Επιλεγμένα σε συγκεκριμένα άτομα...
εμενα ας πουμε θα μου το δωσεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
analogos poios to zhtaei...
καλή περίπτωση, για να δούμε την συνέχεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εμενα ας πουμε θα μου το δωσεις???![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Άμα θες να οδηγήσεις Ιταλικό,πες το καθαρά.Θα πρέπει απλά να το ζητήσεις τού παπ.από μεθαύριο:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τοδωσα με κλειστα ματια και χωρις την παραμικρη ανησυχια στον Ευαγγελοκαι θα του το ξαναδινα anytime.
Λοιπόν...ποτέ δεν λέω όχι σε αλλαξομηχανές με φίλους.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ο Βαρογλου που ειχε την αντιπροσωπεια της ντουκατι ηταν μεσοτοιχια με το πατρικο μου και φιλος.Οποτε...παρταλια εχω οδηγησει πολλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άμα θες να οδηγήσεις Ιταλικό,πες το καθαρά.Θα πρέπει απλά να το ζητήσεις τού παπ.από μεθαύριο:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το cbr οταν ηταν μπιμπελο μονο στον αδερφο (το επαιρνε και κρυφα το πουστρ@κι) μετα σε κολλητο κι οατν παρταλιασε σε ολους... το σρχ ναι. αναλογως με το αλλογα καβαλαει ο αλλος βασικα και το ποσο καγκουρας ειναι. εγω με ξενα μηχανακια δεν κανω ποτε μαλακιες γιατι δεν εχω τα @@ να πληρωσω... ετσι κοτα... ειχα ενα φιλο οτι μηχανακι του δινανε το ξεκιναγε με σουζα. αυτος δεν θα την καβαλησει ποτε... αλλα κυριως με το τι αλογα καβαλαει το ξαναλεω. πως να αρνηθω βολτα σε καποιον με 1000αρα? να μην την ζητησω κι εγω λιιιιιιιγο μετα??![]()
![]()
![]()
![]()
το εχω ανταλλαξει πολλες φορες και θα το ξανακανω φυσικα γιατι στις πιο πολλες περιπτωσεις καβαλαω μηχανακια πολυ καλυτερα απο το δικο μου..ειδικα αυτα τα ΚΤΜ..![]()
![]()
![]()
μονο σε ατομα που ξερεις ειναι απλο,
η μηχανη ειναι μηχανη ΟΧΙ γκομενα,
και οχι, ΄δωστην να δω πως παει..΄
to typhoon h to zx9?Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εμενα ας πουμε θα μου το δωσεις???
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone