Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Se poia perioxi einai oi foto re kosta??
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
![]()
ναι πες μας κ που ταξιδευσες!!
παντως αυτες οι εξερευνησεις αξιζουν!![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Είναι στη Λαυρεωτική, στην περιοχή πάνω από το παλιό Ορυχείο.
Ειχα φορτώσει να φύγω για 3ήμερο εκτός Αττικής αλλά ακύρωσαν τα παιδιά που θα έρχονταν μαζί λόγω υποχρεώσεων και βλαβών στα μηχανάκια τους και αφού είχα πάρει άδεια σήμερα είπα να δω τι κάνει το μηχανάκι φορτωμένο στο χώμα.
Οποιος θέλει βόλτα στα μέρη με μικρό ή μεγάλο χωμάτινο (εννοείται διαφορετικές διαδρομές) μου στέλνει πμ και το κανονίζουμε. Απλά είναι ξερά τώρα.
![]()
ωραιος Κωστή,πεσ'μας λεπτομερειες για την τοποθετηση του WP,μπορει να ενδιαφερει κι'αλλους αφρικανους(και οχι μονο).![]()
RIDE MORE TALK LESS
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
ωραιος Κωστή,πεσ'μας λεπτομερειες για την τοποθετηση του WP,μπορει να ενδιαφερει κι'αλλους αφρικανους(και οχι μονο).![]()
Και γω το είδα σε άλλο άφρικα εδώ στην Αθήνα. Μάλιστα ο παλίκαρος γράφει και εδω στο moto.gr
![]()
Ωραια χωματινα πραγματα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
εμενα ενοας;Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Και γω το είδα σε άλλο άφρικα εδώ στην Αθήνα. Μάλιστα ο παλίκαρος γράφει και εδω στο moto.gr
![]()
![]()
πουσαι ρε κωστη γιαυτο χαθηκες; εκανες πατεντες με την αναρτηση;
κι ωραια η εκδρομη σου. αλλα μονος;
![]()
μεγειές κωστάν το κόλπο, χαίρομαι που δουλεύει![]()
σε έστειλα πμ![]()
Fuck the universe.
Ω Ρ Α Ι Ο Σ !!!![]()
Γιά κανονισε να μας ξεναγήσεις ....
Πολυ όμορφα φαινονται να ειναι ,τα χώματα που πατησες.:smilea:![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
και δικος μου φιλος που ειναι και μηχανικος ο ιδιος εχει βαλει στο καφρικα μπροστινα απο ktm και πισω wp και ολοκληρες τις ζαντες!πολυ καλη δουλεια και φοβερη αναβαθμιση!(ειχε αγανακτησει με τα 'μαμα'εκει που τον πηγαιναμεΑρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ωραιος ο αφρικανος.ολα πανε αρκει να μιλαμε για λογικα πλαισια.εδω λαμια ενας φιλος εβαλε μπροστινα απο 950 στο αφρικα.ολα τα λεφτα...![]()
![]()
![]()
οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!
ναι τα μαμα ηταν απαραδεκτα.αλλαξε ολο το μηχανακι,στριφτερο,χωματινο και καταπινει τα παντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
και δικος μου φιλος που ειναι και μηχανικος ο ιδιος εχει βαλει στο καφρικα μπροστινα απο ktm και πισω wp και ολοκληρες τις ζαντες!πολυ καλη δουλεια και φοβερη αναβαθμιση!(ειχε αγανακτησει με τα 'μαμα'εκει που τον πηγαιναμε![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
και δικος μου φιλος που ειναι και μηχανικος ο ιδιος εχει βαλει στο καφρικα μπροστινα απο ktm και πισω wp και ολοκληρες τις ζαντες!πολυ καλη δουλεια και φοβερη αναβαθμιση!(ειχε αγανακτησει με τα 'μαμα'εκει που τον πηγαιναμε![]()
![]()
Η επόμενη αναβάθμιση θα είναι βάλω στο μαμά πιρούνι μια after market βαλβιδα που οι αμερικάνοι (στο ADVrider λενε τα καλύτερα)τη λένε intiminator. Το εκανε ένα παιδί εδώ στην Ελλάδα σε αφρικα 650 και λέει ότι δουλεύει πραγματικά καλά.
![]()