Σελίδα 2 από 124 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Για καντο πιο λιανα να ξερουμε και εμεις που θα παμε, γιατι οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν θελω να ειμαι οτι να 'ναι, ουτες γνωστος αγνωστος...προσδιορισε με λιγο, φαινεται οτι με ξερεις...
    OK λοιπόν: Πιο είναι ακριβώς το αίτημα αύριο? Όπως και πια ακριβώς ήταν τα αιτήματα στις διάφορες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων? Να μην χάσουν τα κεκτημένα οι δημόσιοι υπάλληλοι? Και τώρα που τα έχασαν, και θα χάσουν ακόμα περισσότερα, γιατί δεν αντέδρασαν?

Και πως ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ τα "ελληνικά" ΜΜΕ ανακάλυψαν με τόση χαρά, και προέβαλαν τα πανό στην Ισπανία που μας ειρωνευόντουσαν? Σήμερα που έφαγε το, αναμενόμενο, σφόλι ο ΓΑΠ, είπαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΑΠ, και θα φέρει και νούμερα στους ίδιους.

Θες να συνεχίσω?

edit: Οι Ισπανοί έδειξαν ότι κάτι έμαθαν απο την Γένοβα. Εμείς όμως, μάλλον δεν έχουμε μάθει, και το βλέπουμε ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    OK λοιπόν: Πιο είναι ακριβώς το αίτημα αύριο? Όπως και πια ακριβώς ήταν τα αιτήματα στις διάφορες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων? Να μην χάσουν τα κεκτημένα οι δημόσιοι υπάλληλοι? Και τώρα που τα έχασαν, και θα χάσουν ακόμα περισσότερα, γιατί δεν αντέδρασαν?

Εκεί χάνεις το παιχνίδι φίλε μου.

Δεν πρόκειται περί αιτημάτων.
    Δεν θα σηκωθούν πλακάτ, πανό, ντουντούκες.
    Δεν θα υπάρχει οργανωτής.

Προσωπικά αύριο και όλες τις ημέρες θα είμαι εκεί για να μπορέσω την επαύριο να κοιτάξω στα μάτια τις κόρες μου χωρίς να ντρέπομαι. Να τους πω ότι αντιστάθηκα. Με τις λίγες δυνάμεις που είχα.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman
    Ειναι πολυ ευκολο να ισωπεδωσουμε οτι παει να γινει,και οποιος εχει τη διαθεση αυτη θα βρει κατι αρνητικο οτι ωρα και να γινει !ΔΥΣΤΗΧΩΣ αργησαμε,αλλα καλλιο αργα ...παρα ποτε!!!πρεπει να προσεχουμε μην γινομαστε συνενοχοι και εμεις οι ιδιοι με αυτα που λεμε και οπως τα λεμε!!!!!!το οτι ξεκινησε σε ενα απογευμα και εξαπλωθηκε σε ολη την ελλαδα σχεδον κατι λεει!!Για μενα λεει οτι καποιος επρεπε να δωση την εναρξη,ΕΥΧΟΜΑΙ να μη κανω λαθος

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Το γεγονός και μόνο ότι προσπαθούν να το παραλληλίσουν με αυτό που συμβαίνει στην Ισπανία, είναι ανέκδοτο. Και οι λόγοι πάρα πολλοί και πολύ γνωστοί για να γράφω.
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας τέτοιος παραλληλισμός ακουγεται ως ανέκδτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick Το ότι δεν πέτυχαν τα ραντεβουδάκια του ΓΑΠ σήμερα, συνδυασμένο με το ότι το CNN ανακοινώνει ότι "θα είναι εδώ", δεν μας λέει κάτι?
    Δηλαδή για να καταλάβω...δεν συνέναισαν τα υπόλοιπα παιδάκια και τεχνηέντως σπρώχνουν τον κόσμο σε διαμαρτυρία; Και τι θα κερδίσουν με αυτό;

Σε ότι αφορά στο CNN, μη ψαρώνεις γιατί δεν είναι επίσημο! Η είδηση ανέβηκε στο iReport, όπου ο καθένας μπορέι να γίνει μέλος και να στείλει ανταπόκριση για τα τεκταινόμενα στη χώρα του / περιοχή του...HaraGianni η ανταποκρίτρια στη προκειμένη περίπτωση, έγινε μέλος στις 02/05/2011...[/QUOTE]

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick Ελπίζω να μην έχουμε καμία MARFIN πάλι.....
    Αυτό δυστυχώς είναι κάτι πολύ πιθανό να συμβεί...

Προσωπικά αύριο και όλες τις ημέρες θα είμαι εκεί για να μπορέσω την επαύριο να κοιτάξω στα μάτια τις κόρες μου χωρίς να ντρέπομαι. Να τους πω ότι αντιστάθηκα. Με τις λίγες δυνάμεις που είχα. [/B][/QUOTE] [/B]

Το αιτημα φιλε μου καλε ειναι οτι ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!!

SYROS!!!!

SOLMAN

Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
    Προσωπικά αύριο και όλες τις ημέρες θα είμαι εκεί για να μπορέσω την επαύριο να κοιτάξω στα μάτια τις κόρες μου χωρίς να ντρέπομαι. Να τους πω ότι αντιστάθηκα. Με τις λίγες δυνάμεις που είχα.
    [/B]

Το αιτημα φιλε μου καλε ειναι οτι ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!! [/B][/QUOTE]

Συμφωνώ.
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Και πως ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ τα "ελληνικά" ΜΜΕ ανακάλυψαν με τόση χαρά, και προέβαλαν τα πανό στην Ισπανία που μας ειρωνευόντουσαν? Σήμερα που έφαγε το, αναμενόμενο, σφόλι ο ΓΑΠ, είπαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΑΠ, και θα φέρει και νούμερα στους ίδιους.

Θες να συνεχίσω?

edit: Οι Ισπανοί έδειξαν ότι κάτι έμαθαν απο την Γένοβα. Εμείς όμως, μάλλον δεν έχουμε μάθει, και το βλέπουμε ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.
    Το αίτημα αύριο, αν και δεν είναι αποκρυσταλλωμένο σε όλους, είναι ότι δεν τη παλεύουμε άλλο με τη πολιτική και κοινωνική κατάσταση στη χώρα μας. Γενικό ακούγεται και έτσι είναι! Δεν πάει άλλο! Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδες καταστάσεις, μίζες, ρεμούλες, σκοπιμότητες και πλήρης απαξίωση των πάντων...

Αν ήταν για συμπαράσταση στους δημοσίους υπαλλήλους θα συμμετείχαν όλοι σε κάποια από τις τρέχουσες πορείες της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ...και αν ήταν για κάτι άλλο συγκεκριμένο, που ορίζεται μέσα στα πολύ στενά πλαίσια της πολιτικής επικαιρότητας στην Ελλάδα, το πρόγραμμα έχει ΠΑΜΕ...

Αυτό υπάρχει στην αρχική σελίδα "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα"

Πολλά λέγονται και ακούγονται για την συγκέντρωση αυτή τις τελευταίες ώρες. Είναι ανάγκη να τονιστεί πως αύριο στις 6 η ώρα, στο Σύνταγμα θα λάβει χώρα μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όπου θα ακουστεί όλη η νεολαία και όχι μόνο. Θα πα......ρακαλούσαμε λοιπόν, όποιος έχει σκοπό να προκαλέσει κάθε έιδους πρόβλημα και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μορφή βίας, να πατίσει NOT ATTENDING και να κάτσει σπίτι του. Ας δείξουμε λοιπόν ότι η σημε...ρινή νεολαία δεν είναι σαν τις προηγούμενες, για να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει, αλλά αποτελεί μια γενιά με νέα νοοτροπία και ξεχωριστή ιδεολογία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας.

Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.

Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε.
    Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Ξεκίνησαν δύο και μετά για πρακτικούς λόγους (κυρίως διάδοσης) γίναν περισσότεροι. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και παρατάξεις. Επίσης διαδίδουμε την ίδια κίνηση που γίνεται στην Συμπρωτεύουσα αλλά και στην Πάτρα.

Σημείωση 1: Μερικοί ίσως προσπαθήσουν να μας αποπροσανατολίσουν σχετικά με την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της κινητοποίησής μας. Μην τους ακούτε, οι κινητοποιήσεις θα γίνουν ταυτόχρονα σε ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ! Επίσης, να τονιστεί πως η κινητοποίηση αυτή, αποτελεί πρωτοβουλία απλών πολιτών και όχι πρωτοβουλία μελών κάποιας οργάνωσης ή οργανισμού.

Σημείωση 2: Αυτή η εκδήλωση επαναδημιουργήθηκε από την αρχική που ξαφνικά ακυρώθηκε για αδιευκρίνιστους λόγους και δεν είμαι εγώ ο άρχικος δημιουργός. Το μόνο που χρείαζεται αυτή τη στιγμή είναι να διαδόσουμε την ιδέα της εκδήλωσης και τίποτα παραπάνω
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας τέτοιος παραλληλισμός ακουγεται ως ανέκδτο...

Από μέγεθος χώρας, οικονομίας, δυνατοτήτων, μεγέθους δημόσιου τομέα, επίπεδο στρατιωτικού εξοπλισμού (που μας πουλάνε) κλπ κλπ κλπ

Δηλαδή για να καταλάβω...δεν συνέναισαν τα υπόλοιπα παιδάκια και τεχνηέντως σπρώχνουν τον κόσμο σε διαμαρτυρία; Και τι θα κερδίσουν με αυτό;

ΕΚΛΟΓΕΣ... και ΠΟΛΥΚΟΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....

Σε ότι αφορά στο CNN, μη ψαρώνεις γιατί δεν είναι επίσημο! Η είδηση ανέβηκε στο iReport, όπου ο καθένας μπορέι να γίνει μέλος και να στείλει ανταπόκριση για τα τεκταινόμενα στη χώρα του / περιοχή του...HaraGianni η ανταποκρίτρια στη προκειμένη περίπτωση, έγινε μέλος στις 02/05/2011...

"Φεύγουν" τα blog, σφάζονται οι σελίδες στο FB, και το CNN το αφήνει εκεί. Ελά τώρα....

Αυτό δυστυχώς είναι κάτι πολύ πιθανό να συμβεί...
    [/QUOTE]

Και αυτό είναι που γράφω στο edit για την Γένοβα.....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    [B] "Φεύγουν" τα blog, σφάζονται οι σελίδες στο FB, και το CNN το αφήνει εκεί. Ελά τώρα....

Αυτο εγινε παντος!!!!!!!!!!!Και αν θελουμε μπορουμε να κατσουμε εδω ολη τη νυχτα να λεμε διαφορα!!Σημασια εχει τι θελουμε να κανουμε και τι να πετυχουμε ο καθε ενα ξεχωριστα σαν ανθρωπος,και αυριοΙΣΩΣ ειναι μια ευκαιρια!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΩΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ!!

SYROS!!!!

SOLMAN

Πόσο δίκιο έχει.......

https://www.youtube.com/watch?v=-WdA...embedded#at=20
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Φιλε μου το να αντιδρασει καποιος, δεν εχει να κανει με το ΑΕΠ και το μεγεθος μιας χωρας...ειτε στις ΗΠΑ γινει κατι, ειτε στα νησια Κιριμπατι αντιδραση ειναι...εκτος και αν ενοεις κατι αλλο...

Για το CNN γιατι να το κατεβασουν; Μηπως θα ναυλωσουν charter οι ομογενεις και θα ερθουν να διαδηλωσουν; ;Αλλωστε η HaraGianni δεν γραφει κατι αναληθες...το γραφει εμφατικα βεβαια αλλα δεν λεει ψεμματα.

Ρε, ειλικρινά, πέραν απο τα κομματόσκυλα, που εξακολουθούν να ονειρεύονται, νομίζετε ότι πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που είναι ΟΚ και ΚΑΛΑ με όλη αυτή την κατάσταση?

Οτι υπάρχει Έλληνας που πιστεύει ότι όλο αυτό σε 2-3 χρόνια θα είναι μια ανάμνηση, όπως προσπαθεί να μας πείσει ο ΓΑΠ? (και είναι μόνος του πια στον αγώνα ο κακομοίρης)

Οτι υπάρχει Έλληνας που βλέπει "αύριο"?

Από την άλλη είναι τόσο στημένο και τόσο βολικό όλο αυτό που πάλι μια από τα ίδια. Τσαμπουκάδες θα έχει, και μπόλικους. Το γεγονός ότι οι μπάτσοι ήταν στους δρόμους σήμερα και ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τρελο τσαμπουκά και υφάκι, από κάποιες άλλες δεκαετίες, ήταν στα πλαίσια της καταπολέμησης της εγκληματικότητας?

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. Ειχαμε να δουμε αστυνομία ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. Μόνο δημοτικόμπατσοι κυκλοφορούσαν. ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ?

Δεν νομίζω. Αλλά όμως ένα απωθημένο του Έλληνα, προς την κακία εξουσία, το έβγαλαν.... Τυχαίο?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    ΠΟΛΥΚΟΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
    Γιατί τώρα τί έχουμε;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

"Αν δεν καταφέρουμε λέει να πάρουμε την 5η δόση θα πεινάσουμε"
    Τι λες ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

Και πες ότι παίρνουμε την 5η δόση,μετά τον Σεπτέμβριο με τι θα πληρώσεις ρε ΜΠΑΤΙΡΗ που έχεςι φέρει τις επιχειρήσεις στο χείλος της καταστροφής?
    Ποιοί θα σου αποδώσουν ρε ΚΑΡΓΙΟΛΗ 23% ΦΠΑ?
    Ποιός θα αγοράσει ρε ΜΟ_ΟΠΑΝΟ πετρέλαιο θέρμανσης με 1,50 ευρώ?
    Ποιός θα αγοράζει γάλα, κρέας και ψωμί με το ΦΠΑ στο 23%?

Αλλά γιατί να σε νοιάξει....Σάμως θα είσαι στην Ελλάδα μετά το Σεπτέμβριο?
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Σελίδα 2 από 124 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ