μπορει καποιος να ψαχνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ cbr και να εχει τα κλειδιάΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι μας νοιαζει ολο αυτο εμας ρε Μητσο;![]()
![]()
μπορει καποιος να ψαχνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ cbr και να εχει τα κλειδιάΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι μας νοιαζει ολο αυτο εμας ρε Μητσο;![]()
![]()
'εγω θα σε συμβουλευα κατι αλλο να αγορασεις'
Και μαλιστα θα σε συμβουλευα να περιμενεις μεχρι το φθινιπωρο διοτι (προσωπικη αποψη) θα γινει τσι κακομοιρας με τις τιμες των μεταχειρισμενων στους επομενους μηνες.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
'εγω θα σε συμβουλευα κατι αλλο να αγορασεις'
To είπαμε αυτο ρε παιδια! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν ασχολουμαι αλλο!
![]()
Αυτο θα γινει στο τελος μου φαινεται απλα με τρωει ο κ@λος μου που λενε! Εχω λυσαξει!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Και μαλιστα θα σε συμβουλευα να περιμενεις μεχρι το φθινιπωρο διοτι (προσωπικη αποψη) θα γινει τσι κακομοιρας με τις τιμες των μεταχειρισμενων στους επομενους μηνες.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μπορει καποιος να ψαχνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ cbr και να εχει τα κλειδιά![]()
λες και δεν τον ξερεις!
![]()
![]()
καλα ντε....εκανα μια αναφορα στο ΚαβαδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
To είπαμε αυτο ρε παιδια! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν ασχολουμαι αλλο!
![]()
![]()
Και εγω, σε καταλαβαινω....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αυτο θα γινει στο τελος μου φαινεται απλα με τρωει ο κ@λος μου που λενε! Εχω λυσαξει!
![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
καλα ντε....εκανα μια αναφορα στο Καβαδια![]()
..τον οποιο λατρευω!
:smilea:![]()
![]()
![]()
Αυτο θα γινει στο τελος μου φαινεται απλα με τρωει ο κ@λος μου που λενε! Εχω λυσαξει!
![]()
[/B][/QUOTE]
Θα περιμένουμε πολύ ώρα ρε καπ10 να το σχολιάσεις ή μήπως το παίζεις "μη αναμενόμενος"...:rotflmao:
υ.γ. Μήτσο υπομονή από την μία όπως λέει ο DrBig, απο την άλλη σύντομα γιατί δεν ξέρεις και τι ξημερώνει...![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Και τον οποιο εχει μελοποιησει εξαιρετικα ο Μικρουτσικος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
..τον οποιο λατρευω!
:smilea:![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Θα περιμένουμε πολύ ώρα ρε καπ10 να το σχολιάσεις ή μήπως το παίζεις "μη αναμενόμενος"...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αυτο το σκεφτομαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ. Μήτσο υπομονή από την μία όπως λέει ο DrBig, απο την άλλη σύντομα γιατί δεν ξέρεις και τι ξημερώνει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Και τον οποιο εχει μελοποιησει εξαιρετικα ο Μικρουτσικος
ρεασταδιαλαμπαρμπαμυτουση!
![]()
![]()
![]()