Αν σου πω εγώ θα παρεξηγηθείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μακρυλογις....?![]()
![]()
![]()
Θες να πεις τι πρεπει να κανω? εστω με π.μ...
![]()
![]()
Αν σου πω εγώ θα παρεξηγηθείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μακρυλογις....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε ποιό στάδιο έχεις φτάσει την οριστική διαγραφή; Έχεις πάει το χαρτί από το διαλυτήριο στην εφορία; Τι όχημα;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μακρυλογις....?![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν σου πω εγώ θα παρεξηγηθείς;![]()
αν μου πεις να παω να μαμηθω, ναι!![]()
![]()
Αν μου πεις τι να κανω με το μηχανακι, οχι! :wacko:
Στελιο, δεν πηγα κανενα χαρτι απο διαλυση! Πηγα και τους ειπα οτι το μηχανακι εχει βγει αχρηστο (ετσι ειπα, το τι εχει γινει ειναι αλλη ιστορια) και κατεθεσα πινακιδες να μη πληρωνω τελη.
"οριστικη διαγραφη" μου λεει?
"Οριστικη" του απανταω.
Τωρα κανω μια σκεψη trackbike οπου ξερω πως δε χρειαζεται αδεια αλλα εγω θελω να την ξαναβγαλω...
Τι να το κάνεις ρε Μήτσε το τρακμπάικ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
....
Τωρα κανω μια σκεψη trackbike οπου ξερω πως δε χρειαζεται αδεια αλλα εγω θελω να την ξαναβγαλω...![]()
Τι να το κάνεις ρε Μήτσε το τρακμπάικ;![]()
θα στο δωσω να μαθεις
Παρακατω....
Aυτό είναι προσωρινή ακινησία. Διάφορο της οριστικής διαγραφής.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
και κατεθεσα πινακιδες να μη πληρωνω τελη.
Εδώ μπερδεύει το πράμα. Ίντα χαρτί σου δώσανε;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
"οριστικη διαγραφη" μου λεει?
"Οριστικη" του απανταω.![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aυτό είναι προσωρινή ακινησία. Διάφορο της οριστικής διαγραφής.
Εδώ μπερδεύει το πράμα. Ίντα χαρτί σου δώσανε;![]()
ε ρε Στελιο, το εγραψα απο την αρχη. Οριστικη διαγραφη εκανα λεμε!
Το χαρτι δε το θυμαμαι, θα το κοιταξω....
ενα μηχανογραφημενο χαρτι ειναι, γραφει τα στοιχεια μου και της μοτο και καπου λεει: ΚΩΔ. ΜΕΤ (κωδικος μεταβολης φανταζομαι) 01 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Αυτα
Ωραία.. Πήγαινέ το στην πρέσα τότε.. Ή ρώτα κανέναν επαγγελματία του χώρου να σου πει.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ενα μηχανογραφημενο χαρτι ειναι, γραφει τα στοιχεια μου και της μοτο και καπου λεει: ΚΩΔ. ΜΕΤ (κωδικος μεταβολης φανταζομαι) 01 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Αυτα
Ωραία.. Πήγαινέ το στην πρέσα τότε.. Ή ρώτα κανέναν επαγγελματία του χώρου να σου πει.
Κοντολογίς...ναι, γίνεται. Το έχω κάνει. Είναι χρονοβόρο και ηθικοσωματικοπνευματικά ενεργοβόρο αλλά γίνεται.
![]()
![]()
Έχει δίκιο σε αυτό ο Νίκος. Προκειμένου για ΙΧ το επόμενο βήμα είναι το διαλυτήριο. Το θέμα είναι πως και εδώ οι καρεκλοκένταυροι της εφορίας δε λένε στον κόσμο τι και πως καθότι βαριούνται που ζούνε. Με το χαρτί απο την ανακύκλωση του οχήματος επιστρέφεις στην εφορία και το ξεχρεώνεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωραία.. Πήγαινέ το στην πρέσα τότε..
Προκειμένου για μοτό, για να λέω την αλήθεια, δεν γνωρίζω. Εικάζω μονάχα πως η διαδικασία είναι η ίδια...Διαφορετικά είναι σα να σου λέγει το κράτος "άμε πέτα τα παλιοσόδερα όπου γουστάρεις, στο ρέμα, στο γκρεμό, στη χαβούζα".
Εμένα μου έτυχε όταν πηγαίναμε το όχημα (με το χαρτί της οριστικής διαγραφής της εφορίας πάνω) στο διαλυτήριο, ο ιδιοκτήτης να αλλάξει γνώμη και να θέλει να το κρατήσει τελικά. Το κάναμε. Γυρίσαμε το χαρτί πίσω στην εφορία, πλερώσαμε τα αναλογούντα τέλη κυκλοφορίας για να ξαναμπεί στο δρόμο, πλερώσαμε και κάτι παράβολα (αν θυμούμαι καλά 5€ ) και το τάρταλο κυκλοφορεί ακόμα.
![]()
1. ρε μαλάκα κάνε κάτι με τα ορθογραφικά, μου βγήκανε τα μάτιαΑρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
δεν υπαρχει οριστικη διαγραφη εαν τις εχεις καταθεσει σε ακυνισια μπορεις να τις αφισεις οσα χρονια θες και δεν περναει κτεο για να τις παρεις πισω. απλα μετα τον προτο χρονο εαν τις αφισεις και δευτερο επιδι τους ποιανουν χορο τις καταστρεφουν και οταν θα πας να τις παροις πισο θα σου δοσουν μονο την αδια και ενα χαρτη οτι κατεστρεψαν τις πινακιδες , μετα θα πρεπει να πας στο υπουργιο να καταθεσεις την αδια και το χαρτη και θα σου δοσουν καινουρια αδια και πινακιδες με αλλο νουμερο χορις να πλιροσεις τιποτα και χορις κτεο το ιδιο ισχιοι και για τα αυτοκινιτα
![]()
![]()
2. οκ τις ξεχνάω τις πινακίδες, αλλά παίρνω την άδεια.
ΕΡΩΤΗΣΗ
μεταβίβαση τη μοτοσυκλέτα μπορώ να κάνω με την άδεια που θα μου δώσουν;
κι αν θέλει ο άλλος μετά να βγάλει πινακίδες; θα πάει με την άδεια και το χαρτί
ή πρέπει εγώ να βγάλω τις πινακίδες και μετά να κάνω τη μεταβίβαση;
Έχει δίκιο σε αυτό ο Νίκος. Προκειμένου για ΙΧ το επόμενο βήμα είναι το διαλυτήριο. Το θέμα είναι πως και εδώ οι καρεκλοκένταυροι της εφορίας δε λένε στον κόσμο τι και πως καθότι βαριούνται που ζούνε. Με το χαρτί απο την ανακύκλωση του οχήματος επιστρέφεις στην εφορία και το ξεχρεώνεσαι.
Προκειμένου για μοτό, για να λέω την αλήθεια, δεν γνωρίζω. Εικάζω μονάχα πως η διαδικασία είναι η ίδια...Διαφορετικά είναι σα να σου λέγει το κράτος "άμε πέτα τα παλιοσόδερα όπου γουστάρεις, στο ρέμα, στο γκρεμό, στη χαβούζα".
Εμένα μου έτυχε όταν πηγαίναμε το όχημα (με το χαρτί της οριστικής διαγραφής της εφορίας πάνω) στο διαλυτήριο, ο ιδιοκτήτης να αλλάξει γνώμη και να θέλει να το κρατήσει τελικά. Το κάναμε. Γυρίσαμε το χαρτί πίσω στην εφορία, πλερώσαμε τα αναλογούντα τέλη κυκλοφορίας για να ξαναμπεί στο δρόμο, πλερώσαμε και κάτι παράβολα (αν θυμούμαι καλά 5€ ) και το τάρταλο κυκλοφορεί ακόμα.
![]()
εδω ειναι η μλκια του κρατους που στην προκειμενη μπορει και να με συμφερει βεβαια!
Οταν εγινε το σκηνικο στην εφορια αυτο που εγραψες μου ειπε ο υπαλληλος. "Δεν μπορει να ξανακυκλοφορισει". "Και τι το κανω (ρωταω με φοβο να μου πει να το βαλω όπισθεν)![]()
"οτι θες αρκει να μη ξανακυκλοφορησει. Πετα το"
Για πρεσες κλπ ουτε κουβεντα.
Αν εγινε οντως ομως αυτο που λες, "παιζει" να παω και να πετυχω κανενα "καλο" παιδι και να μου πει "οκ, πληρωσε τοσα τα τελη και τα παραβολα και ξαναπαρε τα χαρτια σου"...
Ιδωμεν!
![]()
![]()
![]()
![]()
Aν δεν έχουν καταστρέψει τις πινακίδες, ναι. Αν τις έχουν στείλει στο πυρ το εξώτερον χρειάζεσαι νέα άδεια-πινακίδες-ταξινόμιση-παράβολα-και @@ τριχωτά καλώς κρεμμάμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αν εγινε οντως ομως αυτο που λες, "παιζει" να παω και να πετυχω κανενα "καλο" παιδι και να μου πει "οκ, πληρωσε τοσα τα τελη και τα παραβολα και ξαναπαρε τα χαρτια σου"...
Υπομονή και καλό κουράγιο
![]()
Aν δεν έχουν καταστρέψει τις πινακίδες, ναι. Αν τις έχουν στείλει στο πυρ το εξώτερον χρειάζεσαι νέα άδεια-πινακίδες-ταξινόμιση-παράβολα-και @@ τριχωτά καλώς κρεμμάμενα.
Υπομονή και καλό κουράγιο
![]()
κοιτα, η πινακιδα ήταν ηδη κατεστραμενη για να μη πω μ00νι καπέλο οταν τους την πηγα!![]()
![]()
![]()
Σε καθε περιπτωση αν ειναι να πληρωσω τα κερατα μου, το κανω κομοδινο στο σαλονι και τελειωσε το θεμα!
![]()
![]()
![]()