Opel;Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Αστρατι - Να υποθεσω απο astra ??![]()
![]()
Να πάτε σε αυτοκινητιστικό forum κύριε!
![]()
Opel;Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Αστρατι - Να υποθεσω απο astra ??![]()
![]()
Να πάτε σε αυτοκινητιστικό forum κύριε!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
"Πομπέ" -άσχετοι- είναι το πιστόνι που στην άνω πλευρά του δεν είναι επίπεδο αλλά κάνει ένα "βυζί", σαν το γυναικείο στήθος στο περίπου, τρούλο μωρέ, πως το λένε, κούρμπα.
Αυτό μπαίνει για να δώσει μεγαλύτερη συμπίεση σε κεφαλή βέβαια που έχει το ανάλογο τελείωμα στην οπή τηςειδαλλιώς την κάναμε την πατάτα (και τη φρέζα συνάμα
).
Το "ημιπομπέ" ανάθεμα κι αν κατάλαβα, φαντάζομαι όμως ότι θα μοιάζει με στήθος που δεν θα βρεις στην Ολλανδία
Το "Αστράτι" θα μας το πει ο πιτσιρικάς γιατί εγώ φαντάζομαι εκείνα τα αστεράκια που βάζουνε στα στήθη για να κρύβουν τα απαραίτητα.
![]()
Ωρε μακη με τρομαζεις.Τερας μορφωσεως.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
"Πομπέ" -άσχετοι- είναι το πιστόνι που στην άνω πλευρά του δεν είναι επίπεδο αλλά κάνει ένα "βυζί", σαν το γυναικείο στήθος στο περίπου, τρούλο μωρέ, πως το λένε, κούρμπα.
Αυτό μπαίνει για να δώσει μεγαλύτερη συμπίεση σε κεφαλή βέβαια που έχει το ανάλογο τελείωμα στην οπή τηςειδαλλιώς την κάναμε την πατάτα (και τη φρέζα συνάμα
).
Το "ημιπομπέ" ανάθεμα κι αν κατάλαβα, φαντάζομαι όμως ότι θα μοιάζει με στήθος που δεν θα βρεις στην Ολλανδία
Το "Αστράτι" θα μας το πει ο πιτσιρικάς γιατί εγώ φαντάζομαι εκείνα τα αστεράκια που βάζουνε στα στήθη για να κρύβουν τα απαραίτητα.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Έεεετσι... να με ρωτάτε πριν ρωτήσετεΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ωρε μακη με τρομαζεις.Τερας μορφωσεως.:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Στο τσακ είμαι για στικάρισμα..
Κανα στροφαλόνι αχλαδένιο λείπει και το κλείσαμε το μαγαζί ..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Βουτύρου ή γκόρτσο;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Στο τσακ είμαι για στικάρισμα..
Κανα στροφαλόνι αχλαδένιο λείπει και το κλείσαμε το μαγαζί ..![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε συ Μακη επειδη εξακολουθω να μην καταλαβαινω. Το "βυζϊ" που λες, τι μεγεθος και τι ηλικιας περιπου ?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
).
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Μακη.... Οποτε μπορεις πες μας και πως θα το θυριδωσουμε ρε....![]()
![]()
Ρε σείς! Τον κατασπαράξατε τον νεανία!
Υπερβάλετε!
Δεν εκτιματε το γεγονός ότι γράφει ελληνικά ενώ το 90% των συνομιλήκων του επικοινωνεί μονο με γκρίκλις?
Έ, η ορθογραφία τώρα είναι λεπτομέρεια! Εδω ο πρωθυπουργός της χώρας και δεν γνωρίζει συντακτικό, αυτό μας πειραξε?
Τι περιμένατε δηλαδή, να είναι αριστούχος στα νέα και αρχαία Ελληνικά και να ασχολειται παράλληλα με μετατροπές παλιών παπιών και ημι-μπομπέ πιστόνια?
Δεν κολανε μαζί αυτα σύντροφοι!
Υ.Γ. Τελικά, τί στο διάολο θέλει να κάνει ο τσόγλανος?
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Μάλλον αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
Τελικά, τί στο διάολο θέλει να κάνει ο τσόγλανος?
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...