Από την μέρα που το πείρα το έχω καταλάβει ότι όλοι με κοιτάμε αφού είναι κουκλί και εχει υπογραφή ktm
Από την μέρα που το πείρα το έχω καταλάβει ότι όλοι με κοιτάμε αφού είναι κουκλί και εχει υπογραφή ktm
Όντως κουκλί είναι, να το χαίρεσαι φιλαράκι και καλές βόλτες να έχεις.
Όπως σε βολεύει όπως σου είπαν και οι φίλοι παραπάνω το ίδιο πράγμα είναι.
Τέλος βάλε καμοια φωτό να το πάρουμε μάτι.
Χτες που το κατέβασα παραλιακή είδα στο κοντέρ 105 που τα είχε για πλάκα δεν τον πήγα πιο πάνω γιατί το στρώνω , πιστεύω ότι πάει και άλλο .Από αναρτήσεις είναι απίστευτο και αποφάει καλά και μπαίνει και στις στροφές καλά …
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas275
Χτες που το κατέβασα παραλιακή είδα στο κοντέρ 105 που τα είχε για πλάκα δεν τον πήγα πιο πάνω γιατί το στρώνω , πιστεύω ότι πάει και άλλο .
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πρεπει να ειχε λιιιγο ακομα πριν τον κοφτη...κατα τα αλλα το στρωνεις....![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Για 125 μιλαμε μην μπερδευεσαι ....
Το γνωριζω αυτο αλλα ειναι τετραχρονο σωστα?Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas275
Για 125 μιλαμε μην μπερδευεσαι ....![]()
Αντε να εχεις αλλα 20 χιλιομετρα μεχρι την τελικη...εκτος και αν το εχουν κανει τοσο μακρυ που θα πιανει τα 140-150 στο απειρο....![]()
Για μέσα στην πόλη είναι μια χαρά δεν είπαμε να πάμε ταξίδι …
Dεν αμφιβαλλω...εγω αλλου επισημανα την αποψη μου στο οτι το στρωνεις....με 125 κυβικα πας max 60-70 km για στρωσιμο απ'οσο γνωρίζα ως τωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas275
Για μέσα στην πόλη είναι μια χαρά δεν είπαμε να πάμε ταξίδι …![]()
Επειδή δεν γνωρίζεις μέχρι 7.500 πάει στο στρώσιμο δηλαδή 100 χάλαρα όπως ορίζει ο κατασκευαστείς
Γι' αυτό έγραψα πιο πάνω ότι γνώριζα ως τώρα....όσο ζεις μαθαίνεις.Ο κόφτης που είναι έτσι να μαθαίνουμε και μεις οι μαθημένοι από τα σκουτεροπαπα?Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas275
Επειδή δεν γνωρίζεις μέχρι 7.500 πάει στο στρώσιμο δηλαδή 100 χάλαρα όπως ορίζει ο κατασκευαστείς
Edit.επειδή παραξενεύτηκα αρκετά και μάλλον μας δουλεύεις....έκατσα και έψαξα και ειδου....το στρώνεις κοντά στην τελική....
"Με δεδομένο ότι κάποιος δουλεύει ψηλά το KTM Duke 125 η τελική του ταχύτητα έρχεται γρήγορα, με το κόκκινο λαμπάκι να δείχνει ότι το στροφόμετρο έχει μπει στην απαγορευμένη περιοχή. Η ταχύτητα βρίσκεται στα 105km/h (ένδειξη ταχύμετρου), στον επίπεδο δρόμο. Το μεγαλύτερο πάντως που καταφέραμε να δούμε ήταν 113km/h), ενώ κάποιοι πιο
μικρόσωμοι είδαν λίγο παραπάνω."
http://www.mrbike.gr/website/Scooter...-On-Board.html![]()
Μεγαλε για ktm λέμε και τα πράγματα αλλάζουν και εγω έτσι ήξερα 60-80. Πρέπει να είναι στις 10.000 νομίζω δεν το έχω δει γιατί όπως είπα το στρωνω .
Το λαμπακι ΕΣΥ το ρυθμίσεις που θες να σου ανάβει και εγω είχα διαβάσει αυτο αλλα το πείρα και είδα αλλα . Δεν έχω λόγο να πω ψέματα για 125 λέμε δεν σου είπα ότι πιάνει 300 .
Αληθεύει ρε παιδιά ότι στο MotoGP αποβλήθηκε η εργοστασιακή ομάδα της Honda επειδή βρέθηκε πως τελικά χρησιμοποιούσαν κινητήρα από Duke 125;;
Εγω ξέρω πως έχουμε μαζευτοι όλοι η γρήγοροι στην Ελλάδα και όλοι το πέζουν ειδικοί .
ειναι η γνωστη παροιμια με τον Ελληνα κτηνοτροφο οπου εβλεπε την κατσικα του γειτονα να παραγει περισσοτερο γαλα και αντι να βελτιωσει τη διατροφη της δικιας του κατσικας ωστε να γινει πιο παραγωγικη δηλητηριασε τη κατσικα του γειτονα ωστε να εχει αυτος την κατσικα με το περισσοτερο γαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas275
Εγω ξέρω πως έχουμε μαζευτοι όλοι η γρήγοροι στην Ελλάδα και όλοι το πέζουν ειδικοί .
![]()
μη δινεις σημασια τετοιους θα συναντησεις πολλους στο δρομο σου..
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]