Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Παππί 50cc

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    honda glx
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Live to Ride,Ride to Live
    koita file egw exw ena 50ari Peugeot kai to poulaw...einai Ludix Elegance...mporeis na koitakseis stis aggelies sto forum pou exw dimiourgisei 8ema k an endiaferesai na mou til...
    Παιδια, γεια σας. Ειμαι και εγω ενας παρα πολυ νεος στο φορουμ και μελλον οδηγος παπιου.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rinis13
    koita file egw exw ena 50ari Peugeot kai to poulaw...einai Ludix Elegance...mporeis na koitakseis stis aggelies sto forum pou exw dimiourgisei 8ema k an endiaferesai na mou til...
    Το εχω δει, αλλα δεν θελω με τιποτα σκουτερακι. Μονο παπακι και συγκεκριμενα Honda C50 ('88 - '90) ή Honda GLX 50 ('97 - '00).
    Θα βαλω και αγγελια...

Νέο μέλος
    Επειδη εχω αγανακτησει, οσα μηχανακια εχω δει(οχι εγω) ή ειναι χρεπια απο πιτσιρικαδες ή τα εχουν κανει ολα 72cc. Οποτε αποφασισα να παρω το Daytona DY50 με 995? και δωρο κρανος, γαντια και κουλουρα. Οποτε μου ερχεται γυρω στα 850?. Οσο και να κρατησει, θα ξερω τουλαχιστον οτι εγω το εκανα...

Νέο μέλος
    Επισης αν διαφωνει καποιος ή να θελει καποιος που ξερει για τα Daytona DY50 ας μου πει. Οχι για το αν πηγαινει γρηγορα αλλα ασφαλεια κτλ. Ειμαι 26 και θελω απλα κατι οικονομικο.:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKEMNUKEMgr
    Φίλε Rezeguet,

Εγώ πήρα μοτόρι.. Derbi GPR, μια εξυπηρέτηση προσπαθώ να κάνω.. Να Βρώ 2-3 μοντέλα καλά για να έχει μερικές επιλογές η κοπέλα να διαλέξει αυτό που προτιμάει!
    Εάν βαριέσαι να διαβάζεις τα ποστ μου απλά μην ασχολείσαι.. Είναι κακό που όταν θα βοηθήσω κάποιον να πάρει μηχανή (έστω και 50cc) θα ξέρω οτι προσπάθησα (όσο μπορούσα) και βρήκα ένα απο τα TOP στην κατηγορία του; (σχέση τιμή-απόδοση-αξιοπιστία)
    Και την θεωρεία σου περι "μην το πολυψάχνεις" την είχα ξανα ακούσει.. Μ' αρέσει να κάνω σύγκριση αγοράς πριν καταλήξω σε ένα προιόν (είτε κοστίζει 10 ευρώ είτε 3.500 ευρώ είτε 10.000 ευρώ).

Εάν με τα λεγόμενα μου σε ενοχλησα-πρόσβαλα, ζητώ συγγνώμη.
    Παρ' όλα αυτά χάρικα που βοήθησες.
    *>Pantos i marka tou Lifan einai....Lifan an se voi8aei ayto.<

Συνεχίζω, Το Lifan διαγράφθηκε.

KYMCO ACTIV 50 --------------------------------------------------> 1190
    DAYTONA FORCITY 50 --------------------------------------------> 1175
    DAYTONA DY 50R --------------------------------------------------> 1195

Αν Λάβουμε υπόψιν μας οτι οι διαφορές σε τιμή και απόδοση είναι μιδαμινές, συνεχίζουμε με άλλο κριτίριο, ανέσεις και υπηρεσίες!

Τα KYMCO έχουν καλό "όνομα" και δίκτυο service.

Το ForCity έχει θέση για κράνος (που σημαίνει μεγάλο χώρο).

Το DY50R έχει δισκόφρενα, το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο επηρεάζουν την συμπεριφορά της μηχανής (σε τόσο χαμηλές ταχύτητες).

Σχόλια;

ενα φιλαρακι μου πηρε ενα DV50cc το οποιο φοραει ολο ιδια πλαστικα απο modenas.. εχει δισκοφρενα μπρος πισω και τελικη γυρω στο 70-80... πολυ ωραιο μηχανακι...
    Alexz@nder

APRILIA RS FOR EVER!!!!!!!!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    honda glx

λυπαμαι που το λεω αλλα θα συμφωνησω μαζι του....

παρε ενα μτχειρισμενο....

ή μπορεις να παρεις απο τα alex pak το baotian 115cc με 660 ευρω καινουριο!!

αφου το προβλημα σου ειναι μονο οικονιμικο ....

Νέο μέλος

Unhappy

Δεν ειπα οτι ειναι οικονομικο προβλημα. Ειπα οτι δεν ξερω απο μηχανακια και το πιο λογικο (κατα εμενα) θα ειναι χαλια τα μεταχειρισμενα το 1988! Honda γνωστη βεβαια, αλλα ειναι 20 χρονων παπι.
    Απλα δεν με ενδιφερει
    Επισης αν διαφωνει καποιος ή να θελει καποιος που ξερει για τα Daytona DY50 ας μου πει. Οχι για το αν πηγαινει γρηγορα αλλα ασφαλεια κτλ.
    οπως εγραψα και παραπανω. Δεν εγραψα πουθενα οικονομικο θεμα. Αλλα δε θελω να πιαστω και μαλακας. Scooter δεν μου αρεσουν. Οποτε θελω κατι οικονομικο σε παπι. Παντως απο οσους εχω δει μεχρις στιγμης που ειχαν Daytona ειναι ευχαριστημενοι. Τωρα αν παρηξηγειστε που θελω 50αρι, και οχι μεγαλη μηχανη, προβλημα σας. Εγω γνωμη για ενα συγκεκριμενο μηχανακι ζητησα. Γιατι και εγω σε οποιον ζηταει μεγαλη μηχανη και διπλωμα απεριοριστων, θα μπορουσα να απανταω: "ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΕΡΟ!".
    Οσο για τα
    baotian 115cc με 660 ευρω καινουριο!!
    εχουμε:
    1. Δεν ξερω καποιον επισημο αντιπροσωπο (Daytona - Γκοργκολης)
    2. Ειπα 50cc οχι 115cc. Που ειναι το δυσκολο για να γινει κατανοητο; Σε ολο το φορουμ, βλεπω να ζητανε γνωμες για 50αρι και απαντατε για 125αρι και πανω. Αν πω για 125αρι, θα μου λετε για 250αρι;
    3.660? +100? κρανος + 25? κουλουρα + 15? γαντια = 800?, αρα για 200? διαφορα πιο αξιοπιστο μου φαινεται το Daytona
    4.baotian 115cc = Scooter και οχι παπι που ζητησα!

Οποιος ειχε ή εχει Daytona και δεν εχει παρεξηγηθει ας πει την γνωμη του σε εναν αδαη σαν και εμενα.
    Ευχαριστω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lord81

3.660? +100? κρανος + 25? κουλουρα + 15? γαντια = 800?, αρα για 200? διαφορα πιο αξιοπιστο μου φαινεται το Daytona
    4.baotian 115cc = Scooter και οχι παπι που ζητησα!

3. τα εξοδα που αναφερεις δεν ισχυουν και για το daytona?
    4. εγω για παπι μιλαω....

και στο ανεφερα γιατι ηταν πιο φθηνο κι απο τα 50αρια....

καθαρα οικονομικα στο ειπα...και θα κανεις και ποιο ανετα τη δουλεια σου μ αυτο παρα με το 50αρι που στη πρωτη ανηφορα θα κολλωσει

αν μπορεις βαλε μια φωτο απο το yamaha aerox.......
    Alexz@nder

APRILIA RS FOR EVER!!!!!!!!

Εγω φιλε μου που εχω το daytona το dy50rs δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα!!!!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN.K
    Εγω φιλε μου που εχω το daytona το dy50rs δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα!!!!!
    Ευχαριστω John για την πληροφορηση. Λογικα για εκει πηγαινω.
    Οσο για κρανος κουλουρα και γαντια, οπως ανεφερα παραπανω, μου τα κανουν δωρο στα μοτο Βυνιος.
    Αν και δεν ορκιζομαι γιατι μπορει να κανω λαθος, τα 50αρια δεν εχουν τελη κυκλοφοριας και διπλωμα για 50αρι κοστιζει περιπου 50? σε αντιθεση με τα 400? περιπου για 125αρι ή απεριοριστων.
    Οταν ελεγα οικονομικα, εννοουσα βενζινη. Οχι κοστος(μεχρι ενος σημειου βεβαια).
    Οσο για το baotian 115cc κοιταξα για φωτο στο ιντερνετ και μου εβγαλε ενα σκουτερακι αντι για παπι. Οσο για την ανηφορα, μενω στο Ιλιον και ουτε τις τρελες ανηφορες εχουμε ουτε σκοπευω να κανω μεγαλες αποστασεις. Για αυτες εχω το αμαξι. Απλα για καφε και για την κοπελα μου, εχω κανει σε 2,5 χρονια 50000 χιλιομετρα(μαζι με ταξιδια) και αυτο γιατι κανω κυκλους για να γλυτωσω τα φαναρια.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Kymco B&w 50cc Ftiagmeno....& Problem
    από alexander_g16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2004, 03:12
  2. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04
  3. Beltiwsh Toy Kymco B&w 50cc
    από alexander_g16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks