Στέλιο θυμάσαι που δεν ήξερες που θα βρείς την υπογεγραμμένη και ο Oldman σου απάντησε να μην την βάλεις κάτω απο το ωμέγα? Ε πάρε μία ῳ![]()
Στέλιο θυμάσαι που δεν ήξερες που θα βρείς την υπογεγραμμένη και ο Oldman σου απάντησε να μην την βάλεις κάτω απο το ωμέγα? Ε πάρε μία ῳ![]()
Και αν έχεις κανένα πρόβλημα ρώτα ελεύθερα, να χρησιμεύσει και κάπου το πτυχίο![]()
TENERE XTZ 660 '91
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Δεν είναι πολύ δύσκολη η γραμματική πολυτονικού. Οι γενικοί κανόνες είναι εύκολοι να τους θυμηθείςαν αφιερώσεις λίγο χρόνο για 10 απλά μαθημάτα ->http://www.polytoniko.org/mathi.php?...otype&right=no
![]()
![]()
χρήσιμο, θα το κοιτάξω σίγουρα
![]()
μου δωσες ιδέα τώρα.....θα γράψω τα κείμενα άτονα, θα τα στείλω στον oldman θα μου τα τονίσει μιας και ξέρει και θα μου τα ξαναστείλειΑρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
![]()
εεεεεεεεε???βόρεια αδυναμία μου?
![]()
![]()
φιλόγος?Αρχικά δημιουργήθηκε από apostolos72
Και αν έχεις κανένα πρόβλημα ρώτα ελεύθερα, να χρησιμεύσει και κάπου το πτυχίο![]()
ευχαριστώ, πάντως, στη πράξη είμαι σίγουρη οτι όλο και κατι θα προκύψει, θα ρωτήσω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
μου δωσες ιδέα τώρα.....θα γράψω τα κείμενα άτονα, θα τα στείλω στον oldman θα μου τα τονίσει μιας και ξέρει και θα μου τα ξαναστείλει![]()
εεεεεεεεε???βόρεια αδυναμία μου?
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα..
Δεν τον γνωρίζω αλλά έχει φήμη άξεστου και σκληρού..
Ισως όμως μαζί σου φανεί τρυφερός. :smilea:
Φιλόλογος και ιστορικός, ό,τι θέλεις εδώ είμαστε ρώτα ελεύθερα(άλλωστε χρεώνω φθηνά
)
TENERE XTZ 660 '91
τον γνωρίζω εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα..
Δεν τον γνωρίζω αλλά έχει φήμη άξεστου και σκληρού..
Ισως όμως μαζί σου φανεί τρυφερός. :smilea:ασχέτως αν δε μου μιλάει πιά....τώρα που έβγαλα τα τακούνια μου
![]()
περίφημα,σε ευχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από apostolos72
Φιλόλογος και ιστορικός, ό,τι θέλεις εδώ είμαστε ρώτα ελεύθερα(άλλωστε χρεώνω φθηνά
)
![]()
...Aντε βρε, και οταν τελειωσεις την εργασια σου ξερεις που θα την εκτυπωσεις, ε?!
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι που??Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...Aντε βρε, και οταν τελειωσεις την εργασια σου ξερεις που θα την εκτυπωσεις, ε?!
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν είναι μια εργασία και έξω, 4 χρόνια διαρκεί η εκπαίδευση και 4 θα γράφω..........![]()
οχι που??
δεν είναι μια εργασία και έξω, 4 χρόνια διαρκεί η εκπαίδευση και 4 θα γράφω..........![]()
Πλακα μου κανει αυτη!
![]()
![]()
![]()
Διαβασε την 3η υπογραφη μου!![]()
![]()
δεν το ξερα...!!!είχα μείνει στα πλήκτρα και στις νότεςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πλακα μου κανει αυτη!
![]()
![]()
![]()
Διαβασε την 3η υπογραφη μου!![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το ξερα...!!!είχα μείνει στα πλήκτρα και στις νότες![]()
![]()
...και μετα μουσικης αμα λαχει τις βγαζουμε...
![]()
![]()
![]()
Καλό γράψιμο και καλου κακου, καντες ενα .pdf να κλειδώσει και να είμαστε σιγουροι γιατι το word σε τετοιες γραμματοσειρες κανει "κουλα"!
Αν χρειαστείς κάτι, τηλ ή π.μ
![]()
![]()
![]()
![]()