οτι κανει ο Κιντης σημερα με τον Αδαμιδη το κανε και με τον Ντεμη πριν χρονια κατα καποιο τροπο...βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση επρεπε να χασουν και καποιοι δικηγοροι του δημοσιου το δρομο προς τα...δικαστηρια ...τεσπα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ αρχικα καλα το ειχε δει το θεμα ο Ντεμης και για τον τροπο συσπειρωσης της ΑΕΚ και του πλανου και της συγκρουσης με τα...καλοπαιδα...ασχετα αν προδωθηκε η οχι απο τους μετοχους απλα πιστευω οτι ηταν λαθος η οικονομικη εξαρτηση της ομαδας απο το αν θα εβγαινε η οχι στο τσουλου τη χρονια της...ΕΝΣΤΑΣΗΣ λολ-γιατι παλι θα μπορουσε ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ να χασει το πρωταθλημα αν ο Κοκκαλης δεν εδιωχνε τον Τακη η απλα επαναλαμβανοταν το παιχνιδι με την Καλαμαρια οπως ηταν και το ΗΘΙΚΑ σωστο...ακουω πολλα καλα και κακα γι αυτον απο φιλους ΑΕΚτζηδες με βαση παρασκηνια κλπ αλλα καλο θα ηταν καποτε να κρινουμε κ λιγο...μακρυα απο αυτο μια κ στο κατω κατω δεν μπορουμε να εχουμε και ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εικονα...
εγω εχω να πω κατι αλλο...
ΑΝ θελουμε να υποστηριξουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ΗΘΙΚΗ και τη βελτιωση της εικονας του ποδοσφαιρου δεν πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φυγουμε απο την λογικη του ποιος την εχει...μακρυτερη και να στηριξουμε την ΠΛΗΡΗ εφαρμογη των κανονων ,νομων κλπ
εχει γινει μια συμφωνια στην κοινωνια στη συγκεκριμενη περιπτωση τις ομαδες να παιξουν το"παιχνιδι"με αυτους τους ορους...προσωπικα χεστηκα αν βγει ο Βολος που ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ δικαιουται στην Ευρωπη η αν κανει ενσταση η ΑΕΚ...-στο κατω κατω υπαρχουν οργανα και προσωπα εισαγγελεις κλπ που πληρωνονται γι αυτο-...
μηπως λεω ειναι λιγο λαθος ο προβληματισμος περι ..ηθικης οταν ερχεται σε συγκρουση με τους ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ κανονες και νομους?και αλλο το οτι με...χαλαει κατι και αλλο τι ΠΡΕΠΕΙ να γινει?
πες για παραδειγμα οτι εχω πατησει τον βαζελο στο Καραισκακη και του ριχνω τρια και 2 λεπτα πριν τη ληξη πετρα τραυματιζει τον εποπτη και ο ρεφερυς παιρνει τα ...συμπραγκαλα του και την κανει ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ -απο οτι ξερω οτι ισχυει-ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?
απλα προβληματισμος
![]()
ΥΓ.δεν ζω σε αλλο πλανητη και ξερω οτι ειδικα στην Ελλαδα ο ισχυρος εχει αλλη...προστασια...
ειναι αρκετη δικαιολογια ομως?και μηπως τελικα αυτο γινεται αιτια γενικοτερης ατιμωρησιας και...μπαχαλου?λεω τωρα...