Αν είχε 6 στρώματα ιστορίας επάνω του και απο κάτω φαινόταν τα μέταλλα τότε ναι γίνεται να του πάρει τόσαΑρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν 40€ για πλύσιμο μηχανής;
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αν είχε 6 στρώματα ιστορίας επάνω του και απο κάτω φαινόταν τα μέταλλα τότε ναι γίνεται να του πάρει τόσαΑρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν 40€ για πλύσιμο μηχανής;
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Και για να τοποθετηθω....
Για μενα ευθύνη δεν φερει το μαγαζι.
Δλδ. το μαγαζι πλενει 50 μηχανακια τη μερα και δεν παθαινουν τιποτα.
Το οτι ενα απο αυτα εμπασε νερα εκει που ΔΕΝ επρεπε και καταστραφηκε κατι τοσο ακριβο , δεν νομιζω πως πρεπει να αναζητηθουν ευθυνες απο το πλυντηριο , αλλα απο την BMW.
Δλδ. πως να το επλενε αν οχι με πιεστικο ? με Αζαξ για τα τζάμια ?
![]()
Αυτό γράφει στο πλύσιμο των 40 ευρώ. Ε νομίζω πραγματοποιήθηκε η υπόσχεσηΣας παραδίδουμε μια καινούργια μοτοσυκλέτα. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!, τουλάχιστον το δεύτερο μέρος σίγουρα.
Πώ ρε φίλε καλά ξεμπερδέματα![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από rio
**** ****** για οσους δεν ξερουν ειναι ενα εξειδικευμένο πλυντηριο μηχανων .Ας πουμε πως ειναι ! πηγα την μηχανη μου, bmw1150 για ένα special πλυσιμο τον 40 ευρω! και μου έκανε ζημια 350 ευρώ και φύσικά δεν δίνει μία.θα ηθελα να ξερω εαν την εχει πατήσει και αλλος και τί πρεπει να κανω για να παρω τα λεφτα για την ζημια.
edit by VANDA
Nα μιλήσεις με δικηγόρο που είναι και η δουλειά του.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
safety doesn't happen by accident
καταρχην πρωτη φορα πηγα μηχανη για πλυσημο γιατι υξερα τους κινδινους,αλλα λογο οτι ηθελα να παει για πουλημα ειπα να παω σε καπιον που ξερει τι κανει.οταν τιν πηγα μου ανεφερε οτι 1150 εχουν τον κινδινο να καψουν πλακετα εαν το πας σε κανενα βενζιναδικο να στο πλυνουν ΑΛΛΑ ΕΓΩ Ο SUPER θα κανω αυτο και εκεινο γιατι ξερω.δεν μου ειπε οτι δεν την αναλαμβανω.απο την στιγμη που ξερεις και το αναλαμβανεις και κανεις την π@π@ρια ΓΙΑΤΙ να πληρωσω εγω την νυφη
Aντιλαμβάνομαι το πρόβλημά σου, και έχεις την αμέριστη ηθική υποστήριξή μας.. Αλλά τι ακριβώς ζητάς από το φόρουμ;Αρχικά δημιουργήθηκε από rio
καταρχην πρωτη φορα πηγα μηχανη για πλυσημο γιατι υξερα τους κινδινους,αλλα λογο οτι ηθελα να παει για πουλημα ειπα να παω σε καπιον που ξερει τι κανει.οταν τιν πηγα μου ανεφερε οτι 1150 εχουν τον κινδινο να καψουν πλακετα εαν το πας σε κανενα βενζιναδικο να στο πλυνουν ΑΛΛΑ ΕΓΩ Ο SUPER θα κανω αυτο και εκεινο γιατι ξερω.δεν μου ειπε οτι δεν την αναλαμβανω.απο την στιγμη που ξερεις και το αναλαμβανεις και κανεις την π@π@ρια ΓΙΑΤΙ να πληρωσω εγω την νυφη
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Και για να τοποθετηθω....
Για μενα ευθύνη δεν φερει το μαγαζι.
Δλδ. το μαγαζι πλενει 50 μηχανακια τη μερα και δεν παθαινουν τιποτα.
Το οτι ενα απο αυτα εμπασε νερα εκει που ΔΕΝ επρεπε και καταστραφηκε κατι τοσο ακριβο , δεν νομιζω πως πρεπει να αναζητηθουν ευθυνες απο το πλυντηριο , αλλα απο την BMW.
Δλδ. πως να το επλενε αν οχι με πιεστικο ? με Αζαξ για τα τζάμια ?
![]()
Ένας γνωστός μου με BMW πέρασε από μια οικοδομή που καλούπωναν και ενώ είχαν περάσει πριν από αυτόν άλλα 7 μηχανάκια, σε αυτόν ΜΟΝΟ έσκασε το λάστιχο...Αυτός ζήτησε ευθύνες από τα μαστόρια που πέταγαν τις πρόκες στο δρόμο, αλλά οι ευθύνες πρέπει ΚΑΘΑΡΑ να αποδωθούν στην BMW, δεν είναι λάστιχα αυτά που φτιάχνει!!!! Άσε το άλλο, που βάλαμε βενζίνη σε ένα βενζινάδικο που τελικά ακούσαμε ότι τη νοθεύει και ένας με BMW έπαθε ζημιά στον ψεκασμό...αλλά εγώ τα έλεγα και τότε, οι ευθύνες ανήκουν στη BMW, δηλ πρέπει να πηγαίνουμε στο Γενικό Χημείο του Κράτους να γεμίζουμε βενζίνη; To γίνεται με αυτή την τρισκατάρατη εταιρεία, το Ινστιτούτο Καταναλωτών κωφεύει; Ο Ευαγγελάτος κι ο Τσιαμτσίκας γιατί δεν μιλάνε; Ένας έντιμος εισαγγελέας δεν έχει μείνει σε αυτή τη χώρα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ένας γνωστός μου με BMW πέρασε από μια οικοδομή που καλούπωναν και ενώ είχαν περάσει πριν από αυτόν άλλα 7 μηχανάκια, σε αυτόν ΜΟΝΟ έσκασε το λάστιχο...Αυτός ζήτησε ευθύνες από τα μαστόρια που πέταγαν τις πρόκες στο δρόμο, αλλά οι ευθύνες πρέπει ΚΑΘΑΡΑ να αποδωθούν στην BMW, δεν είναι λάστιχα αυτά που φτιάχνει!!!! Άσε το άλλο, που βάλαμε βενζίνη σε ένα βενζινάδικο που τελικά ακούσαμε ότι τη νοθεύει και ένας με BMW έπαθε ζημιά στον ψεκασμό...αλλά εγώ τα έλεγα και τότε, οι ευθύνες ανήκουν στη BMW, δηλ πρέπει να πηγαίνουμε στο Γενικό Χημείο του Κράτους να γεμίζουμε βενζίνη; To γίνεται με αυτή την τρισκατάρατη εταιρεία, το Ινστιτούτο Καταναλωτών κωφεύει; Ο Ευαγγελάτος κι ο Τσιαμτσίκας γιατί δεν μιλάνε; Ένας έντιμος εισαγγελέας δεν έχει μείνει σε αυτή τη χώρα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως αν εσενα δεν σε ανυσηχει το γεγονος οτι κανενα αλλο μηχανακι δεν παθαινει τπτ στα πλυντηρια....ε τοτε εισαι κιεσυ "μετοχος".
Θα παρακαλέσω το παρόν θρεντ να μην γίνει αρένα αντιπαράθεσης για την BMW.
![]()
![]()
Ε ρε τι βλέπουν τα μάτια μου σήμερα... καλά ξεμπερδέματα τώρα....
Ποιος σου είπε οτι άλλα μηχανάκια δεν παθαίνουν τίποτα σε άσχετο πλυντήριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως αν εσενα δεν σε ανυσηχει το γεγονος οτι κανενα αλλο μηχανακι δεν παθαινει τπτ στα πλυντηρια....ε τοτε εισαι κιεσυ "μετοχος".
Παθαίνουν και παραπαθαινουν μάλιστα.
Αλλα μπορεί να μείνουν επι τόπου, άλλα μπορεί να παρουν νερά σε όργηανα κλπ, άλλα θα τρίζουν σαν χαλασμένοι μεντεσέδες και θα πρέπει να το λύσεις όλο για να το λιπάνεις.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ακόμα και το πλύσιμο της μοτοσυκλέτας διέπεται από κανόνες. Γενικούς και ειδικούς.
Δεν γίνεται ρε αδερφέ να πάρεις το πιεστικό και να χτυπάς αλυσογράναζα, κέντρα τροχών, λαιμούς ηλεκτρικά μια ώρα και να περιμένεις να μην γίνει στραβή.
Δεν γίνεται να γεμίσεις την εξάτμιση νερά και να δουλεύει το μηχανάκι το ίδιο.
Και επίσης σε μηχανάκια που έχουν ιδιαιτερότητες (και είναι πολλά) πρέπει να τηρούνται ευλαβικά κάποια πράγματα.
Run, rabbit run
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
......... τον πετυχαμε με ενα μονοκυλινδρο BMW 650 (αυτα τα Funduro νομιζω) με ΜΟΝΟ 650.000 χλμ στην πλατη......
![]()
Προφανώς δεν την έπλενε...ποτέ !.
ΥΓ. Και ο μέγας Ναπολέων προτιμούσε τις άπλυτες..![]()