ε ναι ρε φιλαρακι. Ειναι σαν να εισαι καθιστος σε μια καρεκλα και σου ερχεται ανεμος με ταχυτητα 140Km/h.
Τυφωνας δηλαδη!![]()
Γι'αυτο ή θα σκυψεις, η θα παρεις καμια ζελατινα, ή θα αντεξεις![]()
ε ναι ρε φιλαρακι. Ειναι σαν να εισαι καθιστος σε μια καρεκλα και σου ερχεται ανεμος με ταχυτητα 140Km/h.
Τυφωνας δηλαδη!![]()
Είπαμε το Ζ είναι γυμνό και ως τέτοιο δεν ενδείκνεται για ταξίδια εκ φύσεως.
Άρα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς σε ότι αφορά τη κάλυψη.
Προσωπικά, ο αέρας με ενοχλεί μετά τα 170 χλμ/ώρα.
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
Λοιπον μαγκα dmf... το πιασα.... και θα σκυψω και θα παρω ζελατινα και θα αντεξω και θα πω και ενα τραγουδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Τυφωνας δηλαδη!![]()
![]()
περα απο την πλακα... ψαχνομαι ετσι και αλλιως.. απλα γουσταρω που ειναι βαρια (και φανταζομαι σταθερη) και εχει δυναμη. Το οτι δεν φορτωνεται με πειραζει περισσοτερο απο τον αερα, η αληθεια ειναι...
![]()
Παρτην εκει να γουσταρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
Λοιπον μαγκα dmf... το πιασα.... και θα σκυψω και θα παρω ζελατινα και θα αντεξω και θα πω και ενα τραγουδι...![]()
περα απο την πλακα... ψαχνομαι ετσι και αλλιως.. απλα γουσταρω που ειναι βαρια (και φανταζομαι σταθερη) και εχει δυναμη. Το οτι δεν φορτωνεται με πειραζει περισσοτερο απο τον αερα, η αληθεια ειναι...
![]()
Μια χαρα εργαλειο ειναι.
Βλεπω εχεις πολυ λιγα posts οποτε δεν ξερεις πως εδω μεσα δεν ρωταμε γνωμες για V-Strom 650 , Z 750 και TDM.
Ειναι ταμπού αυτα.
![]()
![]()
XAxaxa....αστειακι εννοειται!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Όντως.
Το ειχε ενας φιλος και μια μερα πήγε να στρίψει απο Ακαδημιας στην Βασιλισης Σοφιας και δεν εστριβε. Ηλεκτροκόλληση λεμε.
Κι ενας αλλος που ηθελε να παει Επιδαυρο , εκει στις στροφες ,σαν κολλημενο το τιμονι , δεν εστριβε , αγκύλωση.Ενα περιεργο πραγμα.
![]()
Τρως καλο ξυλο μετα τα 140-150, Στα 240 που το πηγα μια φορα (κοντερ) δεν πιστευα πως και δεν μου ξεριζωθηκε το κεφαλι!Ταξιδι δεν καναμε αλλα σαν σταση οδηγησης ειναι μια χαρα ξεκουραστη, ο συνεπιβατης καθεται ακριβως οπως σε ss.
Ριξε μια ματια κ στο λινκ μου με την ευκαιρια!![]()
Φίλε Joyrider, όποτεΣ συμβαίνει αυτό, τα έχω πίσω μου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αφού γαζώνει το εργαλείο μιλάμε :rotflmao:
Δεν το έχεις ακούσει στα ψηλά έτσι?![]()
... και πίσω ως γνωστό, δεν ακούμεΝ!
![]()
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
:rotflmao: καλό :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
Φίλε Joyrider, όποτεΣ συμβαίνει αυτό, τα έχω πίσω μου ...
![]()
Να σε πω και στις στροφές ευθύβολο είναι![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Ναι.. ειμαι νιουμπακας στο posting αλλα διαβαζω καιρο και βλεπω τις σφαγες..Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παρτην εκει να γουσταρεις.
Μια χαρα εργαλειο ειναι.
Βλεπω εχεις πολυ λιγα posts οποτε δεν ξερεις πως εδω μεσα δεν ρωταμε γνωμες για V-Strom 650 , Z 750 και TDM.
Ειναι ταμπού αυτα.
![]()
![]()
![]()
Και για πες, πόσο πίσω σου τα έχεις με τη διαφορά 0,1 sec που έχουν στο 400άρι....;Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
Φίλε Joyrider, όποτεΣ συμβαίνει αυτό, τα έχω πίσω μου ...
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
φιλε μου.. το ειδα.. μηπως ειναι υπερβολη ομως? ειδα και ενα tailbag που μου φανηκε πιο νορμαλ.. και καποια σαμαρια που δεν ακουμπανε στην εξατμηση..Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Νομιζεις :wacko:
Τα εχει σκεφτει ολα η μαμα καβασακι. Αντι για μονοσελο μπορεις να βαλεις αυτο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Και για πες, πόσο πίσω σου τα έχεις με τη διαφορά 0,1 sec που έχουν στο 400άρι....;
![]()
![]()
Για να δούμε, έχει πλάκα αυτό:
Hornet '07
Standing ¼ Mile
11.6 sec
Z 750 '07
Standing ¼ Mile
11.2 sec
Πηγή: εδώ
Άρα μιλάμε για 0,4 sec διαφοράς.
Αφού κάνω λοιπόν τα 400μ σε 11,2sec η χρονική διαφορά των 0,4 sec
θα αντιστοιχούσε σε περίπου 14μ.
Όχι μόνο δεν σε ακούω, ούτε να σε φανταστώ δεν μπορώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεκολλάτε ρε που συγκρίνετε 600 με 750 :rotflmao:
Μη είστε κομπλεξικοί.
Ουδέποτε μπήκα στο τρυπάκι να συγκρίνω hornet και z750 αλλά στάθηκα μόνο στον ήχο που είπε ο φίλος αλλά τώρα πως αμέσως πήγε σε κόντρα![]()
Εντάξει είστε πιο γρήγοροι, θα φτάσετε ταχύτατα στην καφετέρια. Τα Hornet συνεχίζουν...![]()
Γουστάρετε καμιά σύγκριση hornet 900 με Ζ750? γιατί πάλι 900-750=150 διαφορά...:rotflmao:
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
...δεν είσαι δίκαιος ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
... γιατί πάλι 900-750=150 διαφορά...:rotflmao:
το μηχανάκι έχει 748 κυβικά ...
... άρα είμαι 2 πίσω ...
![]()
![]()
Για πλάκα κάθησες και βρήκες τα specs και υπολόγισες και μέτρα, μιλισεκόντ και σουξουμουξουΑρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
Ποια κόντρα ...
... τη πλάκα μου κάνω![]()
Οκ τότε :rotflmao: