Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Μπιέλλα καπούτ...

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    εγω στο κρυπτον, ειχα κατεβασει μοτερ εβγαλα κυλινδρο-κεφαλη

το πηγα οπως ηταν στο μαστορα, το ανοιξε στη μεση αλλαξε μπιελα (μηχανουργειο κλπ μεσα στην τιμη) το εδεσε και μου το εδωσε,

1 μερα μονο μου εφαγε και μου πηρε 40 ευρω τοτε για την δουλεια του μαζι με μηχανουργειο, σημερα αντε να παρει 60 ο ιδιος,

επειτα εδεσα κυλινδρο κεφαλη τα εβαλα πανω και ολα κομπλε

τιμες ανταλακτικων δε θυμαμαι αλλα ολη η ιστορια πανω απο 130 ευρω με τιποτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Λοιπόν τα νεότερα από το μέτωπο έχουν ως εξής...

Το μοτέρ ανοιχτηκε και επιβεβαιώθηκε το "κακό" σενάριο...

Μπιέλλα, ρουλεμαν στροφάλου, πιστόνι, ελατήρια, κύλινδρος κλπ όλα για πέταμα...Για κανένα 400άρι λέει ο προυπολογισμός-ίσως και λίγο παραπάνω...

Επειδή είναι πολλά, ψάχνω λύσεις όπως αλλαγή μοτέρ. Και εκεί όμως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Βλέπω σε αγγελίες ολόκληρα μοτέρ από 120-150 ευρώ αλλά ακόμα και από τις φωτό δεν μου γεμίζουν το μάτι. Τα δίνουν πιτσιρικοκάγκουρες που σημαίνει ότι τους έχουνε πιεί το αίμα, και έχουν πάνω ότι μετατροπές μπορείτε να φανταστείτε... Δεν έχει νόημα να βάλω πάνω ένα μοτέρ που είτε άμεσα είτε σε λίγα χλμ θα χτυπήσει κι αυτό. Άσε που δεν έχουνε χαρτιά οπότε η προέλευσή τους είναι αμφίβολη...

Κοιτώντας από μαγαζιά (που τέλος πάντως έχεις μια εγύηση παραπάνω καθώς και χαρτιά νόμιμης αγοράς) βλέπω τιμές γύρω από τα 350. Που σημαίνει ότι πάλι πιάνεις το 400άρι. Πάντως από τις φωτό φαίνονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση (εντάξει τα καθαρίζουν καλά και βγάζουν καλύτερες φωτό ) και ο έμπορος σκίζει τα ιμάτιά του ότι έχει-δεν έχει 3.000χλμ - αν θέλουμε το πιστεύουμε...Θεωρητικά πάντως δίνουν και 3μηνη εγγύηση.
    Μπόνους εδώ το γεγονός ότι μπορείς να βάλεις το 125 μοτέρ που είναι λίγο πιο σύγχρονο και λίγο πιο δυνατό από το 115. Στις βάσεις κουμπώνει με την μια. Η μόνο μετατρπή που χρειάζεται είναι ότι επειδή αλλάζουν τα ρεύματα, άμα βάλεις το 125 πρέπει είτε να φορέσεις στο 125 τα πηνία-βολάν του 115 (εύκολο και απλό), είτε να αλλαχτούν τα πάντα πακέτο (ηλεκτρονική, ανορθωτής, πολλαπλασιαστής κλπ) με αυτά του 125.

Δεν ξέρω ακόμα ποιά λύση θα επιλέξω. Το ψάχνω μπας και βρώ κάτι καλό και φθηνό (πχ κανένα τρακαρισμένο σε καλή κατά τ' άλλα κατάσταση το οποίο θα το πάρω όλο σχετικά φθηνά και θα το κανιβαλίσω). Αν έχετε υπ' όψιν καμιά τέτοια περίπτωση σφυρίξτε...

Φιλε μου τα χρηματα που λες για επισκευη μου φαινονται πολλα,μηπως να ρωταγες και σε καποιο αλλο συνεργειο?
    Αν πας σε μαγαζι με ανταλλακτικα και ρωτησεις τιμες με (100 ευρω) περιπου παιρνεις ολα τα ανταλλακτικα που θες!
    Ο μαστορας θελει 300 εργατικα
    Πες του να κανει ψαλιδι
    Rock hard ride free

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    διατηρω μια επιφυλαξη γιατι δεν γνωριζω το συγκεκριμενο παπι,στην ανακατασκευη που εκανα στο glx και τα αλλαξα ολα μεσα στο μοτερ(και μιλαμε για τα καλυτερα υλικα)δεν εδωσα τετοια χρηματα,μηπως να ρωταγες και αλλου?

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Ρε Θανάσεν πολλά τα λεφτά για το Μοντένας...
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή όχι...Πρώτη φορά εξ' άλλου χρειάζεται σε μηχανάκι μου να κάνω τέτοια πράγματα (ψέματα λέω...το είχα κάνει και σε ένα δίχρονο προ 25ετίας , αλλά προφανώς τα μεγέθη πια δεν είναι συγκρίσιμα, ακόμα και αν τα θυμόμουνα...).

Και δεν έχω ούτε τον χρόνο να ψάχνω δε-αρ, ούτε είναι και πρακτικά εφικτό. Το μηχανάκι είναι ήδη στο συνεργείο και το μοτέρ αναγκαστικά για να γίνει η διάγνωση είναι λυμένο στα εξ ών συνετέθη. Τι να κάνω ? Να το πάρω σε σακούλες και να αρχίσω να γυρνάω στα συνεργεία ??? Και εδώ που τα λέμε υπάρχει και μια εμπιστοσύνη στον μάστορα... Τον γνωρίζω αρκετά χρόνια και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές δεν μου πιάνει τον πωπό. Και από εμπειρίες γνωστών, για μια σωστή ολική επισκευή λίγο-πολύ τέτοια νούμερα ακούω...

Πάντως Βασίλη έχεις δίκιο... Τα λεφτά είναι πολλά. Και ειδικά για ένα παπί εμπορικής αξίας 700-800 είναι ΠΑΡΑ πολλά. Γι αυτό ψάχνομαι για λύσεις εύρεσης ολόκληρου μοτέρ ει δυνατόν στα μισά... Αλλά όπως εξήγησα ούτε αυτό είναι εύκολο και έχει και μεγάλα ρίσκα στο τι θα σου βγεί...

Τέσπα... Δουλειά δεν είχα και δουλειά βρήκα μου φαίνεται...

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle
    Φιλε μου δεν ξερω για το modenas αλλα εγω πηρα ενα κολλημενο Astra Dream το ελυσα ολο μονος μου και του εκανα ανακατασκευη (μπιελα-πιστονι-βαλβιδες-ρουλεμαν-καδενες-τρομπα λαδιου-γραναζια μπρος πισω-αλυσιδα-φλατζες..δεν νομιζω να ξεχασα τιποτα) και συνολικα μου πηγε το κοστος γυρω στα 150 ευρω..Ειχα προμηθευτει ολα τα ανταλλακτικα απο τον Λουκα στην Νεα Ιωνια..Θεωρω οτι εκει πανε οι τιμες πανω κατω..Συγκρινε και πραξε αναλόγως..

Ισως αν πας και αγορασεις τα ανταλλακτικα μονος σου και τα πας στον μαστορα να μην σου πει κανενα αστρονομικο ποσο για εργατικα και να σου βγει πιο φθηνη η ιστορια..

Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Λίγοι έχουν το χρόνο για κάτι τέτοιο, τον χώρο και το μαστοριλίκι.

Καταρχήν μόνο και μόνο να δεις τι χρειάζεται και να βγεις στην γύρα να αγοράσεις ανταλλακτικά θέλεις ένα μεροκάματο τουλάχιστον!
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    Λίγοι έχουν το χρόνο για κάτι τέτοιο, τον χώρο και το μαστοριλίκι.

Καταρχήν μόνο και μόνο να δεις τι χρειάζεται και να βγεις στην γύρα να αγοράσεις ανταλλακτικά θέλεις ένα μεροκάματο τουλάχιστον!

Το τι χρειαζεται του το εχει πει ο μαστορας..Και το μεροκαματο να χασει παλι πιο φθηνα θα του βγει νομιζω..Εκτος αν του πει 250 ευρα για εργασια..Ε τοτε του βαζεις οποιο κινητο εχεις προχειρο στον κ@λο και τον παιρνεις και τηλεφωνο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Egle
    Ε τοτε του βαζεις οποιο κινητο εχεις προχειρο στον κ@λο και τον παιρνεις και τηλεφωνο...
    Με ενεργοποιημένη τη δόνηση εννοείται.. γιατί αν περιμέναμε απ'τα παράσιτα της κεραίας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Με ενεργοποιημένη τη δόνηση εννοείται.. γιατί αν περιμέναμε απ'τα παράσιτα της κεραίας..

Βεβαίως Βεβαίως...

Στρώνω λέμε....

Ωραιος........

Πως την εκανες την δουλεια τελικα..??

Ολική επισκευή του δικού μου μοτέρ...Λίγο κάτω από 400 πήγε αλλά θεωρητικά είναι σαν καινούργιο...Θα δειξει το μέλλον

Αθανατο σου ευχομαι και παντα ορθιος..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. LeoVince.X3,,,ΚΑΠΟΥΤ,ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ.
    από nikos-diavata στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2011, 11:26
  2. Μπαταρία καπούτ
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 71