Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: δε πάει άλλο...

κριμα το παλικαρι...
    για να πω την αληθεια, προσωπικα φορουσα το κρανος επειδη ''επρεπε'' καθως και για να αποφυγω τα ορμητικως προσπιπτοντα ζουζουνια στο κεφαλι μου, χωρις ωστοσο να μαθω την χρηστικη του αξια στην πραξη...μεχρι που ειχα μια γλυστρα και εφυγα φετα σερνόμενος με την πλατη για 10 μετρα...το κεφαλι ισα που ακουμπησε την ασφαλτο αλλα κ με το κρανος ενιωσα ενα ανεπαισθητο τρανταγμα...δεν θελω καν να σκεφτομαι αν δεν το φορουσα που θα ημουν τωρα....ειχα βεβαια κ τα προστατευτικα (μπουφαν) χωρις βεβαια να παθω το παραμικρο...απο τοτε, ''ναι'' και το ξαναλεω ''ΝΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ''....
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εγώ δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το άλλο μέρος της ευθύνης...

...τους γονείς...:ZZZ:
    Μεγάλη ευθύνη ίσως και η μεγαλύτερη .

Αλλά σε ένα παιδί 18 χρονών μέσα στις καυ@@ς του , με εικόνες γύρω του , από ξεκράνωτους ιππότες της ασφάλτου , από ξεκράνωτους ηλικιωμένους με παπάκια και σκουτεράκια , από ξεκράνωτους μεσήλικες με μωρά παιδιά ( επίσης ξεκράνωτα ) πάνω στις μοτοσυκλέτες , από ξεκράνωτους ζετάδες , από ξεκράνωτους πολιτικούς...κτλ ,

πως να το πείσεις για την αναγκαιότητα του κράνους όταν όλα γύρω του θα έρχονται σε αντίθεση με αυτό που του λες .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Μεγάλη ευθύνη ίσως και η μεγαλύτερη .

Αλλά σε ένα παιδί 18 χρονών μέσα στις καυ@@ς του , με εικόνες γύρω του , από ξεκράνωτους ιππότες της ασφάλτου , από ξεκράνωτους ηλικιωμένους με παπάκια και σκουτεράκια , από ξεκράνωτους μεσήλικες με μωρά παιδιά ( επίσης ξεκράνωτα ) πάνω στις μοτοσυκλέτες , από ξεκράνωτους ζετάδες , από ξεκράνωτους πολιτικούς...κτλ ,

πως να το πείσεις για την αναγκαιότητα του κράνους όταν όλα γύρω του θα έρχονται σε αντίθεση με αυτό που του λες .
    +954
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    δε το λέω έτσι στον αέρα...

Εχω παραδείγματα - υποδείγματα πιτσιρικάδων μοτοσυκλετιστών - δικυκλιστών...δυστυχώς δάκτυλομέτρουμενα στη μια παλάμη...

Ο ενας εξ αυτόν με μπαμπά ,κατά γενική ομολογία ψιλόμαλάκα ,αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα του βγάζω το καπέλο...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε θα 'ναι ο τελευταίος....

Κι όσο και να λέμε τα περί παιδείας κλπ, μια ειναι η λυση: Μπλοκα και πρόστιμο. Εαν θεωρήσετε οτι θα ειναι δυσβασταχτο το κόστος για ενα πιτσιρικά τα 500-700 ευρω ποινης (πώς να τα πληρώσει το κακόμοιρο το παιδι και άλλα τέτοια), αποτιμήστε μου το κόστος που έχει η απώλειά του για τους δικους του.
    Πριν λίγο καιρό το ίδιο θα έλεγα και εγώ... Δυστυχώς το πρόβλημα είναι πολύπλοκο και τα πρόστιμα δεν είναι η λύση, μέρος αυτής ναι, αλλά όχι η λύση...

Τα παραπάνω τα λέω καθώς πρόσφατα ένας πολύ δικός μου άνθρωπος έφυγε για αλλού... Με μια γκαζιά στο λευκό του FZ1
    O Κώστας ήταν 28... Όσα πρόστιμα και να του έβαζες του κεφαλιού του θα έκανε. Στα @@ του όλα ήτανε! Καταδρομέας στο Στρατό από καύλα και μόνο (ούτε για τα μόρια, ούτε για την Πατρίδα κλπ), νόμιζε ότι είναι άτρωτος.
    Και δυστυχώς του κεφαλιού του στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν τέτοιο που και πανοπλία να φόραγε δεν θα τον βοηθούσε...

Βάλτε μυαλό ρε μάγκες!!!! Καλό εξοπλισμό και συνετή/ αμυντική οδήγηση! Κάποιες λίγες φορές ίσως ξεφύγεις και οδηγήσεις χωρίς εξοπλισμό ή και παράτολμα... Το καταλαβαίνω... Αλλά ας είναι μία εξαίρεση, όχι ο κανόνας... Τέσπα...

Το παλικαράκι από πάνω και ο Κώστας πλέον κάνουν τις βόλτες τους "αλλού" αλλά οι άλλοι πίσω κλαίνε...
    Ο Κώστας λίγες μέρες πριν το δυστύχημα είχε γράψει στο Facebook ότι βλέπετε στην υπογραφή μου. Λες και κάτι ήξερε... Κάποια στιγμή ίσως γράψω περισσότερα, ίσως και όχι....
    Η διάθεση στο μηδέν και πάλι... Γιατί διαβάζω τέτοια νήματα αυτή την περίοδο...?
    "Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"

Κ.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δε το λέω έτσι στον αέρα...

Εχω παραδείγματα - υποδείγματα πιτσιρικάδων μοτοσυκλετιστών - δικυκλιστών...δυστυχώς δάκτυλομέτρουμενα στη μια παλάμη...

Ο ενας εξ αυτόν με μπαμπά ,κατά γενική ομολογία ψιλόμαλάκα ,αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα του βγάζω το καπέλο...
    Κοίτα να δεις.. παραδείγματα υπάρχουν πολλά..

Ο μακαριτης ο δικός μου έβλεπε μηχανή και του γυριζαν τ' αντερα.. οπότε ούτε μηχανή μου πήρε ποτέ ούτε μου είπε και τίποτα άλλο παρα το κλασσικό "Οι μηχανές είναι σκοτώστρες". Είναι ιδιαίτερα κωλόφαρδος όταν σε μικρές ηλικίες καβάλαγα το XR ή το CM ή τα παπιά φίλων.. Για κράνος δεν το συζητάμε, αφενός δεν ειχα δικό μου, αφεταίρου δεν είχαν ούτε οι ιδιοκτήτες τους.. Τα τσακάλια..

Μόνος μου ότι έκανα.. όταν εβγαλα δίπλωμα και πήρα τη δική μου χρόνια αργότερα.. Αλλά εδώ δεν μπορώ να οδηγήσω με τη ζελατίνα σηκωμένη, που χωρίς κράνος..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Για να πούμε πως όλοι οι μοτοσυκλετιστές στο μέλλον θα φοράνε κράνος πρέπει να αλλάξουμε ριζικά . Και όταν λέμε παιδεία δεν εννούμε μόνο το σχολείο όπως μπορεί να φαντάζονται πολύ ....ίσα ίσα το σχολείο είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας .

Θα πρέπει το παιδάκι να βλέπει το μπαμπά μοτοσυκλετιστή του να φοράει το κράνος του πάντα ,
    θα πρέπει στο δρόμο να βλέπει όλα τα δίκυκλα με κράνος ,
    θα πρέπει στο σχολείο να μαθαίνει για τη αναγκαιότητα του κράνους μέσω μαθημάτων οδηγικής παιδείας ,
    θα πρέπει από τη tv να βλέπει επίσης τα ίδια ,

θα πρέπει να βλέπει τους μοτοσυκλετιστές να σταματούν στις διαβάσεις και να παραχωρούν προτεραιότητα στους πεζούς ,
    δεν θα πρέπει να βλέπει μηχανάκια στους πεζόδρομους και τα πεζοδρόμια ,

Θα πρέπει γονείς , πολιτεία , τοπικοί άρχοντες , σχολείο , εκκλησία , αστυνομία να συντονιστούν προς την ίδια κατεύθυνση , κτλ,κτλ

Θα μπορούσα να γράφω ώρες , αλλά καταλήγω εκεί που ξεκίνησε ο cap10 , πως ο μόνος τρόπος άμεσα να αλλάξει το κλίμα είναι εξαντλητικά πρόστιμα για όλες τις παραβάσεις .

Ας εξοπλιστούν και ας συμπεριφερθούν όλοι όπως πρέπει έστω και από φόβο ,και έρχεται και από πίσω η νέα γενιά που θα τα κάνει όχι από φόβο αλλά από γνώση .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    κριμα το παλικαρακι...

οπως εχουμε ξαναπει:
    πρωτα ολα ξεκινανε απο την οικογενεια, μετα η "ευθυνη" παει στους φιλους και τους γνωστους και τελος στην πολιτεια. δυστυχως το κρατος δεν μπορει να κανει πολλα αν δεν υπαρχει παιδεια. γιατι και οι ζηταδες δεν γραφουν τοσο για κρανος οταν καλοκαιριαζει... μετα παει και το "γνωστος-γνωστου" και σβηνονται καποιες ...

εγω εχω παραδειγμα πρωην συναδελφου που ειχε ενα παλιο ΧΤ και δεν εβαζε ποτε κρανος. 30αρης ο Γιωργος. μια μερα ερχεται με ολο το προσωπο καμμενο. μιλαμε για γδαρσιμο πολυ καλο και καψιμο στα 3/4 της μουρης. καλα ηταν κατα τ'αλλα αλλα για 2 μηνες ειχε γινει η φατσα του λες και περασε απο εκει ο Τσακ Νορρις τσαντισμενος...
    "ειδες ρε Γιωργο τι εγινε με το γαμωκρανος?"
    "ναι,ναι"..
    "ελπιζω απο εδω και μπρος να το φορας το γαμηδι"...
    "ναι ρε, ενταξει...τωρα απο εδω και μπρος δεν θα το βγαζω απο το κεφαλι μου"...

τον πρωτο μηνα αφου αναρρωσε το φοραγε..μετα αρχιζε να καλοκαιριαζει και παραλληλα να αραιωνει η χρηση του..του ελεγα "που ειναι ρε το κρανος σημερα?"..."ε, δεν το εβαλα μωρε..κανει και ζεστη"...
    μετα απο 2 μηνες απο την πληρη αναρρωση του ειχε γυρισει στην παλια νοοτροπια...δεν γινετε ευκολα να μεταμοσχευθει μυαλο...δυστυχως...

Το ίδιο θέμα ξανά κα ξανά..Συνέχεια πεθαίνουν αλλά οι γύρω ποτέ δεν μαθαίνουν..Τα πρόστιμα δεν πιάνουν σε όλους γιατί οι πιο πολλοί είναι ΜΑΓΚΕΣ...Και όπως είναι μάγκες και δεν φοράνε κράνος, έτσι από μαγκιά πλερώ τα πρόστιμα, γιατί είναι λάααρτζ και γαμάουα....Η πολύ μαγκιά πληρώνεται και όχι πάντα με λεφτά. Όποιος παίζει στην κόψη του ξυραφιού κάποια στιγμή κόβεται και αν συνεχίζει, σφάζεται κιόλας.

Δεν είμαι αναίσθητος, λυπάμαι που πεθαίνει κόσμος χωρίς ουσιαστικό λόγο αλλά με ουσιαστική αιτία. Πουλ μουρ τζα φρα...

Μπορούμε να αρχίσουμε να αναλύουμε για πρότυπα, γονιούς, κοινωνία, σχολεία (καθώς το θέμα είναι σίγουρα πολυσύνθετο) κτλ κτλ, αλλά εγώ θέλω να μείνω στο κόμπλεξ που υπάρχει για το κράνος, γιατί η αρνητική κριτική που τρως όταν το φοράς ειδικά όταν είσαι μικρός παίζει ρόλο στην κοινωνία μας όπως είναι αυτή τη στιγμή. Στο μέλλον ίσως όχι. Αλλά τώρα αν σε πουν φλώρο αμέσως πρέπει να αποδείξεις το αντίθετο.

Οδηγούσα παράνομα από τα 14 ένα crypton 105 για δουλειές αλλά και για την πλάκα μου. Ποτέ χωρίς κράνος.Δυο φορές μου χαρίστηκαν αστυνομικοί λόγω αυτού καθώς ήμουν η μειοψηφία που το φορούσε στην μικρή πόλη. Οι άλλοι παρόλες τις κλήσεις συνέχιζαν χωρίς... Κάθε χρόνο σχεδόν πέθαινε η τραυματιζόταν κάποιος αλλά μέχρι σήμερα προκοπή μηδέν.. Τι να πεις

Σόρρυ για τις σκόρπιες σκέψεις αλλά έτσι βγήκαν.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ρε οι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά τι έχουν να πουν;

τι θα πουν στο παιδί τους αύριο αν γυρίζει με το παπί χωρίς τα βασικα;

εντάξει η πολιτεία είναι ανύπαρκτη αλλά τι θα κάνετε για να προστατέψετε το βλαστάρι σας;

όσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ σκέφτομαι την ματαιότητα του θέματος...

Γιατί υπάρχει και ενας πολύ σημαντικός λόγος γι'αυτό...

Όλοι είμαστε ελεύθεροι να πράξουμε ότι θέλουμε και να διαχειριστούμε την ζωή μας όπως θέλουμε...

Τι θα κερδίσει ο γονιός αν "κλείσει" το παιδί του μέσα σε μια χρυσή "φυλακή";

το κοινωνικο επιπεδο και η παιδεια μας φαινεται και στους δρομους...αν πω οτι στεναχωριεμαι για τον καθε ξεκρανωτο κορακα που με περναει σουζα χωρις κρανος,η για τους χωρις αυριο ντελιβερυ τοτε θα πω ψεμματα.δεν με νοιαζει,αρκει να μην σκοτωσει εμενα η κανεναν αλλον που δεν φταιει.οσο απανθρωπος κι αν φαινομαι.πιτσιρικας δεν φορουσα κρανος,δεν εκανα και τετοιες μαλακειες ομως.τωρα αν καποιος πιστευει οτι μπορει να αλλαξει κατι τοτε μπραβο του,γιατι εγω οσο προσπαθησα και μιλουσα για κρανη με δουλευαν...

δυσκολα τα πραγματα..εγω λογο συνθηκων ελειπα στο εξωτερικο χρονια κ αργησα να παρω μηχανη...ο πατερας μου οδηγαει απο τοτε που τον θυμαμαι...τα τελευταια χρονακια τον θυμαμαι παντα καλοκαιρι με γυαλι κ καπελακι..τσακονομαστε συνεχεια..πως να του βαλω μυαλο..η ατακα του ειναι..εγω τα εζησα τα χρονακια μου..αντε τρεχα γυρευε
    παντως το καλυτερο που εκανε...απο μικρος{13}με εμαθε να οδηγω μηχανη..στο καπακι με πηρε απο το χερι και με πηγε μια βολτα στο ΚΑΤ..επειδη ειναι κ γιατρος με εβαλε και καθομουν στα επειγοντα,με πηγε στους θαλαμους οπου νεαροι ηταν καθηλομενοι με καροτσακια,και μετα με πηγε σε ενα γιατρο να μου πει ποσοι απο αυτους που πανε καθημερινα φευγουν για αλλου..πιστεψτε με το σοκ για εναν νεαρο ειναι αρκετα δυνατο,και το θυματε...
    Τωρα που μεγαλωσα και εγινα και εγω γιατρος τα βλεπω μονος μου καθε μερα και καθε φορα που παω να ανοιξω το γκαζι καπου μουδιαζω απο το φοβο μου...θελει και εξοπλισμο θελει και συνεση..λογικο ειναι να μην εχουν ολα τα κεφαλια τα ιδια μυαλα,αλλα επειδη αρκετοι εδω μεσα εχετε παιδια,και μια μερα σιγουρα θα θελουν σαν το μπαμπα τους να οδηγησουν μηχανη..παρτε τα μια βολτα στο ΚΑΤ,οχι για κανα αλλο λογο αλλα για να δουνε πια ειναι η πραγματικοτητα
    κριμα το παιδι..αυτο και ολα τα αλλα

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
    ι...τα τελευταια χρονακια τον θυμαμαι παντα καλοκαιρι με γυαλι κ καπελακι..τσακονομαστε συνεχεια..πως να του βαλω μυαλο..η ατακα του ειναι..εγω τα εζησα τα χρονακια μου..αντε τρεχα γυρευε
    (
    Βασικα επειδη την ιδια απαντηση ειχα παρει και γω απο τον πατερα μου καποτε που ειχε ενα βεσπακι και κυκλοφορουσε χυμα τελειως,η απαντηση που του ειχα εδωσει ηταν οτι ενταξει...ναι μεν τα εζησε τα χρονια του και οτι αμα παει μια και εξω,κακο δεν εγινε(που λεει ο λογος)...αμα μεινεις ομως του ειχα πει φυτο η μισερος, εγω ο αδερφος μου και η μανα μου τι φταιμε να καθομαστε μετα να σε ξεσκαστιζουμε να σε πλενουμε και να σε ταιζουμε με το κουταλακι για την υπολοιπη ζωη μας...

Ε,κρανος μπορει να μην εβαλε...το βεσπακι ομως το πουλησε μετα απο λιγο καιρο και σε μηχανακι δεν ξανακαθεται με τιποτα...κατι ειναι και αυτο.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Eγω νομιζω οτι στο Ελλαντα οχι μονο ''δεν παει αλλο" αλλα παει παρακατω ακομα πολυ συμπατριωτες
    Δειτε πως κυκλοφορουμε ολοι μας στον δρομο,ανεξαρτητα με τι οδηγουμε και θα καταλαβετε γιατι σκοτωνομαστε σαν τις μυγες...
    Εφ'οσον το κεφαλι μας εξακολουθει να ειναι ξερο και παλι να λεμε καλα που ειμαστε και κωλοφαρδοι και δεν σκοτωνομαστε ακομα περισσοτεροι.
    Η κατασταση στους δρομους γινεται ολοενα και πιο ανυποφορη κι οσοι τελος παντων θεωρειτε οτι δεν ανηκετε σε αυτην την μεγαλη πλειοψηφια της μαλακιας που κυκλοφορει οπως να'ναι στον δρομο,παρτε τα μετρα σας να σωσετε(-ουμε) τα κοκκαλα μας.
    Δεν προκειται να σωθει η κατασταση με ευχολογια.Θεση αμυνας μονο.
    Και καμμια διαθεση να ωραιοποιουμε τις παπαριες μας.Δεν φταιει ουτε ο δρομος(αυτος ηταν,ειναι και θα ειναι κακος),δεν φταινε ουτε τα λαστιχα,ουτε τα διαστημοπλοια και τα ΟΥΦΟ.Απλα το κεφαλι μας...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Εγώ διαφωνώ με τα πρόστιμα. Για δύο λόγους:

Ο πρώτος είναι ηθικός, ο καθένας είναι ελεύθερος άνθρωπος και έχει δικαίωμα ως ενήλικας να κοστολογεί τη ζωή του όσο νομίζει και να παίρνει τα ρίσκα του. *
    Όπως δεν θα λυπηθώ κάποιον που πήγε να ανοίξει μια πρίζα χωρίς να κόψει την τάση πρώτα και τον χτύπησε το ρεύμα, έτσι δεν θα λυπηθώ και κάποιον που καβάλησε τη μηχανή χωρίς κράνος και έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του. Και οι δύο είχαν γνώση του κινδύνου αλλά τον υποτίμησαν.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με την "ποιότητα" της κοινωνίας και των πολιτών της. Σίγουρα αν τα πρόστιμα για το κράνος πάνε στον θεό και γράφουν συνεχώς θα καταλήξει πολύ σύντομα να φοράνε όλοι κράνος. Όπως επίσης σίγουρα αν πούμε σήμερα ότι για την κλοπή η τιμωρία είναι θάνατος και εκτελεστεί ο πρώτος δεν θα ξανακλέψει κανένας.
    Δεν ξέρω όμως αν βλέπετε ότι αυτό που έχει επιτευχθεί είναι πολύ εφήμερο και εύθραυστο. Οι πολίτες υπακούν στον νόμο υπό τον φόβο της τιμωρίας. Οι πολίτες της ιδανικής κοινωνίας θα υπακούν στον νόμο επειδή έχουν κατανοήσει ότι αυτός είναι για το καλό της κοινωνίας όσο και για το δικό τους. Είναι πολύ σημαντική αυτή η λεπτομέρεια. Γιατί αλλιώς όταν θα απουσιάσει η τιμωρία -η οποία είναι και ο λόγος της πειθαρχίας-, ή θα μειωθεί η έντασή της, θα επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση.

Τέλος από την προσωπική μου πείρα έχω καταλήξει στο ότι ο άνθρωπος είναι λίγο "τεμπέλης" στο να σκέφτεται. Θέλει να κάνει πράγματα από συνήθεια. Άπαξ και μάθει κάποιος να μην φοράει κράνος ή ζώνη ό,τι και να γίνει από εκεί και πέρα δεν αλλάζουν εύκολα τα πράγματα. Είπατε ήδη για περιπτώσεις ανθρώπων που χτύπησαν, μετά φόρεσαν λίγο κράνος και μετά επανήλθαν στα ίδια. Υπάρχουν default ρυθμίσεις και τα πράγματα γυρνάνε εκεί. Και οι default ρυθμίσεις έχουν γραφτεί στην παιδική ηλικία. Όπως έμαθε ο καθένας.

Τέλος, εγώ για τον τυπά με το παπί, το XT, το μπούσα που δεν φοράει κράνος χέστηκα. Σε κανέναν πιτσιρικά μπορεί να του πω καμιά κουβέντα, σε πιο μεγάλο δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.
    Αυτόν όμως που έχει επάνω στο μηχανάκι του το παιδάκι του, ή τα παιδάκια του, θέλω να τον βάλω κάτω και να του πατήσω το λαρύγγι. Γιατί αυτός είναι δολοφόνος, δε ρισκάρει το δικό του κεφάλι αλλά των παιδιών του, οι ζωές των οποίων δεν του "ανήκουν", και επίσης μεγαλώνει τα παιδιά μαθαίνοντας τα να μην φοράνε κράνος και αργά ή γρήγορα θα το βρουν μπροστά τους ακόμα και αν καταφέρουν να τη βγάλουν ζωντανά από τα τρικάβαλα με τον "μπαμπά".
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    από EddY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 17:31
  2. δε παει αλλο
    από EVI στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 11:33