Ωραίο το VTR αλλά λιγάκι ακριβό. Θα το ψάξω πάντως και σε μεταχειρισμένα ευχαριστώ. Αν έχετε και άλλες συμβουλές σχετικά με επιλογή μηχανής στα 18 πείτε μου. Παρεπιμπτόντως η Ducati έχει μηχανές που να βολεύουν για 18;
Ωραίο το VTR αλλά λιγάκι ακριβό. Θα το ψάξω πάντως και σε μεταχειρισμένα ευχαριστώ. Αν έχετε και άλλες συμβουλές σχετικά με επιλογή μηχανής στα 18 πείτε μου. Παρεπιμπτόντως η Ducati έχει μηχανές που να βολεύουν για 18;
Το Honda VTR 250 είναι κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο σχολείο για να πας μετά σε κάτι μεγαλύτερο.
Στα θετικά του είναι ότι μοιάζει με το monster ,αλλά αυτό μπορεί να το οδηγήσεις με το μικρό δίπλωμα!![]()
![]()
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1450039/
"Qu ils mangent de la brioche"
Δες λίγο κι εδώ φίλε μου.
http://www.moto.gr/forums/showthread...F0%EB%F9%EC%E1
Νομίζω είναι κατατοπιστικός ο οδηγός (όχι τίποτα άλλο αλλα για να μη νοιώθω ότι τα έγραφα και τσάμπα)
Τo VTR 250 είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.
Δες και το ninja 250 (ίσως είναι ένα τσικ παραπάνω από θέμα αλόγων από αυτά που σου επιτρέπει το πρώτο δίπλωμα να έχεις), και δες και το καινούριο CBR 250. Λιγότερα αλόγατα από το ninja και πολύ όμορφο κατα τη γνώμη μου.
Μπορεί να είναι κάπως αιρετική η δική μου αντιπρόταση, αλλά θεωρώ το μηχανάκι σχολείο στην κατηγορία του και σε βάζει στο σκεπτικό του τσόπερ και έχει δύναμη και στρίβει. Επίσης κάνει για πρωτοπείρο, το καλύπτει και το δίπλωμα που θα βγάλεις, έχει στιλ. Είναι λοιπόν μεν ένα μηχανάκι δυομισάρι, αλλά είναι καστομιά που απ' όσο κατάλαβα σ' αρέσουν. Οπότε προτείνω μεταχειρισμένο eliminator το οποίο μπορείς να βρεις στη χώρα μας ακόμη και τα τελευταία μοντέλα νομίζω γύρω στο 2005.
Για 'μενα αυτό που θέλω να σου επιστήσω την προσοχή είναι επειδή αυτά τα μηχανάκια εσφαλμένα παραπέμπουν σε πιο light καταστάσεις αλλά ο δρόμος είναι ένας για όλους μας και είναι σκληρός όταν ακουμπάει το μάγουλο, το χέρι, το πόδι, το κεφάλι να φοράς απ' την αρχή και για όσο καβαλάς κράνος, μπουφάν, παντελόνι, μπότες και γάντια. Είσαι μικρός οπότε μπορεί να σου φανεί ό,τι χάνεις τη χαρά ντυμένος σαν ιππότης του μεσαίωνα αλλά μια βόλτα στο κατ μπορεί να σε πείσει γι' αυτά που γράφω. Είναι για 'μενα πολύ σημαντικότερα απ' το αν θα πάρεις vtr ή hayabusa (λέμε τώρα). Καλές βόλτες
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο