Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟ......

Τελείωσε πρέπει να το πάρω απόφαση οτι δεν θα φυγω διακοπες φετος....Ο ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28/8

και απο το Ιντερνετ τις βρήκα μόνο απο Αμερική που κάνει 15 μέρες να έρθουν...

Αρα....

Μεινε στην Αθηνα μα...κα και ταξιδι του χρόνου.....
    Πρώτον, αν επέζησες δίχως αυτές ως τώρα, ίσως δεν είναι τόσο κακό να παρατείνεις την αγορά κατά δύο εβδομάδες και να πάς το ταξίδι σου δίχως επιγονατίδες

Δεύτερον, ίσως μπορείς να συμβιβαστείς με εκείνες του Παπασταύρου που τυχαίνει να χρησιμοποιώ, αν και κάποιος παραπάνω τις χαρακτήρισε μάπα ή κάτι τέτοιο. 35? έχουν, δεν θα χάσεις τίποτε σπουδαίο.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Πρώτον, αν επέζησες δίχως αυτές ως τώρα, ίσως δεν είναι τόσο κακό να παρατείνεις την αγορά κατά δύο εβδομάδες και να πάς το ταξίδι σου δίχως επιγονατίδες

Δεύτερον, ίσως μπορείς να συμβιβαστείς με εκείνες του Παπασταύρου που τυχαίνει να χρησιμοποιώ, αν και κάποιος παραπάνω τις χαρακτήρισε μάπα ή κάτι τέτοιο. 35? έχουν, δεν θα χάσεις τίποτε σπουδαίο.
    ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ALPINESTARS ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΜΕ 35ε ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΩΝΤΟΣ ΜΑΠΑ, ΜΠΕΣ ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑ ΓΟΝΑΤΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ALPINESTARS ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΜΕ 35ε ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΩΝΤΟΣ ΜΑΠΑ, ΜΠΕΣ ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑ ΓΟΝΑΤΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
    Οι δικές μου (από τον Παπασταύρου) δεν είναι AlpineStars, είναι Pollisport, και μου φαίνονται τουλάχιστον αξιοπρεπείς, καλύπτουν καλά γόνατο και άνω κνήμη, είμαι βέβαιος πως μπορούν να με γλιτώσουν από μπελάδες αν κάτσει στραβή. Σε σύγκριση με τις AlpineStars, μοιάζουν πολύ περισσότερο με τις Bionic MX Knee Guard από ό,τι με τις Reflex knee guard.

Σημειώνω πως, σύμφωνα με μελέτες, το πρώτο μέρος του σώματος που πλήττεται σε ατύχημα με μηχανή είναι το πόδι (25% κάταγμα ποδιού).

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Οι δικές μου (από τον Παπασταύρου) δεν είναι AlpineStars, είναι Pollisport, και μου φαίνονται τουλάχιστον αξιοπρεπείς, καλύπτουν καλά γόνατο και άνω κνήμη, είμαι βέβαιος πως μπορούν να με γλιτώσουν από μπελάδες αν κάτσει στραβή. Σε σύγκριση με τις AlpineStars, μοιάζουν πολύ περισσότερο με τις Bionic MX Knee Guard από ό,τι με τις Reflex knee guard.

Σημειώνω πως, σύμφωνα με μελέτες, το πρώτο μέρος του σώματος που πλήττεται σε ατύχημα με μηχανή είναι το πόδι (25% κάταγμα ποδιού).
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ
    Αν σου πώ πως σήμερα κλείνει ένας χρόνος που έσπασα το πόδι μου...

Γι' αυτό εξάλλου έψαξα το θέμα "επιγονατίδες" και "μπότες"...

Παλαιό μέλος
    εγω πηρα αυτες που μου προτεινε ο gdevelek. Tις θεωρω πολυ καλες για τα λεφτα τους. Επισης τις φορω κατω απο τζιν παντελονι για να μην μου γδαρουν το τεποζιτο ( η τσαλακωσουν το παντελονι ). Ειδα και τις bionic alpinestars. Δεν νομιζω οτι διαφερουν σε τιποτα απο τις pollisport εκτος βεβαια απο την τιμη που ειναι σχεδον διπλασια και το πανω δεσιμο στον μηρο που σε εμενα τουλαχιστον δεν αρεσε αφου ειναι στο πανω ακρο της επιγονατιδας και συνεχεια κατεβαινε (στη συντομη δοκιμη που εκανα στο μαγαζι). Οι επιγονατιδες αυτες εχουν ολες σχεδον την ιδια τεχνολογια (δεν μιλω για αυτες που εχουν €πολλα δηλ 300 και πανω) και δεν εχει σημασια τι μαρκα ειναι αρκει να εφαρμοζουν καλα στο ποδι σας. Την εφιδρωση τοπικα δεν την γλυτωνεται παντως στο ταξιδι, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σχετικα ανετες και δεν ενοχλουν το περπατημα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση σχετικά με παντελόνι - επιγονατίδα
    από Gazer στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2010, 08:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •