Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: mas afora olous

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    vasika mporite na agorasete oktania moni sas ke na kanete tis venzines osa oktania 8elete
    rixte tiganolado me ena katourima ke ligo venzina parte ke merika pros8etika venzinis opos redex i oktania ke 8a exete kalitera ke ftinotera kafsima apo aftous

lefta min tous dinete
    ke edo prokite gia stasi zois diki mas na min mas pianoun malakes ke na mas poulane ka8arotera ke piotikotera kafsima

tora i sapounopera sto 8ema ton eterion den mas voi8ai
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

φυσικα και μας αφορα αλλα και μας0 βοηθαει,για τις δυο εν λογο εταιριες δεν λεγαμε,αν μεινει μονο μια θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα στο μποικοταζ...
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    φυσικα και μας αφορα αλλα και μας0 βοηθαει,για τις δυο εν λογο εταιριες δεν λεγαμε,αν μεινει μονο μια θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα στο μποικοταζ...
    to 8ema ine na gini mpouikotaz ke as ine ke 5 eteries
    na min to riksoume sto tra la la ine to 8ema

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΩΝΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ BP ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΥΒΔΗ 1,10 ΑΠΟ 1 ,025 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
    ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ SHELL KAI TOY ΦΕΡΝΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ(ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ).
    ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

makria apo SHELL ke BP......

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ...για όσους δεν έχουν κάρτα ΒΡ και γεμίζουν τζάμπα χοχο

Προσωπικά αποφεύγω τις συγκεκριμένες εταιρίες (όπως και κάθε κολοσσό) και δεν βάζω βενζίνη σχεδόν ποτέ απ' αυτές αλλά από μικρό συνοικιακό πρατήριο που έχει πάντα σαφώς χαμηλώτερες τιμές και μάλιστα μένει ανοικτό 24/24, ωστόσο το εγχείρημα δεν θα πετύχει γιατί πολύ απλά ο Έλληνας δεν έχει ακόμη καταλάβει τη δύναμη που έχει ως καταναλωτής. Εδώ πάει και πληρώνει 4.5Ε το φραπέ και μετά γκρινιάζει για το κόστος, μην έχοντας τη δύναμη να πεί "όχι ρε φίλε, δεν θα πάρω φραπέ από σένα, στην τελική θα φτιάξω μόνος μου το μαμημένο το φραπέ!!!". Μάλιστα είμαι βέβαιος πως θα υπάρξουν άτομα που θα αποφασίσουν να μη βάλουν από shell/bp και στην πρώτη φάση που θα χρειαστούν βενζίνη θα πούν "δε μαμιέται, μήπως θα πετυχαίναμε και τίποτε..." και θα μπούν σε shell/bp αν βρεθεί τέτοιο στο δρόμο τους.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Γυρισα απο επαρχια διακοπες σημερα. Υπηρχαν πρατηρια σελ με τιμες οσο η ετζιαν ελδα εκο κλπ και αλλα πρατηρια σελ με τιμες πολυ πιο πανω απο τους αλλους.

Δεν ειδα κανενα BP φτηνο ουτε επαρχια ουτε Αθηνα. :a28:

Εχω σελ εδω κοντα με νορμαλ τιμες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Γυρισα απο επαρχια διακοπες σημερα. Υπηρχαν πρατηρια σελ με τιμες οσο η ετζιαν ελδα εκο κλπ και αλλα πρατηρια σελ με τιμες πολυ πιο πανω απο τους αλλους.

Δεν ειδα κανενα BP φτηνο ουτε επαρχια ουτε Αθηνα. :a28:

Εχω σελ εδω κοντα με νορμαλ τιμες.

Με βάση και τα παραπάνω στοιχεία, νομίζω πως καλό είναι να ασκηθεί πίεση στα ακριβά πρατήρια, ανεξάρτητα από την εταιρία. Και βέβαια αν είναι δυνατόν να μοιραζόμαστε μεταξύ μας πληροφορίες για πρατήρια που αποδεδειγμένα νοθεύουν. Με άλλα λόγια, πίεση για καλή ποιότητα και χαμηλές τιμές, ανεξάρτητα από ταμπέλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Με βάση και τα παραπάνω στοιχεία, νομίζω πως καλό είναι να ασκηθεί πίεση στα ακριβά πρατήρια, ανεξάρτητα από την εταιρία. Και βέβαια αν είναι δυνατόν να μοιραζόμαστε μεταξύ μας πληροφορίες για πρατήρια που αποδεδειγμένα νοθεύουν. Με άλλα λόγια, πίεση για καλή ποιότητα και χαμηλές τιμές, ανεξάρτητα από ταμπέλα.
    ke afto sosto

ala makria apo
    shell ke bp oti timi ke na exoun

prepi na paroun to ma8ima tous

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    kai episis, opote mporeite na listeyete ta venzinadika ayton ton etairion, na vazete venzina kai na min plirinete, na ka8ystereite aneleita ta fortiga tous opote ta vlepete i akoma kalytera na ta listeyete kai na sprayarete pano sta fortiga ta diylistiria kai ta pratiria tous ''listes kai arxidia pou poulane skata venzini'' i na kremate analoga pano ekei, na apagagete tous diey8intes ton etairion kai na zitate lytra kai genika na kanete otidipote mpoykotarei kai zimionei aytes tis etairies groovy baby

:a29: :a015:
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ixnilatis
    Φίλε Αφρικάνε αυτή είναι πολύ παλιά ιστορία...

Το εμπάργκο σε αυτές τις 2 κωλοεταιρίες (BP & SHELL) είναι πάρα πολύ παλιό.

Το είχα διαβάσει και σε περιοδικά και το συζυτάω τακτικά με φίλους και γνωστούς.

Αυτό που προτείνει ο Αφρικάνος είναι σωστό και φυσικά το μόνο ''όπλο'' που έχουμε στα χέρια μας. Embargo και τίποτα άλλο.

Στο Varadero και στο Golf έχω να βάλω καύσιμο και λάδια από αυτές τις εταιρίες εδώ και 4 χρόνια.

Στην Κω που ζούσα με μετάθεση για 4 χρόνια ευτυχώς δεν είχε ούτε ένα πρατήριο της Shell και μόνο ένα της BP και όλοι βάζαμε από EKO, ARGO, AEGEAN & JETOIL.

Η BP - SHELL είναι οι αυτοκρατορίες στο χώρο των καυσίμων και λιπαντικών και καθορίζουνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ & ΜΟΝΟ αυτές τις διεθνείς τιμές.

Όταν σηκώνουνε τις τιμές αυτές οι 2 οι υπόλοιποι με νύχια και με δόντια προσπαθούνε να τις κρατήσουνε όσο πιο χαμηλά μπορούνε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και πάλι δεν τα οικονομάνε χοντρά)

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ BP & SHELL ΛΟΙΠΟΝ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ "ΕΚΟ ΚΙΝΙΤΡΟΝ 100" ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑ

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ "ΕΚΟ ΚΙΝΙΤΡΟΝ 100" ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΒΑΖΑ "BP" ΚΑΙ "SHELL" 95-100 ΟΚΤΑΝΙΟΝ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ "ΕΚΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ.

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ "SHELL" ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΝΟΘΕΥΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ EXEI ΠΡΑΤΗΡΙΟ "BP" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.

ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

lipon exoume ipoxreosi na mpoume se ka8e forum ke site ke na enimerosoume tous filous motosikletistes ke mi na kopsoun tis episkepsis se afta ta venzinadika
    gia oso kero xriazete mexri na petixoume ton skopo mas
    episis kalo ine na enimerosoume ke filous ke sigkenis pantou se olo ton kosmo
    min tous afisoume na mas klisoune spitia mas
    apo tin akrivia

ine ikani na ftasoun ke 2 euro to litro

simera xalara ekana 50 xiliometra

ke gemizo 24 litra me 20 euro peripou
    gia fantastite na 8elo 40 euro peripou gia ta idia litra
    diladi 13600 drx peripou

ke o mis8os mas parameni elinikos......
    eno i times ginonte evropaikes....

patiste tous kato

prosopika an mino apo venzini stin e8niki ke exo dipla mou mia shell 8a protimiso na pao me ta podia na fero venzini apo alo venzinadiko pio kato i apenanti para na tous na doso

i 8a tou po valemou 2 euro venzini mexri na pao se ena venzinadiko......

na ton stilo adiavasto ton venzina
    min po oti 8a exo ke ena ogkometriko stin valitsa na valo prota eki tin venzini na do an me klevi na ton trelano akoma xirotera

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    I dare you, to be real
    To touch a flickering flame
    The pangs of dark delight
    Don't cower in night fright

Don't back away just yet
    From destinations set
    I dare you to be proud
    To dare to shout aloud
    For convictions that you feel
    Like sound from bells to peal
    I dare you to speak of your despise
    For bureaucracy, hypocracy- all liars

ΕΔΩ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 1,50 !!!!!

Σε 2 μηνες θα ειναι 2 γιουρα !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	shit.gif 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	2,1 KB 
ID:	21866

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sas afora olous
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2010, 19:38
  2. as mas sillavoun olous
    από Baucis Moriana στο forum Off topic