Εχω χαλάσει όλα τα κουπόνια μου.![]()
Εχω χαλάσει όλα τα κουπόνια μου.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλυτερα προς 15γουστο![]()
Νικόλαε, ο χαρτης σου μετα το Μετσοβο έχει ενα κενό ή κανω λαθος;![]()
Για διανυκτερευση προτεινω στη λιμνη Αώου
Αμα εχουμε και χαγιαμπουσα μαζι, θα κανουμε καμια βαρκαδα
Οσο και να χτυπιέσαι, στο ''κότερο'' που θα είμαι με τα πιπίνια , με τις μοέ και τις ντομ, και με μουσική υπόκρουση του-πακ (ακυκλοφορητο καινουριο απο τον Αδη), δεν ανεβαίνεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο trooper θα ανέβει γιατί έχει εμπορική φάτσα , να πουλήσουμε κανά εξώφυλλο
![]()
![]()
ΥΓ: Μήπως να το κάνουμε το ΣΚ 10-11 Ιουλίου?
Εχουμε ετησιες, Ιταλίες κλπ κλπ...
γαμω το στανιο μου αδικουμαι !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
.......
Ο trooper θα ανέβει γιατί έχει εμπορική φάτσα , να πουλήσουμε κανά εξώφυλλο
...
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πρόταση ...μιας και τα μέρη τα έχω περπατήσει (σκέλος Ζαγόρια)
Από Μουργκάνι , Αγιόφυλλο θα βγείτε πρίν τους Μαυραναίους στην Εγνατία και την περνάτε από κάτω.
Υποχρεωτικά ανεφοδιασμός (για ΟΛΟΥΣ) στο Strada στα δεξιά σας.
Περνάτε τους Μαυραναίους και ανεβαίνετε Ζιάκα, Σμύξη, Βασιλίτσα,Σαμαρίνα, Αγία Παρασκευή και μόλις βγείτε ξανά στον πολιτισμό, δεξιά επάνω για Πυρσόγιαννη (φαϊ ή καφές).
Κατεβαίνετε ξανά προς τα κάτω πρός Κόνιτσα, αριστερά προς Παλιοσέλι, Δύστρατο, και μετά προς τα κάτω προς Βοβούσα..... προς στο ιστορικότατο Φλαμπουράρι, για να βγείτε στην λίμνη του Αωού.
Εκεί είναι καταπληκτικά για κάμπινγκ και το Μέτσοβο έχει και ξενοδοχεία για όσους θέλουν.
Σύνολο 250 χλμ...η διαδρομή Σμύξη-Πυρσόγιαννη θα σας κόψει την ανάσα αλλά και τα χέρια....η Πίνδος δεν μασάει ούτε από μπούσα , ούτε από στριφτερούς.....το ίδιο και η διαδρομή Δύστρατο - Μέτσοβο......και όσοι δεν έχουν δει την λίμνη του Αωού...θα κατεβάσουν υγρά από το θέαμα.....
Οι δρόμοι, οι μέσες ταχύτητες , αλλά και οι συχνότατες στάσεις που θα κάνετε για φώτο , καφέ και .......... , θα γεμίσουν την μέρα σας σίγουρα με 250 καταπληκτικά χιλιόμετρα.
Σε όλη την διαδρομή και ειδικά προς το τέλος υπάρχουν και μικρές πανσιόν για διανυκτέρευση.
Άμα ταιριάξουν οι μέρες ....μπορεί να κατέβουμε κάνα-δυο ινδιάνοι από πάνω για παρεάκι....
foto από Σμύξη για Σαμαρίνα
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Π-Σ-Κ!!! Μέσα με 1000 λέμε![]()
![]()
![]()
Και κρίμα που δεν είχα προλάβει την επική προηγούμενη όντας Αμήχανος τότε![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
..........
Πρόεδρα ...
μη φοβίζεις τα αμιγώς ασφάλτινα μέλη της ΠΣΚ οργάνωσης βάζωντας χωμάτινες φωτογραφίες
![]()
Παίδες, ο Νίκος έχει καταφέρει μέσα σε 2 μέρες να συνδυάζει διαδρομές οπου όμοιες τους δεν υπάρχουν. Τα συγκεκριμένα κομμάτια απλά είναι αλλού και πολλα απο αυτά έχουν και καλή άσφαλτο.
το ακόλουθο είναι απο το Περιβόλι - Βοβούσα
![]()
αυτή την εποχή η Βάλια Νόστρα θα είναι φανταστική λέμε.
Προτείνω διαμονη στη Σμίξη στο σχολαρχείο![]()
Χώμα δεν έχει πουθενά....στην άκρη του δρόμου είναι η φώτο :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Πρόεδρα ...
μη φοβίζεις τα αμιγώς ασφάλτινα μέλη της ΠΣΚ οργάνωσης βάζωντας χωμάτινες φωτογραφίες
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Τώρα που πήρα φόρα, δεν με σταματάει τίποτα...Για πέστε ημερομηνίες...
καλά να περάσετε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
είναι το άνηλιο - χαλίκι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ασφαλτοστρωμένη στενή διαδρομή που το gmaps παρότι του χουν στείλει ενημερώσεις, αρνήτε να την περάσει :rotflmao:Νικόλαε, ο χαρτης σου μετα το Μετσοβο έχει ενα κενό ή κανω λαθος;
11-12-13 είναι του αγ. πνεύματος και θα συμπέσει με πολλές μοτοοργανώσεις-λέσχες ιστορίες κλπ.
προσωπικά θέλω φουλ να συμμετάσχω αλλά το πρώτο σουκού πουχω ελεύθερο (εκτός απ' το επόμενο) είναι 25-26/6
οπότε όταν βγάλετε ημερομηνίες...![]()
Fuck the universe.
Πολύ πολύ δελεαστικό πλάνο![]()
Αρχίζω από τώρα οικονομίες!!!![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ειμαι αριστος γνωστης της περιοχης.για 1η διανυχτερευση εαν δεν θελετε σκηνες που εχει απειρα μερη,προτεινω το καταφυγιο βαλια καλντα στη βωβουσα με 10 ευρω ανα κεφαλι.εχει κ ιστοσελιδα.να περασετε καλα πιστευω απο τις πιο ομορφες διαδρομες στην χωρα,θα ακολουθουσα αλλα εκεινες τις μερες μπαινω χειρουργειο![]()
θελουμε φωτο![]()
![]()
![]()
στο μετσοβο ΜΗΝ φατε γιατι θα πληρωσετε μια περιουσια.ψηφιζω ανηλιο η χαλικι.απο ανηλιο για χαλικι κ στο περασμα διστρατο προς σκαμνελι προσοχη ο δρομος εχεο πολλες παγιδες(κατολισθησεις κ κοψιμο της ασφαλτου με χαντακια υπερβολικα βαθια)
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
πλάκα κάνει λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από intruder
.....
στο μετσοβο ΜΗΝ φατε γιατι θα πληρωσετε μια περιουσια.........
![]()
http://www.facebook.com/group.php?gid=39728317038
![]()