αν το εγραφε εδω ,ο ελληνας θα πονηρευοταν γιατι ειναι μαγκας ........"και πως την ειδες ρε μεγαλε την ωραια μερα?"![]()
αν το εγραφε εδω ,ο ελληνας θα πονηρευοταν γιατι ειναι μαγκας ........"και πως την ειδες ρε μεγαλε την ωραια μερα?"![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
τι θε ρε?
:a53:
:rotflmao: :rotflmao:
Βρε ρεμάλια .:rotflmao:
Διαβάστε και καμιά ποιητική Συλλογή !
Εκτός απο μπιέλες τακάκια πιστόνια και αναρτήσεις ...
Υπάρχει και ο ποιητικός λόγος.
"Ποιά ναναι εκείνη που κατεβαίνει στ`άσπρα ντυμένη .... μ`ενα ΧΤ..."
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Βρε ρεμάλια .:rotflmao:
Διαβάστε και καμιά ποιητική Συλλογή !
Εκτός απο μπιέλες τακάκια πιστόνια και αναρτήσεις ...
Υπάρχει και ο ποιητικός λόγος.
"Ποιά ναναι εκείνη που κατεβαίνει στ`άσπρα ντυμένη .... μ`ενα ΧΤ..."
![]()
Εχουμε διαβασει κυριος!
![]()
"Αρνακι ασπρο και παχυ, της μανας του καμαρι
εβγηκε εις την εξοχη και το χλωρο χορταρι..."
Οριστε μας!
![]()
Λυκος μαυρος και λεπτος, του πατέρα του ο καημος...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
"Αρνακι ασπρο και παχυ, της μανας του καμαρι
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο ατυχής τυφλός 'εγραψε το πραγματικό γεγονός ....."Είμαι τυφλός"!
Η κοπέλα έγραψε το ίδιο με ποιητικό τρόπο και αυτό άγγιξε το συναίσθημα των διερχομένων.
Εχει σημασία το πως θα πείς αυτό που θέλεις να πείς..
Κάποιοι προικισμένοι έχουν τον τρόπο να βλέπουν τα πράγματα μ`άλλον τρόπο και μας εκπλήσουν..
Αν οδηγούν και μηχανές....
Τις χαίρονται περισσότερο!
Ξυπνάτε ρε , δεν έχει σημασία τι καβαλάτε ..
Αλλά πως το καβαλέτε![]()
Αλλος μ`ένα παπί γυρίζει τον κόσμο κι άλλος μ`ένα σούπερ-ντούπερ τις καφετέριες του χωριού του.
![]()
Όντως είναι συγκινητικό.Αν και η ουσία του βίντεο νομίζω είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τις λέξεις.Εδώ η κοπέλα χτύπησε κατευθείαν συναίσθημα με αυτό που έγραψε...Όλα θέλουν τον τρόπο τους,για να πετύχεις αυτό που θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
οχι σε ολους..
εξυπνη διαφημιση παντως..
το συγκινητικο ειναι οτι βοηθησε η κοπελα ουσιαστικα,οχι τι εγραψε στο χαρτι..![]()
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Αλλά πως το καβαλέτε![]()
Αλλος μ`ένα παπί γυρίζει τον κόσμο κι άλλος μ`ένα σούπερ-ντούπερ τις καφετέριες του χωριού του.
![]()
![]()
( κ οι δυο μαγκες νοιωθουν/ειναι παντως ! )
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
webassasin, takis-kk.... ωραίος φίλε.....ο ένας για το βίντεο και ο άλλος για το θέμα με την ποίηση!
Το βίντεο εμένα ρε παιδιά μου θύμισε ανθρώπους που δεν έχουν αυτό που εμείς θεωρούμε αυτονόητο και γκρινιάζουμε για άλλα πράγματα , που σε αυτούς τους ανθρώπους φαίνονται τουλάχιστον λεπτομέρειες.
Ούτε καν πρόσεξα την διαφήμιση , πέρα απο την λεζάντα της που όντως μετράει πάρα πολύ. Το να ξέρεις να εκφραστείς είναι πολύ ωραίο αλλά και χρήσιμο/πρακτικό.
Τι να λέμε τώρα...![]()
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Πολυ καλο![]()
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
+ 3 x 125Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
webassasin, takis-kk.... ωραίος φίλε.....ο ένας για το βίντεο και ο άλλος για το θέμα με την ποίηση!
Το βίντεο εμένα ρε παιδιά μου θύμισε ανθρώπους που δεν έχουν αυτό που εμείς θεωρούμε αυτονόητο και γκρινιάζουμε για άλλα πράγματα , που σε αυτούς τους ανθρώπους φαίνονται τουλάχιστον λεπτομέρειες.
Ούτε καν πρόσεξα την διαφήμιση , πέρα απο την λεζάντα της που όντως μετράει πάρα πολύ. Το να ξέρεις να εκφραστείς είναι πολύ ωραίο αλλά και χρήσιμο/πρακτικό.
Τι να λέμε τώρα...![]()
"Qu ils mangent de la brioche"