Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: arai η shoei?????

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σοει ξερα!

μαγκες ειπε οχι φασαρια αναμεσα στα 2.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

λοιπον παραγγειλα το arai viper gt απο ebay...νιωθω λιγο οτι εκανα λαθος αλλα θα δειξει.δεν πηρα και οικοπεδο...ειπα να μην παρω το shoei για να γλιτωσω ενα 170αρι ευρωπουλα σε χαλεπους καιρους...αμα δεν με βολευει το βαζω αγγελια κ τελος σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη:rotflmao:

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    το συγκεκριμένο κράνος το έχω δοκιμάσει και θεωρώ οτι είναι κορυφαίο.Μην αγχώνεσαι, να το χαρείς και αχρείαστο να είναι.Τώρα για τον θόρυβο η αλήθεια είναι οτι είναι απο τα θορυβώδη κράνη αλλά όλα είναι σχετικα,εμένα πχ δεν με ενοχλεί.καλοφόρετο και πάντα όρθιος
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Έχω το XR1000 και το RX7-GP.

Αν το XR1100 ή το X-Spirit 2 μου κάθονταν καλά, δε θα κοιτούσα καθόλου το ARAI.
    Κάποιες λεπτομέρειες στο ARAI με ξενερώνουν απίστευτα!

Αν σου κάθονται καλά και τα 2, πάρε το SHOEI.

edit: άκυρο, δεν είδα ότι το παρήγγειλες! Καλοφόρετο και αγρατζούνιστο να είναι!

να σται καλα παιδια..νταξει παιρνω αυτο τωρα και του χρονου να λασκαρω λιγο με τα λεφτα περνω και ενα x-spirit2 και τελειωνει η ιστορια αντε τωρα καμια βολοτουλα να τα χαρουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
    χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω οτι αυτά τα τεστ γίνονται με μικρες ταχύτητες και γενικότερα σε συνθήκες πόλης όπου τα φτηνά κράνη βγάζουν καλές βαθμολογίες λόγω σκληρότητας. Τα arai και τα shoei και γενικότερα τα κράνη για χρήση σε υψηλές ταχύτητες έχουν άλλα χαρακτηριστικά.
    δεν ισχυει αυτο που λες.
    κανουν δοκιμη σε ταχυτητες EU (οσο προβλεπεται) και κανουν και αλλο ενα σετ δοκιμων σε μεγαλυτερη ταχυτητα και απο κει βγαινουν και τα αστερια.

με αυτη τη λογικη τα περισοτερα arai ειναι για το π@@τσο ειδικα αυτο που παω να παρω

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
    με αυτη τη λογικη τα περισοτερα arai ειναι για το π@@τσο ειδικα αυτο που παω να παρω
    Για το π@@τσο δεν ειναι. Εχει καταπληκτικη εφαρμογη.
    Κανει ομως πολυ φασαρια.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

κοιταω τωρα το sharp τεστ για το arai και εχει στη πλαγια κρουση χρωμα κοκκινο...δηλ ουτε κολοκυθα να φοραγες στο κεφαλι
    σαν εφαρμογη καλα μου καθησε...καλυτερα ολων το x-pirit2 αλλα πρεπει να δωσω αλλα 200ευρω και αυτη τη στιγμη με ζοριζουν...
    ο θεος βοηθος

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κοιταω τωρα το sharp τεστ για το arai και εχει στη πλαγια κρουση χρωμα κοκκινο...δηλ ουτε κολοκυθα να φοραγες στο κεφαλι
    σαν εφαρμογη καλα μου καθησε...καλυτερα ολων το x-pirit2 αλλα πρεπει να δωσω αλλα 200ευρω και αυτη τη στιγμη με ζοριζουν...
    ο θεος βοηθος
    μην εμπιστευεσαι το σαρπ τεστ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μετά από όλα αυτά:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Σοβαρό τεστ!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    σαπιο ειναι... αλλα οχι το arai...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Μη δίνεις και πολύ σημασία στο "sharp"....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μην εμπιστευεσαι το σαρπ τεστ.
    Εμπιστεύσου το κράνος που παράγγειλες μα η Arai δεν είναι και καμμιά τυχαία εταιρία, αν και Shoeiάκιας, το Viper είναι απ'τα κορυφαία κράνη που κυκλοφορούν.

Καλοφόρετο, αγραντζούνιστο και προπαντώς αχρείαστο να είναι!

Καλοφόρετο και αχρείαστο το κράνος σου φίλε μου. Γενικά για μένα δεν έχει κανένα νόημα να ρωτάμε ποιό κράνος είναι καλύτερο από το άλλο. Πιο αθόρυβο ή πιο ελαφρύ ναι.Σε καταξιωμένες μάρκες η ποιότητα είναι νομίζω δεδομένη. Το βασικό είναι πως μας κάθεται στο κεφάλι και αυτό δεν μπορεί να μας το πει κανένας. Εγώ είχα 2 Arai με τέλεια εφαρμογή στο κεφάλι μου. Κάποια στιγμή αποφάσισα για αλλαγή να πάρω Shoei. Καλή εφαρμογή όταν το δοκίμασα και για την πρώτη...μισή ώρα. Απίστευτο αλλά δεν είχα πρόβλημα όταν το φορούσα μισή ώρα. Αμέσως μετά, μιλάμε με ακρίβεια λεπτού, με έπιανε ένας απίστευτος πονοκέφαλος! Σταμάταγα και το έβγαζα, δεν άντεχα ούτε μισό λεπτό. Δυστυχώς όσες δοκιμές και να κάνουμε η χρήση δείχνει τί μας ταιριάζει.
    (η περίπτωσή μου μου θύμιζε το ανέκδοτο με αυτόν που πάει στο γιατρό και λέει γιατρέ όταν ξυπνάω το πρωί έχω πονοκέφαλο για ένα τέταρτο και ο γιατρός του λέει ξύπνα ένα τέταρτο αργότερα. Δοκίμασα να ξεκινήσω μισή ώρα αργότερα αλλά πάλι πόναγε το κεφάλι μου..)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Arai ή Shoei?????????
    από ktm640lc4 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2009, 12:53
  2. Arai H Shoei??
    από teloubas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 13:18
  3. Arai Vs Shoei
    από nickald στο forum Αντιπαραθέσεις