Αν και εφόσον τα έχει ζητήσει ο ΕΝΑΓΩΝ και εφόσον τα "εγκρίνει" και το Δικαστήριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαλλον δεν τα ξερεις καλα η σε επιασε μαλακα ο δικηγορος....ολα τα εξοδα βαραινει ΑΥΤΟΝ που χανει...
![]()
Αν και εφόσον τα έχει ζητήσει ο ΕΝΑΓΩΝ και εφόσον τα "εγκρίνει" και το Δικαστήριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαλλον δεν τα ξερεις καλα η σε επιασε μαλακα ο δικηγορος....ολα τα εξοδα βαραινει ΑΥΤΟΝ που χανει...
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
δεν καταφερα να κανω τιποτα Μr Tsiboukidi...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο που γραφεις ειναι ενα σωστο δεδομενο που δεν μπορει να μην τεθει στα υποψιν...αλλα αν πχ το παιδι τρακαρε με αλλη που βγηκε απο στοπ ειναι τελειωμενη υποθεση...
εσενα σου βγηκε συνυπαιτηοτητα επειδη καταφεραν να τους πεις οτι ετρεχες ε???μαλακα...ειμαι σιγουρος....![]()
![]()
οταν εγινε το δικαστηριο δυστυχως ημουν φανταρος και δεν μπορουσα να παρευρεθω...
ηταν ο πατερας μου και ο δικηγορος...![]()
και εμενα ο αλλος ειχε κλεισει καθετα το ρευμα του οδοστρωματος που κινιομουν και ειχε 100% φταιξιμο. αφου το παραδεχτηκε και εκανε και δηλωση. εγω στην καταθεση δηλωσα ταχυτητα 30-40χλμ.
πως καταφεραν και βγηκε συνυπαιτιοτητα μονο αυτοι το ξερουν. αλλα για να μην λεω περισσοτερα, ας πονηρευτει ο φιλος οτι οι ασφαλιστικες "τρεχουν" στα δικαστηρια καθε τρεις και λιγο για κατι τετοιες υποθεσεις. επισης οι δικηγοροι τους εχουν και καποια "κονε" μεσα σ'αυτους τους χωρους.
δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει ζημιωμενη η εταιρεια σε αναλογες υποθεσεις. ακομα και τα λεφτα που δεν σου δινει για 3 χρονια (μεχρι να γινουν ολα τα δικαστηρια και οι εφεσεις), κερδος ειναι γι'αυτους. αν εσυ δεν τα χρειαζεσαι και φτιαξεις το μηχανακι με καβατζα που εχεις καλως. αν ομως εισαι στριμωγμενος ειναι ζητημα.
τα εχουν υπολογισει ολα...![]()
δικηγορο της ασφαλιστικης σου εβαλες???Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν καταφερα να κανω τιποτα Μr Tsiboukidi...![]()
οταν εγινε το δικαστηριο δυστυχως ημουν φανταρος και δεν μπορουσα να παρευρεθω...
ηταν ο πατερας μου και ο δικηγορος...![]()
και εμενα ο αλλος ειχε κλεισει καθετα το ρευμα του οδοστρωματος που κινιομουν και ειχε 100% φταιξιμο. αφου το παραδεχτηκε και εκανε και δηλωση. εγω στην καταθεση δηλωσα ταχυτητα 30-40χλμ.
πως καταφεραν και βγηκε συνυπαιτιοτητα μονο αυτοι το ξερουν. αλλα για να μην λεω περισσοτερα, ας πονηρευτει ο φιλος οτι οι ασφαλιστικες "τρεχουν" στα δικαστηρια καθε τρεις και λιγο για κατι τετοιες υποθεσεις. επισης οι δικηγοροι τους εχουν και καποια "κονε" μεσα σ'αυτους τους χωρους.
δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει ζημιωμενη η εταιρεια σε αναλογες υποθεσεις. ακομα και τα λεφτα που δεν σου δινει για 3 χρονια (μεχρι να γινουν ολα τα δικαστηρια και οι εφεσεις), κερδος ειναι γι'αυτους. αν εσυ δεν τα χρειαζεσαι και φτιαξεις το μηχανακι με καβατζα που εχεις καλως. αν ομως εισαι στριμωγμενος ειναι ζητημα.
τα εχουν υπολογισει ολα...![]()
οχι. δικο μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δικηγορο της ασφαλιστικης σου εβαλες???
μαλλον σε μαλακα επεσες...απο το αποτελεσμα...τεσπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οχι. δικο μου.
χαιρω πολυ. πες μας κατι καινουργιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαλλον σε μαλακα επεσες...![]()
![]()
Επίσης μπορείς να τον πεις και χασοδίκηΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαλλον σε μαλακα επεσες...απο το αποτελεσμα...τεσπα...![]()
Sorry για το σπαμάρισμα![]()
Ερώτηση προς τον Κουρσάρο..
Έχεις ζητήσει αποζημίωση (πέραν της μηχανής) μέσω δικηγόρου ή της ασφαλιστικής σου χρήματα για τα έξοδα που έχεις κάνε, για σωματική βλάβη κ.ο.κ. ??
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπορεί να είδαν τα γυαλια...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Φίλε μου σόρυ για τα γέλια (έτσι κι αλλιώς δεν πάνε ούτε σε σένα αλλά ούτε και στην περίπτωσή σου), αλλά έχει δίκιο ο καπετάνιος για το γυαλί. Δλδ φταις δε φταις έτσι και φοράς τέτοιο γυαλί καταδικάζεσαι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ποσους δικηγορους εχει το φορουμ τελικα ??![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δύο με βούλα, μια βοηθό και 30,000 εμπειρικους :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φίλε, πάρε τώρα τα λεφτά. Από τα γραφόμενά σου, καταλαβαίνω ότι δεν σου έχει μείνει κάποιο κουσούρι και μετά την περίοδο της αποθεραπείας θα είσαι όπως και πριν, αυτό είναι το σημαντικό.
Τώρα που τα έχεις όλα στο μυαλό σου πρόσφατα και είσαι ζεστός είναι φυσιολογικό να θες να τους "φας" όλους, αλλά πίστεψέ με, μετά από 3 ή και παραπάνω χρόνια (μαζί με τις αναβολές) στο δικαστήριο, όταν ο θυμός σου θα έχει ξεθυμάνει, θα σου φαίνονται όλα αυτά άσκοπα...
Το παλιό το μηχανάκι ξέχνα το και με το καλό πάρε κάτι άλλο
Περαστικά κι αγύριστα και πάντα όρθιος![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics