Και μαλακιούλες τύπου: "Το βάζω μπρος σκαστό στην κατηφόρα" μην διανοηθείς να τις κάνεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
ta kserw ayta...h ma@akia einai oti exw freskospasmeno astragalo kai me enoxlei ligo akoma alla 8a doume...![]()
Και μαλακιούλες τύπου: "Το βάζω μπρος σκαστό στην κατηφόρα" μην διανοηθείς να τις κάνεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
ta kserw ayta...h ma@akia einai oti exw freskospasmeno astragalo kai me enoxlei ligo akoma alla 8a doume...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
στο δικο μου παντως αν δεν ανοιξεις γκαζι δε τιναζει τη βανιβελα
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Φίλε μου καλορίζικο και να ξέρεις ότι το μηχανάκι είναι σκυλί.Το έχω από το 2001 και στα 23000 Κm που το έχω κάνει δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα.Όσο για την μανιβέλα αν σου δείξουν τον τρόπο, παίρνει μπρος από την πρώτη μανιβελιά!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Monsttr
Φίλε μου καλορίζικο και να ξέρεις ότι το μηχανάκι είναι σκυλί.Το έχω από το 2001 και στα 23000 Κm που το έχω κάνει δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα.Όσο για την μανιβέλα αν σου δείξουν τον τρόπο, παίρνει μπρος από την πρώτη μανιβελιά!!
Με 2300 χλμ το χρονο τι να παθει ρε φιλε?
![]()
![]()
![]()
191 χλμ το μηνα...
6,36 χλμ τη μερα...
![]()
![]()
![]()
![]()
φανταζομαι λαστιχα φορας τα "μαμα" ακομα ε?
:wacko:
Eιπε ο χιλιομετροφάγος και βαρεσε μια μιζια στο ρανκζιροξ....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τα ttr εχουνε ενα θεμα με το σκελετο τους στο σημειο που πιανει το σταντ!!!!!τι προβλημα???σαπιζει δεν θελω να σε πανικοβαλω αλλα εμενα το δικο μου το ειχε και δεν το ειχα δει και μου το εδειξε μηχανικος εντελως ξεκαρφωτος που συναντησα σε καποια κοινη παρεα !!!!!!
μου ειπε οτι πασχουν στο συγκεκριμενο σημειο!!!!!τσεκαρε να εισαι σιγουρος !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πεταχτηκες παλι καλή μου ε?
![]()
τα ttr εχουνε ενα θεμα με το σκελετο τους στο σημειο που πιανει το σταντ!!!!!τι προβλημα???σαπιζει δεν θελω να σε πανικοβαλω αλλα εμενα το δικο μου το ειχε και δεν το ειχα δει και μου το εδειξε μηχανικος εντελως ξεκαρφωτος που συναντησα σε καποια κοινη παρεα !!!!!!
μου ειπε οτι πασχουν στο συγκεκριμενο σημειο!!!!!τσεκαρε να εισαι σιγουρος !!!
enoeis oti sapizei kai kobete h bash toy stant h o swlinas tou skeletou pou pianei panw h bash?![]()
NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume
o σκελετος στο σημειο που πιανει το σταντ!!!!!!
ελπιζω να μην το εχει το δικο σου !!!!!τσεκαρε το να εισαι σιγουρος!!!!
twra oti einai einai.de mamietai..afou den exei provlima allo kai einai mono to stant...thxoi yparxoun mpolikoi![]()
![]()
NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume
Άμα σε κουτουπώσουν πουθενά τα δίδυμα αδέρφια ο Dim Rank και ο Chios o Xerox και σε κάνουν ασήκωτο από το ξύλο, θα ξανακοροϊδέψεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ελπιζω να πηρες ΑΥΤΟ>>>>
>>>> http://www.activemotorcycles.com.au/...aha_ttr600.jpg
και οχι το παλιοτερο, εκτος αν τα λεφτα ηταν πολυ λιγα....
Οχι οτι εχει κανενα προβλημα, αλλα οσο να'ναι οσο πιο παλιο, ΕΙΔΙΚΑ ΧΤ / ΤΤ , θα ειναι ταλαιπωρημενο...
Καλες βολτες και αγρατζουνιστο!!!!
![]()
Από μαμά δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει, αλλά έχω οδηγήσει ένα τέτοιο πειραγμένο και πήγαινε ωσάν το δι@ολο!![]()
Sent from me using a computer.
Καλορίζικο![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)