+1Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Me too !
![]()
@PanVas
Κι ελεγα κι εγω που τον ξερω αυτον με το τριβαλιτσο Γερμανικο τριαξονικο που ηταν στο φαναρι και κοιταζε προς το μερος μου,μετα καταλαβα!![]()
Αφου αντεξε το υπερμηχανακι αυτο το ταξιδι,ολα καλα!
Παντα τετοια!:rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
nio is back....![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Καλά ήταν. Περισσότερα αργότερα. Άντε και του χρόνου.
Life begins at 45°.
Ωραια ηταν.
![]()
![]()
![]()
![]()
Και έκαψα μισό τεπόζητο με τις ξερογκαζιές, αλλά εσύ μάζευες ήλιο και δεεεεν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Κι ελεγα κι εγω που τον ξερω αυτον με το τριβαλιτσο Γερμανικο τριαξονικο που ηταν στο φαναρι και κοιταζε προς το μερος μου,μετα καταλαβα!![]()
Αφου αντεξε το υπερμηχανακι αυτο το ταξιδι,ολα καλα!
Παντα τετοια!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Back to base. Περασαμε παρα πολυ καλα. Παντα τετοια![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. φωτο απο αυριο![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
ΖzZουπερρρρρρ![]()
![]()
Blitzerr χρωσταω καλλιτεχνικη φωτο. Στειλε mail με πμ και την εχεις![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125