Σελίδα 2 από 138 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    οτι κανει ο Κιντης σημερα με τον Αδαμιδη το κανε και με τον Ντεμη πριν χρονια κατα καποιο τροπο...βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση επρεπε να χασουν και καποιοι δικηγοροι του δημοσιου το δρομο προς τα...δικαστηρια ...τεσπα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ αρχικα καλα το ειχε δει το θεμα ο Ντεμης και για τον τροπο συσπειρωσης της ΑΕΚ και του πλανου και της συγκρουσης με τα...καλοπαιδα...ασχετα αν προδωθηκε η οχι απο τους μετοχους απλα πιστευω οτι ηταν λαθος η οικονομικη εξαρτηση της ομαδας απο το αν θα εβγαινε η οχι στο τσουλου τη χρονια της...ΕΝΣΤΑΣΗΣ λολ-γιατι παλι θα μπορουσε ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ να χασει το πρωταθλημα αν ο Κοκκαλης δεν εδιωχνε τον Τακη η απλα επαναλαμβανοταν το παιχνιδι με την Καλαμαρια οπως ηταν και το ΗΘΙΚΑ σωστο...ακουω πολλα καλα και κακα γι αυτον απο φιλους ΑΕΚτζηδες με βαση παρασκηνια κλπ αλλα καλο θα ηταν καποτε να κρινουμε κ λιγο...μακρυα απο αυτο μια κ στο κατω κατω δεν μπορουμε να εχουμε και ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εικονα...
    εγω εχω να πω κατι αλλο...

ΑΝ θελουμε να υποστηριξουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ΗΘΙΚΗ και τη βελτιωση της εικονας του ποδοσφαιρου δεν πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φυγουμε απο την λογικη του ποιος την εχει...μακρυτερη και να στηριξουμε την ΠΛΗΡΗ εφαρμογη των κανονων ,νομων κλπ
    εχει γινει μια συμφωνια στην κοινωνια στη συγκεκριμενη περιπτωση τις ομαδες να παιξουν το"παιχνιδι"με αυτους τους ορους...προσωπικα χεστηκα αν βγει ο Βολος που ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ δικαιουται στην Ευρωπη η αν κανει ενσταση η ΑΕΚ...-στο κατω κατω υπαρχουν οργανα και προσωπα εισαγγελεις κλπ που πληρωνονται γι αυτο-...

μηπως λεω ειναι λιγο λαθος ο προβληματισμος περι ..ηθικης οταν ερχεται σε συγκρουση με τους ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ κανονες και νομους?και αλλο το οτι με...χαλαει κατι και αλλο τι ΠΡΕΠΕΙ να γινει?
    πες για παραδειγμα οτι εχω πατησει τον βαζελο στο Καραισκακη και του ριχνω τρια και 2 λεπτα πριν τη ληξη πετρα τραυματιζει τον εποπτη και ο ρεφερυς παιρνει τα ...συμπραγκαλα του και την κανει ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ -απο οτι ξερω οτι ισχυει-ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?
    απλα προβληματισμος

ΥΓ.δεν ζω σε αλλο πλανητη και ξερω οτι ειδικα στην Ελλαδα ο ισχυρος εχει αλλη...προστασια...

ειναι αρκετη δικαιολογια ομως?και μηπως τελικα αυτο γινεται αιτια γενικοτερης ατιμωρησιας και...μπαχαλου?λεω τωρα...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τίτλος στο contra....

Ευχάριστα νέα ενόψει ΠΑΟ. Εκτός αποστολής ο Μπλάνκο

:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μα τι ντροπη ρ.π.μ.! Φαγαμε 5αρα απο τη Μπαρτσα μεσα την εδρα της...και το μνημονευουν αυτο...

αλλα η ληθη ειναι ατιμο πραγμα και εχει χρωμα κοκκινο...

κριμα που δεν ηταν ο ενδοξοτερος συλλογος του ελληνικου ποδοσφαιρου στη θεση μας, να βγαλει ασπροπροσωπη την χωρα...

τι; δεν γινοταν; γιατι;

Ναι ρε φουστη μου......... Κα εμεις σαν λαλακες σταματησαμε στην 4σαρα.........

Κατα τα αλλα κριμα......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	600_prasini.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	84,3 KB 
ID:	227221

Υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα...η συντριπτικη πλειοψηφια των αεκτζηδων ψαχνει τρυπα να κρυφτει απο τη ντροπη, σε αντιθεση με τη συντριπτικη πλειοψηφια των γαυρων που τοτε αρχισανε τα περι νομιμοτητας και επιβολης των σχετικων διαταξεων...

για τους απ εξω αυτο ειναι διαφορα και μαλιστα μεγαλη...

Μου αρεσει που εχεις γνωμη ( και καλα κανεις ) περι ενστασεων......

Την γνωμη σου για το προχθεσινο παιχνιδι με τον παοκ δεν μας ειπες ( μιας και ειχαμε να σε δουμε καιρο....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ..........

Καί δέν θέλεις νά παραδεχτείς είναι ότι
    σέ αύτήν τήν όμάδα πού λέγεται ΑΕΚ
    καί είμαστε περήφανοι γιαυτήν,
    ύπάρχουν καί άλλες άπόψεις,καί άλλες φωνές.
    Καί πάντα θά βρίσκουμε τόν τρόπο νά
    εκφραζόμαστε.
    Μά μέσα άπό καυγάδες ,μά μέσα άπό νέες
    φυλλάδες,κάπου θά βρίσκουμε τρόπο...!!
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ........
    ΠΟΤΙΖΟΥΝΕ ΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ...!!
    Είναι ή δεύτερη φορά πού γίνεται προσπάθεια
    νά περάσει ή ΑΕΚ στά χέρια τού κόσμου της.
    Πράμμα πού γιά τό γαυριστάν άγγίζει τά όρια
    τής έπιστημονικής φαντασίας.
    Άπό τόν καιρό τού Τέως προέδρου θυμάμαι
    μιά όμορφιά στό γαύρο.
    Ή τέλεια Δημοκρατία.
    Σκέτη πολιτεία τού Πλάτωνα.
    Στήν ΑΕΚ μιά ζωή ύπήρχε αύτή ή έλευθερία
    άκόμα καί τόν καιρό τού Μπάρλου.
    Μάζευε μιά ζωή άνθρώπους λόγιους,τών
    γραμμάτων,τών τεχνών....

Η ΑΕΚ.......

ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Τόχουνε πεί πολλοί..........έχθροί καί φίλοι.

Η αεκ ποτε δεν εφυγε απο τα "χερια" ( να σου βαλω περισσοτερα εισαγωγικα..?) του κοσμου........

Για αυτο καταντησε εκει που καταντησε......!!!

Μαρτυρας μου Ο Μελισσανιδης...!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ναι ρε φουστη μου......... Κα εμεις σαν λαλακες σταματησαμε στην 4σαρα.........

Κατα τα αλλα κριμα......
    Μαλακια σας, εμας μας σταματησαν οι κορακες να σας ξεφτυλισουμε στο τηγανι, εκτος και αν νομιζεις οτι το νομιμο 1-3 θα ηταν το σκορ που θα τελειωνε ο αγωνας...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μου αρεσει που εχεις γνωμη ( και καλα κανεις ) περι ενστασεων......

Την γνωμη σου για το προχθεσινο παιχνιδι με τον παοκ δεν μας ειπες ( μιας και ειχαμε να σε δουμε καιρο....)

Σωστα, οι ειδικοι στις ενστασεις ειστε εσεις...οι πρωτοι διδιαξαντες και παντοτινοι...τι να κλασουμε εμεις;

Το γκολ του παναθηναϊκου ηταν καραμπινατο offside και το πεναλτι που ζητανε μερικοι στο 40 για γελια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    οτι κανει ο Κιντης σημερα με τον Αδαμιδη το κανε και με τον Ντεμη πριν χρονια κατα καποιο τροπο...βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση επρεπε να χασουν και καποιοι δικηγοροι του δημοσιου το δρομο προς τα...δικαστηρια ...τεσπα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ αρχικα καλα το ειχε δει το θεμα ο Ντεμης και για τον τροπο συσπειρωσης της ΑΕΚ και του πλανου και της συγκρουσης με τα...καλοπαιδα...ασχετα αν προδωθηκε η οχι απο τους μετοχους απλα πιστευω οτι ηταν λαθος η οικονομικη εξαρτηση της ομαδας απο το αν θα εβγαινε η οχι στο τσουλου τη χρονια της...ΕΝΣΤΑΣΗΣ λολ-γιατι παλι θα μπορουσε ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ να χασει το πρωταθλημα αν ο Κοκκαλης δεν εδιωχνε τον Τακη η απλα επαναλαμβανοταν το παιχνιδι με την Καλαμαρια οπως ηταν και το ΗΘΙΚΑ σωστο...ακουω πολλα καλα και κακα γι αυτον απο φιλους ΑΕΚτζηδες με βαση παρασκηνια κλπ αλλα καλο θα ηταν καποτε να κρινουμε κ λιγο...μακρυα απο αυτο μια κ στο κατω κατω δεν μπορουμε να εχουμε και ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εικονα...
    εγω εχω να πω κατι αλλο...

ΑΝ θελουμε να υποστηριξουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ΗΘΙΚΗ και τη βελτιωση της εικονας του ποδοσφαιρου δεν πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φυγουμε απο την λογικη του ποιος την εχει...μακρυτερη και να στηριξουμε την ΠΛΗΡΗ εφαρμογη των κανονων ,νομων κλπ
    εχει γινει μια συμφωνια στην κοινωνια στη συγκεκριμενη περιπτωση τις ομαδες να παιξουν το"παιχνιδι"με αυτους τους ορους...προσωπικα χεστηκα αν βγει ο Βολος που ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ δικαιουται στην Ευρωπη η αν κανει ενσταση η ΑΕΚ...-στο κατω κατω υπαρχουν οργανα και προσωπα εισαγγελεις κλπ που πληρωνονται γι αυτο-...

μηπως λεω ειναι λιγο λαθος ο προβληματισμος περι ..ηθικης οταν ερχεται σε συγκρουση με τους ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ κανονες και νομους?και αλλο το οτι με...χαλαει κατι και αλλο τι ΠΡΕΠΕΙ να γινει?
    πες για παραδειγμα οτι εχω πατησει τον βαζελο στο Καραισκακη και του ριχνω τρια και 2 λεπτα πριν τη ληξη πετρα τραυματιζει τον εποπτη και ο ρεφερυς παιρνει τα ...συμπραγκαλα του και την κανει ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ -απο οτι ξερω οτι ισχυει-ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?
    απλα προβληματισμος

ΥΓ.δεν ζω σε αλλο πλανητη και ξερω οτι ειδικα στην Ελλαδα ο ισχυρος εχει αλλη...προστασια...

ειναι αρκετη δικαιολογια ομως?και μηπως τελικα αυτο γινεται αιτια γενικοτερης ατιμωρησιας και...μπαχαλου?λεω τωρα...
    γιατρε παλι λιωμα εισαι???τι σχεση η υπαγογη στο αρθρο 44 με αυτο???και βεβαια λεμε για ενα αρθρο που ειναι η μεταλλαξη του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ νομου για να σωθει ο γαυρος του Κωσκωτα...θες να το συνεχισω αυτο???τα εχουμε ξαναπει...

το 2008 λες για υποθετικα και ηθικες???λεμε για ενα πρωταθλημα οπου τιμωρηθηκε μια ομαδα για εναν παιχτη που δεν μαθαμε ΠΟΤΕ αν επιαξε σωστα η οχι...ξαναγραφω μπας και δεν το ξερεις...ΤΟ CAS δεν εβγαλε πορισμα αν επιαξε σωστα η οχι ο Βαλνερ...απλα ειπε εχουμε Καλαμαρια και Ολυμπιακο...εχουμε να δωσουμε σε καποιον 3 βαθμους...η Καλαμαρια εχει ενομο συμφερον αμα χασει αυτους τους 3 βαθμους???οχι γιατι πεφτει κατηγορια ετσι και αλλιως...ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...κυρια Καλαμαρια θελετε τωρα να μαθετε αν επαιξε οντως σωστα η οχι ο παιχτη σας???φερτε καμμια 300.000 τωρα να συνεχισουμε την υποθεση...και εκει εκλεισε η υποθεση...το ΗΘΙΚΟ εκεινης της χρονιας ηταν που η ΑΕΚ και ο Παο εχοντας συμφερον δεν εκαναν και αυτοι ΕΝΣΤΑΣΗ...αν ηταν και αυτοι στο CAS να εισαι σιγουρος οτι θα ειχαμε τελειως αλλο αποτελεσμα..και λεμε οντως για μια ΑΕΚ που ειχε βασισει ολη την βιωσημοτητα της στα λεφτα του CL και παρολα αυτα δεν εκανε τιποτα λογω ΝΤΕΜΗ...το ΑΝΗΘΙΚΟ ηταν που η ΕΠΟ μεσω του Γκαγκατση εκανε οτι μπορουσε απο το χερι του να καθυστερησει αυτη η υποθεση να φτασει στο CAS...καθυστερησεις γενικα...εδω μας δουλευαν που δεν εστειλαν επισημα μεταφρασμενο το σκεπτικο της αποφασης της ΕΠΟ υπερ του ολυμπιακου...ολα αυτα εγιναν ωστε να μην υπαρχει χρονος και να επικυρωθει αρον αρον η βαθμολογια...ειχαμε το EURO2008 τοτε και επρεπε να τελειωναν ολα τα πρωταθληματα μεχρι καποια ημερομηνια...αλλιως μετα παπαλα η ευρωπη αν δεν ειχες δηλωση συμμετοχη τις ομαδες της επομενης χρονιας....

την πληρη ΗΘΙΚΗ στηριξη της εικονας θα πρεπει να την κανουν οι θεσμοι ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ....και αυτοι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ειναι υπερ αυτου που εχει τα κοζια...βλεπουμε τον ΜΑρινακη να βαζει φωτια στο πρωταθλημα την δευτερη αγωνιστικη και να μην τον πειραζει κανεις...να λεει μαλακιες μετα το ντερμπυ και ο εισαγγελεας με αυτεπαγγελτη κατηγορια να τον κυνηγαει...να στελνει τον φακελο στην ΕΠΟ να αποφασησει τιμωρια η οχι....και αυτη δηλωνοντας αναρμοδια να στελνει τον φακελο στην Super Leaugue να αποφασησει...δηλαδη να αποφασησει ο Μαρινακης αν τιμωρησει τον εαυτο του...πλακα μας κανεις τωρα για θεσμους και παπαριες???

και τελευταιο...θεμα ΗΘΙΚΗΣ και ΝΟΜΩΝ σε ενα ΣΑΠΙΟ συστημα που κανει οτι γουσταρει δεν θα μπορεσει ποτε να υπαρξει ουσιαστικα...θες να σου θυμησω το πιο προσφατο???η ΑΕΚ για τον τελικο κυπελλου εφαγε ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΤΑ ΕΜΕ 3 αγωνιστικες και 200.000+ προστιμο...ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΑΝΟΧΗ ΤΕΡΜΑ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ PLAY OFF...ΚΛΠ ΚΛΠ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ...ΠΡΟΣΕΧΕ...Η ΕΠΟ...Η SUPER LEAGUE...KAI TO ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ...ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ...ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ???

Υ.Γ. δεν ζεις σε αλλο πλανητη...αλλα επειδη εισαι Ο ΙΣΧΥΡΟΣ το παιζεις και δηθεν ανωτερος και δεν ασχολησε με τετοια θεματα...βεβαια επειδη ειναι υπερ σου...και επειδη σε εχουν μαθει οτι η αεκ ειναι κουλα και εχει μαθει να κλαιει...ενω τα δικα σου περσυνα πχ με τον βαζελο ηταν σωστα επειδη αδικηθηκες...δεν μιλαω για εσενα...αλλα χωρις υπερβολη για το 80% των οπαδων σας...διαβασε λιγο την λενε τα site σας και θα καταλαβεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    δεν ξερω την ηλικια οσων γραφουν εδω

αλλα μου κανει εντυπωση πως ακομα υπαρχουν ανθρωποι που δεν ξερουν οτι τα δικαιωματα σου πρεπει να τα διεκδικεις συνεχως.

κανενας στη ζωη δεν σου χαριζει τιποτα

και αναφερομαι στα νεα παιδια και ειδικα την σημερινη δυσκολη εποχη οτι θα σας ερθουν τα πραγματα στη ζωη ευκολα χωρις να παλεψετε

τοτε γελιεστε.

αυτο κανει και η ΑΕΚ παλευει για τα δικαιωματα της.

δεν αδικει καποιον ζηταει αυτο που ο νομος υπαγορευει και ο νομος ισχυει για ολους
    αν αυριο παρανομησουμε εμεις το ιδιο πρεπει να μας κανουν.

τελος το σκυψιμο ας σηκωσουμε μια φορα το κεφαλι

απο ποτε η ΑΕΚ αντιπροσωπευει την σφαλιαρα?????

κι οσο για την υποθεση "πεστε κατω"

εχει πολυ πλακα ολοι αυτοι που αποδοκιμαζουν τα επεισοδια
    να στεναχωριουντε για το image τους ως φιλαθλοι
    να μην σκεφτοντε οτι αν δεν διακοπτοταν ο αγωνας θα ειχε γινει
    η Ν Φιλαδελφεια Βαγδατη

εκτος κι αν ειναι πολυ μικροι και δεν θυμουντε τις 24 αγωνιστικες στον Κασαπη
    τον Ποντικι τον Δημητροπουλο τον Μπακα τον Γκαγκατση και τα πιστολοδια
    στην Ν Φιλαδελφεια

η εκτος κι αν απλως δεν πολυπανε στο γηπεδο
    πριν 3 χρονια ελεγες για χαρτινο πρωταθλημα και πρωταθλητη???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    πριν 3 χρονια ελεγες για χαρτινο πρωταθλημα και πρωταθλητη???

δεν ειναι οτι δεν εχεις δικαιο ρε Busa αλλα
    και τοτε αν θυμασε αλλα και τωρα το θεμα ειναι να τηρουντε οι νομοι
    κι εγω δεν ειμαι υπερηφανος με τις ενστασεις
    αλλα
    δεν μπορεις να περιμενεις fair play απο καποιον που ειναι πεσμενος
    και ναι να ειμαι υπερανω αλλα οταν θα ειμαι καβαλα στο αλογο
    και πολλα χρονια τωρα καποιοι δεν μ αφηνουν να ειμαι
    ως ποτε δηλαδη θα ειμαστε στη φαπα και πως μπορει να αλλαξει αυτο?

παω ρε φιλε πανω απο 25 χρονια γηπεδο,δεν θελω να μου το κοψουν τα λαμογια
    ελπιζω να καταλαβαινεις το πνευμα.
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Σωστα, οι ειδικοι στις ενστασεις ειστε εσεις...οι πρωτοι διδιαξαντες και παντοτινοι...τι να κλασουμε εμεις;

Το γκολ του παναθηναϊκου ηταν καραμπινατο offside και το πεναλτι που ζητανε μερικοι στο 40 για γελια...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ............

Άν μιλάς γιά τό φάουλ τού Γκαρσία.
    Έχει δοθεί έντολή σέ όλο τόν κόσμο τής διαιτησίας
    ότι τό ένα χέρι στά φάουλ πάει γιά νά
    προφυλάξει τά γεννητικά όργανα χαμηλά
    καί τό άλλο λυγισμένο σέ γωνία προστατεύει
    στήθος καί πρόσωπο.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ
    ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ......!!
    Καί στήν περίπτωση τού σούτ τού Γκαρσία ό άμυντικός
    τού ΠΑΟΚ σήκωσε πολύ ψηλά τόν άγκώνα του όχι γιά
    νά προστατεύσει τό πρόσωπο του γιατί έκεί δέν ύπήρχε πρόσωπο
    παρά γιά νά κόψει τήν πορεία τής μπάλλας πρός τήν έστία τού ΠΑΟΚ...!!
    ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ
    ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΘΕΙ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!

ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ........ΠΕΝΑΛΤΥ....!!

Καί έχουν δοθεί άρκετά τέτοια πέναλτυ τελευταία σέ όλη τήν Εύρώπη....!!

Κανεις λαθος ......

Προηγειται η αεκ στο κυπελο το 1932......

Κατα τα αλλα..........

Για να συζηταμε παλι για ενστασεις σημερα αυτο ακριβως το οφφσαιντ και το πεναλτυ επαιξαν τον μεγαλυτερο ρολο.....

( Στα λεω γιατι ναι μεν ηθελες να παρεμβεις στην συζητηση περι ενστασεων αλλα ξεκινησες απο την μεση...)

Όταν έλεγα εγώ ότι δεν είμαι περήφανος για το πρωτάθλημα που πήρα λόγω της ένστασης που κάναμε και ότι αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, έλεγα επίσης ότι μπορεί εγώ να ντρέπομαι για αυτό αλλα ότι πιστεύω ότι εφόσον μιλάμε για ΠΑΕ οι οποίες κοιτάνε το συμφέρον τους και μόνο το καταλαβαίνω που έγινε αυτή η κίνηση αφού μιλάμε για πολλά χρήματα.

Είπα επίσης τότε ότι δικαίως κράζατε όλοι γιατί είναι ρόμπα να παίρνεις βαθμούς που δεν κέρδισες στο γήπεδο αλλά ότι είμαι σίγουρος ότι σε παρόμοια περίπτωση τα ίδια θα έκανε και ο Παναθηναικός και η Αεκ και οποιαδήποτε ΠΑΕ στη θέση μας γιατί πολύ απλά μιλάμε για επιχειρήσεις που δεν έχουν ηθικούς δισταγμούς όπως εμείς οι αγνοί φίλαθλοι.

Τότε λοιπόν οι φίλοι παναθηναικοί μας δούλευαν δικαίως αλλά οι περισσότεροι παραδέχονταν πως παρόλο που και σε κείνους δεν θα άρεσε μια τέτοια κίνηση θα περίμεναν κάτι τέτοιο σε ανάλογη περίπτωση από την διοικηση τους γιατί μιλάμε πάντα για επιχειρήσεις χωρίς ηθικούς δισταγμούς.

Αντιθέτως οι φίλοι της ΑΕΚ ήταν σίγουροι πως η δική τους η ομάδα και η διοίκηση τους δεν θα έκανε ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο γιατί δεν θα το επέτρεπε η ιστορία της ομάδας τους, γιατί αυτοί είναι καθαροί και αμόλυντοι, γιατί η Αεκ είναι ιδέα, γιατί εμείς οι υπόλοιποι είμαστε βρώμικοί και δεν θα μάθουμε ποτέ πως είναι να είσαι Αεκ και ότι δεν θα το επέτρεπαν και θα αντιδρούσαν. Κάτι ανάλογο δηλαδή με τους ισχυρισμούς τους πιο παλιά ότι οι φίλαθλοι οι δικοί τους δεν είναι ούτε θα γίνουν τόσο κάφροι όσο οι Ολυμπιακοί, οι Παναθηναικοί και οι Παοκζήδες γιατί είναι σκεπτόμενοι φιλοσοφιμένοι και παπαριές τούμπανα, πράγμα που για άλλη μια φορά κατεύρεσε στον τελικό κυπέλου.

λοιπόν κύριοι η ιστορία έχει γυρίσματα, εγώ σας τα είχα πει τότε αλλά μου το παίζατε ιστορίες, φάτε τώρα την ιδέα σας με ό,τι συνοδευτικό θέλετε.

10 φορές πιο ΡΟΜΠΕΣ είστε τώρα από ότι εμείς που είχαμε κάνει επίσης ενστανση όχι για κανένα άλλο λόγο απλά γιατί εσείς είσασταν οι ιδεαλιστές και οι θεματοφύλακες της ιδέας της Αεκ και κράζατε ισχυριζόμενοι ότι εσείς είστε διαφορετικοί και ότι πάτε πάντα με το σταυρό στο χέρι και δεν σηκώνετε και κουβέντα για αυτό.

α ρε κωλοτούμπες τώρα που κάνετε

Για τους σκεπτόμενους φίλαθλους της ΑΕΚ:πιο αεκάκι δεν γίνεται να φανείτε μετά από αυτό.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Μπράβο στον Busa που το έγραψε όπως είδα πιο πριν από εμένα και το παραδέχεται χωρίς δικαιολογίες

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    paok ole

Σελίδα 2 από 138 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05