαρο
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    αυτοι που προσπαθουν να πουλησουν ακριβα απλα δεν πουλανε...

στα 4500 παντως ειναι λιγο ζορικο να βρεις καθαρο μηχανακι που να μη θελει κατι...

οποτε η μια η αλλη θα το φτασεις το 5χιλιαρο
    σιγουρα θα μπορει να θελει κατι, ισως λαστιχα,φρενα κ.τ.λ. αλλα σιγα-σιγα το μαζευεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Οταν βρεθηκα στην ιδια φαση εψαξα πολυ καλα.

Τελικα πηρα μηχανη μεταχ που δεν ηθελε τιποτα και μου βγηκε αρκετα φθηνοτερα απο το να επαιρνα καποια 500 ευρω φθηνοτερη που ηθελε λαστιχα-τακακια-αλυσιδα κλπ κλπ

Και προσπαθησε να βρεις με abs! Εγω καθε μερα το ευγνωμονω!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    Οταν βρεθηκα στην ιδια φαση εψαξα πολυ καλα.

Τελικα πηρα μηχανη μεταχ που δεν ηθελε τιποτα και μου βγηκε αρκετα φθηνοτερα απο το να επαιρνα καποια 500 ευρω φθηνοτερη που ηθελε λαστιχα-τακακια-αλυσιδα κλπ κλπ

Και προσπαθησε να βρεις με abs! Εγω καθε μερα το ευγνωμονω!
    βλεποντας και πραττωντας.Σ' ευχαριστω παντως!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από serfer
    δλδ πως δεν εχουν καμια σχεση;;πες μου κατι πιο συγκεκριμενο! εσυ εισαι ευχαριστημενος απο ολο το πακετο; οδηγικη συμπεριφορα της μηχανης, επιδοσεις, κοστος συντηρισης κ.τ.λ.;;
    το εχω σκεφτει και το er-6n αλλα δε μ αρεσει εμφανισιακα...μου φαινεται σα μια μηχανη χωρις προσωπικοτητα.

εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως ηθελα μια μηχανη χωρις μεγαλη υποδυναμη (δεν εχω μεγαλη εμπειρια) για τα γουστα μου ειναι ομορφο στον δρομο ειναι ευχαριστο, βολτες μεγαλες δεν παω συνιθως 100χλμ, ειναι ελαφρυ πλαγιαζει ευχαριστα φρεναρει με ακριβεια προβλημα δεν μου εχει βγαλει αλλα σου ειπα για αυτο που θελω εγω ειναι πολυ καλο. τωρα το χοντα ειναι πιο επιθετικο με μεγαλυτερη υποδυναμη πιο σπορ

Νέο μέλος
    εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως ηθελα μια μηχανη χωρις μεγαλη υποδυναμη (δεν εχω μεγαλη εμπειρια) για τα γουστα μου ειναι ομορφο στον δρομο ειναι ευχαριστο, βολτες μεγαλες δεν παω συνιθως 100χλμ, ειναι ελαφρυ πλαγιαζει ευχαριστα φρεναρει με ακριβεια προβλημα δεν μου εχει βγαλει αλλα σου ειπα για αυτο που θελω εγω ειναι πολυ καλο. τωρα το χοντα ειναι πιο επιθετικο με μεγαλυτερη υποδυναμη πιο σπορ
    με καλυψες, ευχαριστω!

φιλε θα σου πω ενα πραγμα εσυ εχεις το χερι στο γκαζι καλο ειναι να εχει αλογα η μηχανη και δυναμη το ποσο θα το ανοιξεις και που ειναι στο μυαλο σου.
    Δε συμφωνω με τα παληκαρια γιατι τα εχω φαει τα yamaha με το κουταλι στο λεω εκ πειρας πολλα ειναι καλα αλλα ρε αδερφακι μου το συγκεκριμενο ειναι μεγαλη αποτυχια και βασικα επικινδυνο.
    Το honda στην προκειμενη περιπτωση δεν εχει θεμα συγκρισης και οχι μονο σε δυναμη αλλα και μακραν σε ποιοτητα οπως ειπε και καποιος φιλος ολο προσοντα.
    Παιδια το ποσο θα ανοιξει το γκαζι η αν εχει δυναμη ειναι στο χερι το ξαναλεω,
    τι να το κανω να παρω ενα μηχανακι με μικρη υποδυναμη,αν ειμαι βλακας θα φαω τα μουτρα μου,οσο για το ποσο καταναλωνει αν εισαι στις σωστες στροφες αυτο εχει μεγαλη υποδυναμη στις χαμηλες καει λιγοτερο και εχει περισσοτερα χιλιομετρα.
    honda φιλε honda και ασ εχω yamaha.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ghost23
    και βασικα επικινδυνο.
    Μας το εξηγείς αυτό? Πάντως, αποτυχημένα εμπορικά είναι πολλά μοντέλα στην Ελλάδα αφού ο Έλληνας νοιάζεται μόνο για το πόσα άλογα βγάζει ένα μοτέρ..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αν και δέν συμπαθώ τα honda ( και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς ) το hornet σε σχέση με το xj6 έχει καλήτερο

κινητήρα ,φρένα ,ποιότητα κατασκευής ,στήσιμο

αλλά χάνει σε εβελιξία σε σχέση με το xj6

(τώρα τελευταία ανακάληψα ότι τα hornet έχουν ανορθωτή DUCATI :rotflmao: )

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1στο χοντα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF