+10000
αλλα δοκίμασε πρώτα μέγεθος σε καποιο κατάστημα εδώ.Δες τα shark S500 και S800 στο fcmoto
Το S650, S800 έχω τα τελευταία 7 χρόνια, πολύ ικανοποιημένος
για την τιμή τους πολυ καλα κράνη!
+10000
αλλα δοκίμασε πρώτα μέγεθος σε καποιο κατάστημα εδώ.Δες τα shark S500 και S800 στο fcmoto
Το S650, S800 έχω τα τελευταία 7 χρόνια, πολύ ικανοποιημένος
για την τιμή τους πολυ καλα κράνη!
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Έχω καταλήξει σε 3 και εδώ θέλω μια βοήθεια ακόμα! Πείτε γνώμες να δούμε που θα καταλήξουμε εν τελει!
1) Bell m1
2) AGV S-4
3) Caberg V2R
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!
Συνεχιζω να επιμενω σε HJC
φιλε μου ειναι το ποσο κοστολογει ο καθενας το κεφαλι του....![]()
απο 300 ευρω ξεκινανε τιμες για κρανος ασφαλες.....
πριν λιγο καιρο ειχα πτωση με 50-60κμ ,φοραγα κρανος arai των 650 ευρω,σεδον καινουργιο(ειχα αγορασει πριν 3 μηνες)...![]()
εσωτερικη αιμοραγια στο κεφαλι και 2 βδομαδες εντατικη,και να φανταστεις οτι το κρανος ειχε μονο μια γρατζουνιτσα 2 εκατοστων![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
πριν λιγο καιρο ειχα πτωση με 50-60κμ ,φοραγα κρανος arai των 650 ευρω,σεδον καινουργιο(ειχα αγορασει πριν 3 μηνες)...![]()
εσωτερικη αιμοραγια στο κεφαλι και 2 βδομαδες εντατικη,και να φανταστεις οτι το κρανος ειχε μονο μια γρατζουνιτσα 2 εκατοστων![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα ορθιος φιλαρακι..!!!
Let it roll baby R O L L . . . ! ! !
Αρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα ορθιος και να μην σου ξανατυχει ποτε!!!
ευχαριστω,, αλλα αλο ειναι το θεμα....![]()
φαντασου να φοραγα κρανος των 130 ευρω.....![]()
ο νευροχειρουργος που με ειχε αναλαβει ηταν και αυτος μοτοσυκλετιστης,και οταν ειχα ξυπνισει ειχε ερθει να με δει ,και αφησε διπλα μου το arai του κρανος....
γιατρε και γω arai φοραγα του πα.....
αν φοραγες κατι φθηνο ,μου ειπε, τωρα δεν θα εισουνα δω.........![]()
![]()
Σιγά κόψε κάτιΑρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Σιγά κόψε κάτι
φιλαρακι ειπα και πριν...
ο καθενας κοστολογει το κεφαλι του οσο θελει/νομιζει
Κρίμα τότε που δεν έχω άπειρα λεφτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλαρακι ειπα και πριν...
ο καθενας κοστολογει το κεφαλι του οσο θελει/νομιζει![]()
Έίσαι τυχερός που έχεις βάλει όριο για το δικό σου πάντως, αλλιώς δεν θα μπορούσες να βρεις κράνος.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Κρίμα τότε που δεν έχω άπειρα λεφτά.![]()
Έίσαι τυχερός που έχεις βάλει όριο για το δικό σου πάντως, αλλιώς δεν θα μπορούσες να βρεις κράνος.[/QUOTE
πωωωωωω
προβλημα θα ειχα αν ο ανθρωπινος εγγεφαλος βρισκοταν στα @ρχιδι@!!!εκει δεν θα εβρισκα κατι σε τοσο μεγαλο μεγεθος να με προστατευσει!!!χαχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό το τρομερό επιχείρημα σκεφτόσουν τόση ώρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
πωωωωωω
προβλημα θα ειχα αν ο ανθρωπινος εγγεφαλος βρισκοταν στα @ρχιδι@!!!εκει δεν θα εβρισκα κατι σε τοσο μεγαλο μεγεθος να με προστατευσει!!!χαχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Η μαλακία είναι πως το κράνος το πήρα προσφορά από 350 στα 300.
Κωρώνα γράμματα το παίζω το κεφάλι μου![]()
Έπρεπε να περιμένω να ξανανέβει η τιμή γαμώτο :a31:
οχι ,η μαλακια ειναι οτι απανταω σε ενα ασχετο παιδακι που δεν μπορει να καταλαβει οτι οταν λεω κρανος απο 300 ευρω ειναι ασφαλες ενοω περιπου 300,Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αυτό το τρομερό επιχείρημα σκεφτόσουν τόση ώρα?![]()
Η μαλακία είναι πως το κράνος το πήρα προσφορά από 350 στα 300.
Κωρώνα γράμματα το παίζω το κεφάλι μου![]()
Έπρεπε να περιμένω να ξανανέβει η τιμή γαμώτο :a31:
ελεος![]()
![]()
Από τις απαντήσεις φαίνεται το παιδάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
οχι ,η μαλακια ειναι οτι απανταω σε ενα ασχετο παιδακι που δεν μπορει να καταλαβει οτι οταν λεω κρανος απο 300 ευρω ειναι ασφαλες ενοω περιπου 300,
ελεος![]()
![]()
![]()
Κατά τα άλλα το γιατί θα το πεις? Από πότε η ασφάλεια πάει με την τιμή ρε?
Και αν είναι έτσι γιατί το arai δεν σε έσωσε?
Ένα νούμερο μικρότερο ή ένα μεγαλύτερο φτάνει για να πατάει λάθος το κράνος στο κεφάλι και να σου κάνει το αιμάτωμα που έπαθες.
Και σωστό να είναι το μέγεθος μπορεί πάλι να μην εφαρμόζει σωστά στο εκάστοτε κεφάλι.
Και σωστό να είναι το μέγεθος και σωστά να σου καλουπώνει μπορεί και από μη δέσιμο να είναι ελεύθερο να περιστραφεί γύρω από το κεφάλι και να κάνει πάλι ζημιά.
Αλλά όλα αυτά εσύ που δεν είσαι παιδάκι αλλά ώριμος άντρας τρομάρα σου, τα ξέρεις ήδη υποθέτω και κατέληξες ότι ΜΟΝΟ η τιμή φτάνει για να καθορίσει την ασφάλεια ενός κράνους? Ε?
![]()