Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Κλήση στην Ιταλία

με μια γρηγορη αναγνωση σε ιταλικα φορουμ οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου...μιας και μιλαμε για κληση παρανομου παρκαρισματος σε εναν δημο και χειρογραφα ισως να μην ασχοληθουν καθολου...κανε αυτο που ειπες...αν σου ερθει ειδοποιηση πληρωνεις...αν οχι κανεις την παπια...

υ.γ. @Nikos998...το αυτοκινητο ηταν νοικιασμενο???

Είχαν δίκιο που σε έγραψαν; Όντως ήταν παράνομο το εκεί παρκάρισμα;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

εμενα μου ηρθαν 3 Χ 150 ΕΥ.......... κλισεις σπιτι απο νοικιαρικο PUNTO στην autostrada
    δεν τις εχω πληρωσει.........(καλος η κακος θα δουμε)
    και χρεωθηκε κατευθειαν η καρτα μου απο την εταιρεια αλλα 180 απλα και μονο επιδη υπηρξε παραβαση και ασχολυθηκαν με την γραφιεοκρατια
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    εμενα μου ηρθαν 3 Χ 150 ΕΥ.......... κλισεις σπιτι απο νοικιαρικο PUNTO στην autostrada
    δεν τις εχω πληρωσει.........(καλος η κακος θα δουμε)
    και χρεωθηκε κατευθειαν η καρτα μου απο την εταιρεια αλλα 180 απλα και μονο επιδη υπηρξε παραβαση και ασχολυθηκαν με την γραφιεοκρατια
    οταν ξαναπας να ξανανοικιασεις αυτοκινητο στην Ιταλια...λογικα...και δεν θα σου δινουν...και θα σε τσιμπισουν...

παιζει......
    το θεμα μου ειναι αν και ποσο καπελο θα φαω
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    παιζει......
    το θεμα μου ειναι αν και ποσο καπελο θα φαω
    τωρα και εδω η αν σε πιασουν στην Ιταλια???και ποσο καιρο ειναι αυτη η ιστορια???

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball
    ...στο χέρι μπορεί απλά να υπάρχουν σε κάποιο φάκελο αρχείο και να μην ασχοληθούν.
    Στην Ιταλία σε έγραψαν.... όχι στην Ελλάδα...

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    με μια γρηγορη αναγνωση σε ιταλικα φορουμ οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου...μιας και μιλαμε για κληση παρανομου παρκαρισματος σε εναν δημο και χειρογραφα ισως να μην ασχοληθουν καθολου...κανε αυτο που ειπες...αν σου ερθει ειδοποιηση πληρωνεις...αν οχι κανεις την παπια...

υ.γ. @Nikos998...το αυτοκινητο ηταν νοικιασμενο???
    Ναι. Ήταν νοικιασμένο. Πήραν τα στοιχεία της από το γραφείο ενοικιάσεως και της έστειλαν το πρόστιμο.

Εγώ στη θέση του απλά θα περίμενα. Αν τελικά έρθει πρόστιμο, το πληρώνεις και τελειώνει το θέμα.

988
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

Είχαν δίκιο στο ότι με έγραψαν διότι ήταν πλατεία. Υπήρχε η μπλέ ταμπέλα που δείχνει έναν πεζό, όχι απαγορεύεται το παρκάρισμα. Απο την άλλη εγώ βλέποντας αρκετά αυτοκίνητα ιταλών παρκαρισμένα θεώρησα ότι μπορούσα να παρκάρω χωρίς φυσικά να εμποδίζω αλλά τελικά είχε άλλη γνώμη η αστυνομία. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Εάν μου έρθει κάποιο χαρτί θα ενημερώσω.
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8

Re: Κλήση στην Ιταλία

εγω οπως και ενας ακομα φιλος χρωσταω τελη κυκλοφοριας στην Ιταλια εδω και δεκα χρονια και ποτε κανενας δεν με ενοχλισε εως τωρα

αλλα εγω ημουνα στο νοτο προς απαντηση ενος φιλου πιο πανω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ρε μην πληρωνεις λεμε. Ακους εκει 120€ για παρκαρισμα (ελπιζω να μην ηταν καμια ραμπα για αναπηρους και τετοια. Εκει καλα σου κανανε). Παιζει να επεσες σε κανα @ και μολις ειδε το GR λεει κατσε να του τη χωσουμε αυτου.
    Εγω στη θεση σου θα εκανα την παπια. Σε ξενο μερος ησουν για τουρισμο θα πηγες, οποτε η κληση μπορει να επεσε κατω και να μην εδωσες σημασια. Αγνοησε το, και αν σου ερθει τιποτα εδω τοτε πληρωσε την.
    Μπορεις σε κανα 2-3 μηνες να πας μια τροχαια να δεις αν βλεπουν αυτοι τπτ ηλεκτρονικα (κανα ποντο ή καμια μλκια)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Ρε μην πληρωνεις λεμε. Ακους εκει 120€ για παρκαρισμα (ελπιζω να μην ηταν καμια ραμπα για αναπηρους και τετοια. Εκει καλα σου κανανε). Παιζει να επεσες σε κανα @ και μολις ειδε το GR λεει κατσε να του τη χωσουμε αυτου.
    Εγω στη θεση σου θα εκανα την παπια. Σε ξενο μερος ησουν για τουρισμο θα πηγες, οποτε η κληση μπορει να επεσε κατω και να μην εδωσες σημασια. Αγνοησε το, και αν σου ερθει τιποτα εδω τοτε πληρωσε την.
    Μπορεις σε κανα 2-3 μηνες να πας μια τροχαια να δεις αν βλεπουν αυτοι τπτ ηλεκτρονικα (κανα ποντο ή καμια μλκια)

Ελληνικο λαμογιοδαιμόνιο!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εγώ άφησα μια απλήρωτη κλήση για παράνομο παρκάρισμα στη Hertz στη ΝΥ, πριν 7-8 μήνες. Ακόμα δε μου έχει έρθει τίποτα (ούτε περιμένω). Αλλά ξέρω από που δε θα ξανανοικιάσω αυτοκίνητο.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    ...Αλλά ξέρω από που δε θα ξανανοικιάσω αυτοκίνητο.
    Απο την AVIS? :wacko:

κατεθεσε τα στον λογαριασμο για την σωτηρια της χωρας.....υπαρχει και διαφημιση
    αν τα δωσεις στον μπερλουσκονι ,θα παει να "πηδηξει"

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. διόδια στην Ιταλία
    από arisp στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2007, 18:31
  2. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2005, 10:50
  3. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ