το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το δικο μου suzuki gsx 650 f αλλαξα μαρκα λαδιων και πο τοτε κανενα προβλημα δουλευει κανονικα
το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το δικο μου suzuki gsx 650 f αλλαξα μαρκα λαδιων και πο τοτε κανενα προβλημα δουλευει κανονικα
Παπαλα και το δικο μου εδω και 2.500 χλμ θα βαλω g-pro για να βλεπω ετσι κι αλλιως τι ταχυτητα εχω μεσα, και θα αλλαξω αισθητηρα πρωτη και τελευταια φορα.
val
Eπανερχομαι, εβαλα gi-pro εδω και 3 βδομαδες, και το λαμπακι της νεκρας ως δια μαγειας επανηλθε σαν να μην εφυγε ποτε. τι γινετε ρε παιδια δεν καταλαβαινω, αλλα αφου διορθωθηκε το προβλημα ολα καλα.
val
υπάρχει και στο mybike.gr αντιστοιχο θέμα με φωτο-οδηγό για το πως να καθαρίσετε τον αισθητήρας σας. Απλή και εύκολη διαδικασία η οποία θα πρέπει να γίνετε μια φορά το χρόνο ,κατ'εμενα, για να καθαρίζουν και τα υπολλείματα του σπρέι της αλυσίδας από το μπροστινό γρανάζι
εμενα επανηλθε μονο του μετα την τελευταια αλλαγη λαδιων. Μου κανε κολπαγια κανα μηνα μεχρι που αλλαξα λαδια, μια αναβε μια οχι, κυριως ζεστο το εκανε.
τωρα βεβαια δεν οδηγαω μεχρι τον αυγουστο αλλα ανα 2-3 μερες που κατεβαινω και τη βαζω μπρος αναβει κανονικα.
δες προσωπικοτητα το bandit!
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!